- Максим З***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 30 мл
класс
- Продавець CULT OF BEAUTY
Дякуємо, Максим, за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою) Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!
- Владислав Б***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 30 мл
Гарно фіксує волосся, та має приємний запах.
- Переваги:
- Гарна фіксація волосся
- Продавець CULT OF BEAUTY
Дякуємо, Владислав, за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою) Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!
- Роман У***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 30 мл
Заказав собі цю пасту та трохи пожалів
- Переваги:
- Недоліки:
- Паста має жахлыву констинстенцию та захливий аромат не як в усіх нішман м1
- Богдан Т***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 30 мл
Дуже погана якість, запах не яблука точно а якоїсь хвої,лісу і м'яти, фіксація жорстка, але жирнить волосся та зліплює їх.Не рекомендую
- Переваги:
- Жорсткість і стійкість
- Недоліки:
- Запах, вигляд, та взагалі погана якість
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 30 мл
швидка доставка, якісний товар
- Продавець CULT OF BEAUTY
Дякуємо, Андрій, за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою) Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!
- ЛюдинаВідгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 30 мл
Замовлення повністю не відповідає опису. Запах дуже неприємний, схожий на запах гнилого яблука. Після нанесення глини волосся сильно злипається, виглядає жирним і неохайним, через що зробити нормальну укладку просто неможливо. Засіб дуже важко рівномірно розподілити по волоссю, він залишає липкий ефект і створює відчуття брудного волосся вже одразу після використання.
За таку ціну очікував значно кращого результату. Дуже розчарований покупкою, не рекомендую.- Переваги:
- Их нет
- Недоліки:
- Замовлення повністю не відповідає опису. Запах дуже неприємний, схожий на запах гнилого яблука. Після нанесення глини волосся сильно злипається, виглядає жирним і неохайним, через що зробити нормальну
- Денис О***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 30 мл
классная паста,легко укладывается
- Продавець CULT OF BEAUTY
Дякуємо, Денис, за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою) Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!
- Даніїло К***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 30 мл
паста хороша, але погана стійкість на весь день точно не вистачить
- Переваги:
- Об'єм,текстура
- Недоліки:
- мала стійкість
- Продавець CULT OF BEAUTY
Дякуємо, за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою) Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!
- Ігор В***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 30 мл
Добре вкладає, приємно пахне, але не довго тримається
- Переваги:
- Запах,легкість у використанні
- Недоліки:
- Фіксація
- Продавець CULT OF BEAUTY
Дякуємо, Ігор, за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою) Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!
- Яромир Ю***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 30 мл
Класна паста
- Переваги:
- Дуже гарно уклада
- Продавець CULT OF BEAUTY
- Назар Б***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 100 мл
очень не качественный товар, деньги на ветер
- Недоліки:
- все
- Продавець CULT OF BEAUTY
Доброго дня!
Шкода, що паста Nishman M1 не виправдала ваших очікувань.
Цей продукт має велику кількість позитивних відгуків і широко використовується як у барбершопах, так і для домашнього користування. Водночас розуміємо, що ефект може відрізнятися залежно від типу волосся та особистих вподобань.
Дякуємо за ваш відгук і зворотний зв’язок.
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 30 мл
продукт максимально поганої якості мало того дефекти на банці ( написи криві ) по - друге волосся максимально склеюються волосся максимально тверде ще консистенція не як у оригінального продукту( не рекомендую до покупки )
- Переваги:
- Недоліки:
- Погана якість продукту иємність
- Егор П***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 30 мл
Не має обʼєму, спробував 2 рази
- Недоліки:
- Не дає обʼєм зовсім
- Інна Т***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 30 мл
Все супер!
- Продавець CULT OF BEAUTY
Дякуємо, Інна, за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою) Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!
- Даніл С***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 100 мл
Користуюся такою вже майже рік, класна глина
- Продавець CULT OF BEAUTY
Дякуємо, Даніл, за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою) Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 100 мл
пришла дуже швидко, стан наче хороший тільки вона якась жидкувата, мабуть так повинно я не знаю
- Переваги:
- не зрозуміло по який рік термін придатності, трохи рідка
- Недоліки:
- наче немає
- Продавець CULT OF BEAUTY
Дякуємо, Ярослав, за Ваш відгук!
Хочемо уточнити що на упаковці зазначено:
PRD 20.08.2025 – дата виробництва (Production Date),
EXP 20.08.2028 – кінцева дата придатності (Expiration Date).
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 100 мл
четкая паста/глина,на запах очень вкусная,ещё на деле не пробовал,но уже видно,что все четко
- Продавець CULT OF BEAUTY
Дякуємо, Сергій, за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою) Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 100 мл
Пушка
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 100 мл
Гарно тримає укладку
- Переваги:
- Ціна-якість
- Продавець CULT OF BEAUTY
Дякуємо, Тетяна, за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою) Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!
- Назар К***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 100 мл
Дуже хороша глина тримає довго
- Переваги:
- Довго тримає гарно вкладає
- Недоліки:
- Не дуже приємний запах
- Продавець CULT OF BEAUTY
Дякуємо, Назар, за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою) Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 100 мл
Хорошая глина за свою цену, отлично укладывает волосы
- Продавець CULT OF BEAUTY
Дякуємо, Ярослав, за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою) Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!
- Іван Щ***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 100 мл
Хтів би виправити свої відгуки паста стала рідкішою за погодні умови і запах хороший , тримає також добре. І за стійкість)
- Продавець CULT OF BEAUTY
Дякуємо, Іван, за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою) Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!
- Іван Щ***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 100 мл
Що робити коли приїхала дуже рідкою як сметана?)
- Продавець CULT OF BEAUTY
Дякуємо за чесний відгук. Нам шкода, що перше враження було не найкращим. M1 NISHMAN за рецептурою трохи м’якша, ніж класична глина, а під час доставки в теплу погоду може стати більш кремовою. Через це тимчасово може змінюватися й аромат. Зазвичай після охолодження вдома паста стає густішою, а запах повертається в норму. Якщо ж ні — без проблем замінимо або повернемо кошти. Нам важливо, щоб Ви залишилися задоволені.
Надіслали пасту яка ще була зроблена 2023 році
Дякуємо за Ваш коментар. Хочемо уточнити що на упаковці зазначено:
EXP 28.07.2028 – кінцева дата придатності (Expiration Date).
Пасту М1 ми тільки отримали, вона абсолютно свіжого виробництва і має термін придатності до 2028 року.
Будемо вдячні, якщо Ви врахуєте це уточнення та змінете відгук)
- Іван Щ***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 100 мл
Приїхала , забрав в дома оглянув рідка і на запах дуже бридка що аж тошнить
- Продавець CULT OF BEAUTY
Дякуємо за чесний відгук Нам шкода, що перше враження було не найкращим. M1 NISHMAN за рецептурою трохи м’якша, ніж класична глина, а під час доставки в теплу погоду може стати більш кремовою. Через це тимчасово може змінюватися й аромат. Зазвичай після охолодження вдома паста стає густішою, а запах повертається в норму Якщо ж ні — без проблем замінимо або повернемо кошти. Нам важливо, щоб Ви залишилися задоволені
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 100 мл
Одна з найкращих глин за свою ціну
- Переваги:
- Дуже добре тримає форму
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець CULT OF BEAUTY
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 100 мл
Товар прийшов вчасно паста сподобалась. Укладка добре держиться на протязі дня.
- Продавець CULT OF BEAUTY
Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою) Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!
- Іван Б***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 100 мл
- Недоліки:
- Прострочена
- Продавець CULT OF BEAUTY
Дякуємо за Ваш коментар. Хочемо уточнити: на упаковці зазначено:
EXP 28.07.2028 – кінцева дата придатності (Expiration Date).
Будемо вдячні, якщо Ви врахуєте це уточнення та змінете відгук)
- Павло Ш***Відгук від покупця. Продавець: CULT OF BEAUTY. Об'єм: 100 мл
- Недоліки:
- Прострочена
- Продавець CULT OF BEAUTY
Дякуємо за Ваш коментар. Хочемо уточнити: на упаковці зазначено:
EXP 28.07.2028 – кінцева дата придатності (Expiration Date).
Можливо, через схожі цифри виникла плутанина. Насправді продукт ми тільки отримали, він абсолютно свіжий і має термін придатності до 2028 року .
Будемо вдячні, якщо Ви врахуєте це уточнення. Ми завжди відкриті до діалогу й готові допомогти у разі будь-яких питань.
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Shlyuz. Об'єм: 100 мл
Задоволена на всі 100
- Переваги:
- Якість супер
- іванна г***Відгук від покупця. Продавець: Shlyuz. Об'єм: 100 мл
прийшла швидко, все ідеально
- Переваги:
- все чудово, брала хлопцю, не рідка як багато хто пише, пахне гарно, задоволені
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: Goodshave. Об'єм: 30 мл
Все ок!!!
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Shlyuz. Об'єм: 100 мл
Товар гарний, сильна фіксація, приємний, тонкий запах кориці. Постачальник шустрий. Дякую
- ЛеймичВідгук від покупця. Продавець: Shlyuz. Об'єм: 100 мл
Добра паста. Приїхала бистро
- Переваги:
- Добре тримає текстуру та об'єм
- Недоліки:
- Якщо взяти мало - поганий ефект. Взяти багато - жирнить
- Артем Т***Відгук від покупця. Продавець: Shlyuz. Об'єм: 30 мл
Хароши
- Тимофій К***Відгук від покупця. Продавець: Shlyuz. Об'єм: 100 мл
Хороша паста, нічого поганого не скажу про ней недоліків нема
- Переваги:
- Запах,текстура,запах,об'єм,укладка тримається цілий день, дуже добра паста дуже подобається