- Алекс К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Ситуація в країні,одного блоку маловато
- Переваги:
- Недоліки:
- Не має
Представник постачальникаДоброго дня, Алекс! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ян М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Бракований блочок приехал , с момента распаковки не работал .
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: посиланняЗ повагою команда ArmorStandart.
- вейхун л***Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Зовсім не працює! Перевіряв з різними проводами і девайсами!
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Плохо
Представник постачальникаДобрий день, Владислав! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання
З повагою команда ArmorStandart.
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black
Купували у листопаді 2024 року, Розетка автоматично запропонували купити разом дешевше з телефоном.
Для телефону потрібна була зарядка з функцією power delivery, але ця була без цього. Купила на довірі пропозиції Розетки неуважно переглянувши технічні дані.
Гарантія рік. А зараз щось клацнуло у блочку і він мертвий. Пережив гарантію на 2 місяці.- Недоліки:
- Зламалась, грілась дуже при зарядці павербанку
- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Непрацює
- Переваги:
- Недоліки:
- Непрацює
З повагою команда ArmorStandart.
- Катерина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Купувала в травні разом з телефоном. Це єдиний блочок який зараз працює ідеально. От хотіла замовити ще, але після останніх коментарів, бажання нажаль відпало.
- Переваги:
- Працює з травня ідеально
- Недоліки:
- Мабуть нова поставка має брак, тому замовляти не буду!
Представник постачальникаДоброго дня, Катерина! Дякуємо за відгук! З повагою команда ArmorStandart.
- Виктория Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Купила в листопаді , мамі на подарунок телефон і блочок , так він через місяць перестав робити .. не рекомендую !!!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює , якість жахлива
Представник постачальникаДобрий день, Вікторія! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання
З повагою команда ArmorStandart.
- Валерій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Купляв 1 вересня 2025 року, вже не працює
- Переваги:
- Недоліки:
- Погана якість
Представник постачальникаДобрий день, Валерій! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання
З повагою команда ArmorStandart.
- Діана Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Зарядила 1раз
- Переваги:
- Бистра зарядка
- Недоліки:
- Не працює
Представник постачальникаДобрий день, Діана! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання
З повагою команда ArmorStandart.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Покупали 2шт 24 Июня и до сих пор работают идеально.
Читая комментарии в шоке, видимо новая поставка бракованная.- Переваги:
- Отлично рядит есть быстрая зарядка
- Недоліки:
- Не обнаружено
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Валентин П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Згорів.
- Переваги:
- Маленькі
- Недоліки:
- Великі
Представник постачальникаДобрий день, Валентин! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання
З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Не працює
- Переваги:
- Недоліки:
- Суцільний недолік
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання
З повагою команда ArmorStandart.
- Борис М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Один заряд. Все. Згоріло це чудо
- Недоліки:
- Згорів
Представник постачальникаДобрий день, Борис! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання
З повагою команда ArmorStandart.
- Давид Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Просто ужа
С товар не работают свяжитесь со мной и сделайте возврат!!!
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Побачив рейтинг 4/5, але не глянув коментарі
- Недоліки:
- Не прожив і тиждень
Представник постачальникаДобрий день, Сергій! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання
З повагою команда ArmorStandart.
- Марія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Зовсім не працює!Викинуті гроші на вітер!Навіщо посилаєтє непрацюічі прилади?
- Переваги:
- Немає!
- Недоліки:
- Не працює!
Представник постачальникаДобрий день, Марія! Ми приносимо вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з поверненнями за посиланням - посилання
З повагою команда Armorstandart.
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Норм
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Елена к***Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Вчора отримала,пристрій не працює.Залишила звернення про повернення товару-ніякої реакції від продавця.
- Недоліки:
- Не заряджає
- Лариса В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Згорів за три дні
Представник постачальникаДобрий день, Лариса! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання
З повагою команда ArmorStandart.
- Іван Б***Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Класний справний пристрій! Працює відмінно!
- Анатолій К***Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Справний якісний блочок! рекомендую!
- Крістіна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Рекомендовали к телефону, а по факту вообще не подошёл провод лежит пылится)
- Переваги:
- Наверное работает
- Недоліки:
- А может и не работает)
Представник постачальникаДобрий день, Крістіна! Ми приносимо вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з поверненнями за посиланням - посилання
З повагою команда Armorstandart.
Не раджу, почав заряджати періодично, поміняла два проводи, одне й те саме. Буває ставиш на ніч, прокидаєшся, а телефон розряджений
- Переваги:
- —
- Недоліки:
- Не виправдав очікувань
Представник постачальникаДобрий день, Марія! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання
З повагою команда ArmorStandart.
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
good
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Павло С***Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Качественная и определено лучшая зарядка за свою цену!
- Валерія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Перестал работать спустя 2 недели
- Переваги:
- Недоліки:
- Сгорел
Представник постачальникаДобрий день, Валерія! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання
З повагою команда ArmorStandart.
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Пропрацював одну ніч
- Недоліки:
- Не працює
Представник постачальникаДобрий день, Олексій! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання
З повагою команда ArmorStandart.
- Тарас П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Через тиждень припиним заряджати
- Недоліки:
- Швидко поломився прожив тиждень
Представник постачальникаДобрий день, Тарас! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання
З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Зарядка здохла через місяць
- Недоліки:
- Швидко перестала працювати
З повагою команда ArmorStandart.
- Монах Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Розчарування це мало сказано. Взяла її по рекомендації при купівлі до телефону, оскільки в комплекті не було зарядного присторою. Після першої зарядки перестав працювати.
Представник постачальникаДобрий день, Лілія! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання
З повагою команда ArmorStandart.
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Купувала телефон Xiaomi Redmi A5 4/128GB Ocean Blue (1146835). Взяла за рекомендацією, стикнулась із проблемою яку вже писали раніше інші користувачі:
При покупці телефону система дала рекомендацію купити цей зарядний пристрій але в комплекті з телефоном кабель синхронізації USB/ type c , тобто для використання треба купити новий кабель type c / type c
В мене питання - це просто спроба розвезти покупця на гроші чи як? Що це за пропозиція така???
Як я можу повернути цей зарядний пристрій?- Переваги:
- не має
- Недоліки:
- рекомендація на сайті не адекватна
Представник постачальникаДобрий день, Катерина! Вибачте за незручність, пов’язану з рекомендацією. Зв'яжіться з відділом по роботі з поверненнями за посиланням - посиланняЗ повагою команда ArmorStandart.
- Василий Ф***Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Компактний, швидко заряджає iPhone , працює стабільно. Якість збірки на рівні.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Повертати не буду, не бачу сенсу. Пересилка в обидва кінці коштуватиме стільки ж, скільки власне пристрій.
- Переваги:
- не встигла відчути
- Недоліки:
- заряджав тільки перший раз. більше не реагує
Представник постачальникаДобрий день, Наталія! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання
З повагою команда ArmorStandart.
- Костянтин С***Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Чудовий варіант для iPhone та інших пристроїв. Працює швидко, якість як завжди на висоті.
- Швець П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Взяв по рекомендації сайта розетки в комплекті до телефону самсунг - вистачило один раз зарядити і більше телефон не реагує на цю зарядку. Спробував іншу заряд іде. Це сама невдала покупка мабуть за весь рік. Навіть повертати її назад не знаю для чого? Щоб ще одну таку отримати. Приберіть цей товар взагалі з рекомендованих до покупки. Настрій зіпсований, адже брав зарядку у комплекті до телефону на подарунок для старих батьків.
- Недоліки:
- Згорів після першого використання
Представник постачальникаДобрий день, Павло! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання