- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже якісне та продумане кріплення. Телевізор 55' тримае чудово.
- Переваги:
- Міцна та надійна конструкція, фурнітура для кріплення на будь яку поверхню.
- Недоліки:
Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- Владислав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже гарной якості
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника
- Христина р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якісне кріплення на телевізор
- Переваги:
- Хороший товар за добру ціну
- ГеоргийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все супер. Горизонталь регулюється. Під вагою телевізора не нахиляється. Використовую для ТВ 55 дюймів.
- Переваги:
- Всі
- Вадим І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купував цей кронштейн для телевізора 43" ще у 2022 році. За цей час жодних нарікань, при майже щоденних поворотах телевізора кріплення не має жодних люфтів.
- Переваги:
- Хороші кути повороту та нахилу
Добротне кріплення до стіни
Не тонкий метал кронштейна
Порошкове фарбування - Недоліки:
- За 4 роки користування жодних недоліків.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Супер зручна штука, надійна, в користуванні кілька місяців - політ нормальний. Регулярно користуюсь поворотними механізмами, люфтів нема, рухається плавно. Мій рекомендасьйон!
- Переваги:
- Гарна якість, надійність.
- Недоліки:
- Не помічено
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарний товар
- Наталья Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все працює,задоволена
- Переваги:
- Легко монтується
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Плавний хід, якісний, зручний.
Висить LG 55'', питань немає.
Майстер, хто монтував та кріпив, каже дуже ходова модель, гарний вибір.- Переваги:
- Міцний, якісний, зручний
- Деменев С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличное крепление! 6.5 лет держит телевизор - пока без проблем. Поворачиваем его каждый день - ничего не расшаталось и не раскрутилось
- Переваги:
- Надёжность, цена
- Недоліки:
- Их нет
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Беру другий раз. Нормальний утилітарний тримач. Туговатий, але доволі міцний.
- Дарина Б***Відгук від покупця. Продавець: DimDity. Колір: Чорний
Чудовий кронштейн, самі встановили, надійні кріплення, але із шайбочками , там де кріплення телевізора трохи помучалися, але все надійно, задоволена результатом
- Переваги:
- Ціна якість.
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Если стена рыхлая, а-ля кирпич или что-то по типу, то не думаю, что комплектных дюбелей в 5см хватит.
Кто сомневается в прочности стены, рекомендую использовать от 12см, но их в комплекте нет. Для наглядности, посмотрите на комплектные дюбеля и 12-13см и представьте, что у вас будет в стене и держать телевизор. Никого не агитирую, телевизор весит 10кг + вес приставки.
Второй тейк. По креплению телевизор может ездить и лущится краска. Не прям критично, но при должном усилии он катается по линии.
*В прикреплённом фото видите следы краски и верхнего слоя металла
**ТВ сильно не дьрогайте)- Переваги:
- Функции, возможности крепления. Мб металл, надеемся
- Недоліки:
- Комплект, структура крепежа ТВ
Добрий день! Дякуємо вам за покупку і зворотний зв'язок - ваша думка допомагає нам ставати кращими. Усі ваші зауваження ми уважно вивчимо й обов'язково візьмемо до уваги, а також передамо на виробництво. З повагою, представник постачальника
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Надійно. 30кг тримає.
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Досить якісний, дюбелі правда взяв 12см, стіна із цегли із порожнинами. Вже кілька місяців тримається міцно.
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якісний матеріал. Брав 2 шт для двох 55' ТВ. Все прекрасно тримається. Є кабель менеджмент. Добре висувається вперед, має гарний радіус поворота
- Переваги:
- Ціна, якість, радіус поворота
- Шевченко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличный кронштейн,как по мне хорошего качества материал,лёгкий в установке,без люфтов.
- Переваги:
- Удобный в использовании
- Недоліки:
- Пока не вижу
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудовий кронштейн 20кг тримає без згинань по всій конструкції.
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: DimDity. Колір: Чорний
Дуже якісний, легко вставити і повісити все самому без допомоги
Телевізор на 55 дюймів, важкий достатньо, чудово тримається- Переваги:
- Багато різних болтів на різні розміри телевізора, бумажний макет щоб зробити позначки на стіні
- Степаненко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Ціна/якість
- Горбатенко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
В принципе - нормальный кронштейн для телевизора 55`. Комплектация богатая, всего хватило. Но если честно, на 55 дюймовом Самсунге маленько металл играет. Поэтому я б рекомендовал для более тяжёлых телевизоров более мощные кронштейны смотреть. А на более лёгких - вообще без вопросов - отличный вариант.
- Переваги:
- Цена, комплектация, конструкция
- Недоліки:
- На 55` хочется более толстый металл, но это скорее вопрос выбора. А не вопрос к модели кронштейна. 55' повесил и висит.
Добрий день! Дякуємо за вибір нашої продукції та за залишену оцінку.
Якщо у вас є додаткові запитання або пропозиції, завжди раді їх почути і допомогти. З повагою, представник постачальника
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все добре.
Добрий день! Дякуємо, що зупинили свій вибір на нашому товарі. Нам щиро приємно знати, що покупка виправдала ваші очікування.
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Найкращих кренштейн, який я крутив) Справді, якісний, надійний та міцний. Ще і регулювати можна.
Також сподобалось, що в комплекті з кронштейном є все необхідне і не треба по суті вдома мати нічого- Переваги:
- Міцна, якість матеріалів, комплектація
- Недоліки:
- Не знайшов
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все ок
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Цілком задоволений , повісив 55 дюймів , все чудово , можна виставити телевізор в різні позиції і це добре !
- Переваги:
- Міцний і функціональний
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарний кронштейн дуже зручний і крепкий.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Телевізор прикріпили на цей кронштейн 2 роки тому. Він класний, зручно повертати телевізор. Жодних нарікань
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якісне, зручне в монтажі, на телевізор 43 дюйми підійшло бездоганно. Залишилось багатенько розхідників для кріплення.
- Переваги:
- Швидка доставка, міцний, ергономічний кронштейн, все в наборі і навіть більше.
- Недоліки:
- Для монтажу потрібно мінімум 2 учасників.
- ІлляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якість хороша недоліків не виявив
- Андрей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже гарна якість, метал тостий, покраска якісна. В комплекті є всі крілення. єдине що хотілось би, це кріплення Дюбеля довші, разом з болтами.
- Переваги:
- Ціна - Якість
- Недоліки:
- короткі дюбеля.
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Міцний і надійний. Діагональ 55 тримає без проблем.
- Попович Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все ок
- Владимир Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все добре!
Заказ продано своєчасно,и мені сподобався и качествениї!!!
Слава Україні!- Представник постачальника
Вітаємо! Дякуємо вам за високу оцінку і позитивний відгук. Нам приємно знати, що ви залишилися задоволені нашим товаром і рівнем обслуговування.
Раді, що змогли виправдати ваші очікування. Ваша думка дуже цінна для нас. Будемо раді бачити вас серед наших клієнтів знову! З повагою, представник постачальника
- Євген Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Тримає 50" надійно! Найкращий у своїй ціновій категорії. Дякую Розетці за можливість купити якісний товар!
- Переваги:
- надійне як з вигляду, так і в роботі
- Недоліки:
- не виявив
- Светлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Доставили за 2 дня. Качество супер .Дюбеля покупали дополнительно .10х100 8шт
Почему 8? Да потому что стена кирпич ,дом старый.Из 8 отверствий 2 попали в "молоко"
Рекомендую брать дюбеля с запасом и по длиннее (если конечно же позволяет толщина стены)- Представник постачальника
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дійсно надійний кронштейн! Повороти відбуваються плавно, люфтів в механізмі немає. Мабуть найкращий в своєму ціновому сегменті
- Переваги:
- Виглядає надійно, метал товстий.