Відгуки покупців про Дитяча суміш Nestle NAN Pre 400 г (7613033060274)

Оцінка користувачів 4.41/5
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брала раніше цю суміш для недоношених дітей і все було добре але останнє замовлення це просто жах,дитину посипало,постійно капризує,зелені випорожнення з жахливим запахом,тепер точно тут не буду замовляти .

Добрий день, Тетяно! Нам прикро чути про ситуацію, яку ви описали. Компанія Nestlé суворо дотримується всіх вимог законодавства щодо якості та безпеки дитячих продуктів харчування і ретельно підходить до підбору постачальників і контролю якості вихідних продуктів. У процесі виробництва суміші проходять систему перевірок, що гарантує високу якість і безпеку продуктів, згідно з європейськими стандартами виробництва.

Хочемо зазначити, що випадки виникнення небажаних реакцій у дітей можуть бути викликані різними чинниками. Вам необхідно звернутися до Вашого педіатра, адже лише лікар зможе провести індивідуальний огляд та встановити причини такої реакції.

Ви також можете проконсультуватися із лікарем-педіатром нашої Лінію турботи Nestlé: 0 800 50-06-04.

• Илона И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Призначили в пологовому через низьку вагу дитини. Як і будь-яка суміш, вона не може бути краща за грудне молоко, тому брати багато її не варто, краще направити сили на налагодження гв. В малюка скарг не було, хоч стул був як козлика і рідко, але ми користувалися недовго.

• Альона Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зі своєю задачею суміш справилась. За два місяці дитина набрала 1,5 кг. Єдиний мінус - закреп. В усьому іншому - задоволені.

Переваги:
    Швидкий набір ваги
    Недоліки:
    Закреп
  • Дарія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Порадила щнайома,чудова каша,дитина з радістю їсть.

Переваги:
    Їсть задоволенеям
  • Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Начинали как добавку к гв преждевременно рожденому ребенку прям с роддомк,вес быстро почти восстановил,за 3-4 дня плюс 300грам(была потеря веса 450грам с 2950,повышен биллирубин)

Недоліки:
    Возможно для кого-то недостатком будет говьковатый вкус
    • Александр Г***

Скажите пожалуйста, на сколько хватает этой баночки?

• Людмила К***

Не помню точно на сколько,но одна ложка примерно вмещает грамм 4,нужно смотреть по таблице,сколько нужно кормить,нам хватало на дней 10-14,плюс немного грудь

• Алена Р***

Странно, вроде сладко)

• Елена А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень быстро пришел заказ, качествннный и проверенный

Переваги:
    Цена .Не в каждом магазине и аптеке есть в наличии.Благодарна Розетке .Как всегда на высоте
    Недоліки:
    Не нашла
  • Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороша суміш. Малий пив залюбки та добре набирав вагу.

Переваги:
    Хороша, малий добре набирав вагу.
    Недоліки:
    Заважають бортики у банці. Запитання до виробника, чи можна зробити їх не на всю банку???
    • Инна К***

Производитель в Нидерландах (

• Алла
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошая смесь, приятная на вкус

Переваги:
    Растворяется без комочков
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мы исключительно на этой смеси, для набора веса очень хорошая. Врач рекомендовала до 3,5 кг.

Переваги:
    Хорошая цена, подходит для недоношенных и маловесных детей.
    Недоліки:
    Недостатков нет.
  • Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Заказываю с розетки не первый раз!беру сразу по несколько банок .в последний раз не стала при курьере разрывать упаковку ,по итогу одна банка ударенная !!даже если бы распаковала бы сразу ,то пришлось бы возвращать всю посылку из нескольких штук -и как быть в таких ситуациях ???!!если рассчитываешь на эту посылку !!я считаю,это халатность поставщика -он заведомо кладёт битую банку в посылку с большим количеством единиц товара ,рассчитывая на то что покупатель не будет возвращать из-за одной битой !!!!

Переваги:
    Для набора веса и повышения гемоглобина(если такая проблема существует)
    Недоліки:
    Пальмовое масло .по поставщику -кладёт битые банки в посылку
    • Роман Г***

Там тонкий метал - вона просто прогнулась. В цьому нічого страшного немає. Не нагнітайте, будь ласка. 100% суміш буде такою ж. Банка залишилась герметичною

• Инна К***

Ну и что что банка немного прогнулась? Нужно всё выбросить и всю партию вернуть? А если бы вы её уронили и погнули? Это что значит что питание испорчено? Бред! Аж противно читать!

• Алексей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Смесь хорошая. Мы ее кушаем в 4месяца. Подходит не только при рождении, а и для детей плохо набирающих вес. Нам ее педиатр посоветовала.

Переваги:
    Набор веса
    Недоліки:
    Запор
      Представитель бренда

Дякуємо Вам за відгук і увагу до продукту компанії Нестле. Щодо виникнення закрепу можемо повідомити, що дійсно суміш Pre NAN в своєму складі містить підвищений вміст білка і калорійності, оскільки призначена для вигодовування передчасно народжених і маловагових дітей. Дана суміш призначається для годування діток народжених до 36 тижнів гестаційного віку, та використовується до досягнення ваги дитини 2000-2500г. Надалі використання цієї суміші розглядається індивідуально лікарем-педіатром, який проводить огляд малюка. За рахунок особливостей складу ця суміш дійсно може викликати формування більш густого стільця у дітей, проте, при задовільному самопочутті дитини, відсутність стільця до 3-4 днів не вважається закрепом і не потребує корекції. У разі виникнення питань ви можете проконсультуватися з вашим лікарем-педіатром або з нашим лікарем-педіатром нашої гарячої лінії за телефоном 0-800-50-06-04.

• Тетяна М***

Вона гірка на смак ?

Представник бренду

Добрий день, Тетяно! Смак деякої продукції дитячого харчування може здаватися специфічним для дорослих, оскільки їх смакові особливості відрізняються від дитячих. Проте, якщо у Вас виникли зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися до нас на сторінці NestleBaby у Facebook. Дякуємо!

• Егор Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ребенок на ней хорошо набирает вес. Спасибо РОЗЕТКЕ за самую низкую цену.

Переваги:
    Набор веса, цена
    Недоліки:
    Запор
  • Annett A***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
    Переваги:
    Помогает набрать вес
    Недоліки:
    Крепит желудок
  • Михайлівська І***
  • Наталья К***
  • Людмила П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудова суміш. Донечка гарно почала набирати вагу. Їсть з задоволенням. Даємо кілька разів на день паралельно з грудним молоком за порадою нашого педіатра.

Переваги:
    Співвідношення ціна-якість.
    Недоліки:
    Не виявила
  • Татьяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

На смак суміш не погана,малюк пив із задоволенням,але нам не підійшла...

Представитель компании

Нам дуже шкода, що наша суміш не підійшла вашій дитинці. Причин може бути багато: алергія, індивідуальне несприйняття компонентів та інше. Однак у нас є великий асортимент різної продукції і ми сподіваємося, що Ви зможете вибрати щось, що Вам підійде. Більш детальну інформацію може надати наш педіатр на безкоштовній зі стаціонарних і мобільних телефонів Лінії турботи Nestlé.

• Круговой Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошая смесь, ребенок кушает с радостью. Аллергии нет.

Переваги:
    ребенок хорошо набирает вес
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Владимир И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Від цієї суміші у дитини коліки.

Переваги:
    Дитині подобається. Зручна банка.
    Недоліки:
    Найкраще - материнське молоко! Від цієї суміші у дитини коліки. Як необхідність. Дорого!
      Представитель компании

Володимире, Нам дуже шкода, що наша суміш не підійшла Вашій дитинці. Причин може бути багато, навіть індивідуальне несприйняття компонентів. Однак у нас є великий асортимент різної продукції і ми сподіваємося, що Ви зможете вибрати те, що Вам підійде. Дякуємо!

Представитель компании

Володимире, нам дуже шкода, що наша суміш не підійшла Вашій дитинці. Причин може бути багато, навіть індивідуальне несприйняття компонентів. Однак у нас є великий асортимент різної продукції і ми сподіваємося, що Ви зможете вибрати те, що Вам підійде. Дякуємо!

• Павлова А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошая смесь, нам подошла. Ребенок оперативно стал прибавлять в весе, за 2 месяца добрались с 2,3 до 4 кг

• Сухорукова А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

мы родились немного недоношенными и с маленьким весом (1 960). молока у меня практически не было, поэтому использовали эту смесь. малыш очень хорошо набрал вес за 1й месяц жизни. на втором месяце нас врач перевел уже на другую смесь

Переваги:
    ребенок хорошо набирает вес, ест с аппетитом
    Недоліки:
    не обнаружено
  • Гость
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошая смесь. Набирали вес стабильно. Подошла моему ребёнку. Но начались запоры.

• Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пользуемся с самого рождения. Даем для прокормки после грудного молока.

Переваги:
    Для маловесных и недоношеных детей. Подходит как щаменитель материнского молока с первых дней рождения ребенка. Назначенный нам врачем.
    Недоліки:
    Может быть идивидуальная непереносимость ребенка. Желательно пепед употриблением проконсультироватся у врача. Заметили у ребенка твердый стул. На 2 месяце начали давать один раз в день NAN кисломолочный. Стул нормализовался до кашеобразной масы
  • вик

норм

Переваги:
    норм
    Недоліки:
    нету
  • Виктор И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошая смесь, ребенок быстро набирает вес.

Переваги:
    Высокая калорийность
    Недоліки:
    Дороговато
  • Ирина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

На Розетке самая низкая цена.
    Только решили попробовать, ребеночек недоношенный, будем надеяться что откормим этой смесью, все рекомендуют.
    Спасибо за хороший сервис!

• Надежда С***

Не сомневайтесь - наберёте вес. Мы на этой смеси за месяц с 1750 до 2900 отелись

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень хорошая смесь для детей с маленьким весом!

Переваги:
    Калорийность
  • Александр
    Продавець: Rozetka

У меня сын на такой очень быстро отъелся, для недоношенных и маловесных деток очень хорошая смесь!

• Алина Г***

Когда перешли на Нан 1?

• Света
    Продавець: Rozetka

Эта смесь разработана специально для недоношенных деток, у меня моя доченька родилась с весом 1.500, благодаря этой смеси она хорошо восстанавливалась, набрала нормальный вес и уже через месяц начала питаться полностью маминым молочком.