Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Зарядний пристрій Armorstandart ABMHJ83 20W USB-C Power Adapter Black (ARM61365)

Оцінка користувачів 3.59/5
  • Олексій
    Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Якість і швидкість заряду

Доброго дня, Олексій! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Иванова Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Качество хорошее"тяжеленький".

Переваги:
    быстрая зарядка
    Недоліки:
    работники отделения портят настроение
    • Вячеслав Ш***

Чем же сотрудники вам насолили и в какой точке выдачи ?

• Володимир
    Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Товар хороший, доставка швидка, користуюсь певний час проблем не виявив

Переваги:
    Співвідношення ціна якість
    Недоліки:
    Не знайшов

Доброго дня, Володимир! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Евгений М***

Не плохое качество ,быстро отправили

Переваги:
    Быстро заряжает и почти не греется
    Недоліки:

Доброго дня, Євген! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Иван Щ***

Нормально працює. Беру другий раз для другого телефону.

Доброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.

• Олександр О***

Працює без нарікань

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда Armorstandart.

• Леонид
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black

Сегодня забрал, коробка и сам блок в коробке были сильно пыльные, но то такое!... качественные материал, айфон 12 с оригинальным кабелем за 10 минут зарядил на 13%. Жду когда придет кабель на 20W и может зарядка пойдет быстрее.

Переваги:
    цена
    Недоліки:
    еще тестим

Доброго дня, Леонід! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Олександр

Ну и как?

• Іван

Хороший блок, заряджает быстро.

Переваги:
    Быстро заряжает, не дорого.
    Недоліки:
    Пока не заметил.
  • Алина З***

Дякую. Дуже гарний зарядний пристрій

Доброго дня, Аліна! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Максим І***

Забрав зарядний блок, перевірив все робить, топ одним словом

Доброго дня, Максим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Євгеній

Все добре . Заряджає швидко .

Переваги:
    Швидко заряджає телефон
  • Алекс К***

Ситуація в країні,одного блоку маловато

Переваги:
    Недоліки:
    Не має

Доброго дня, Алекс! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Катерина Р***

Купувала в травні разом з телефоном. Це єдиний блочок який зараз працює ідеально. От хотіла замовити ще, але після останніх коментарів, бажання нажаль відпало.

Переваги:
    Працює з травня ідеально
    Недоліки:
    Мабуть нова поставка має брак, тому замовляти не буду!

Доброго дня, Катерина! Дякуємо за відгук! З повагою команда ArmorStandart.

• Ольга

Покупали 2шт 24 Июня и до сих пор работают идеально.
    Читая комментарии в шоке, видимо новая поставка бракованная.

Переваги:
    Отлично рядит есть быстрая зарядка
    Недоліки:
    Не обнаружено

Доброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Юрій М***

Норм

Доброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Іван Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Класний справний пристрій! Працює відмінно!

• Анатолій К***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Справний якісний блочок! рекомендую!

• Андрей С***

good

Доброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Павло С***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Качественная и определено лучшая зарядка за свою цену!

• Олександр Х***

Зарядка здохла через місяць

Недоліки:
    Швидко перестала працювати

Добрий день, Олександр! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання
      З повагою команда ArmorStandart.

• Василий Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Компактний, швидко заряджає iPhone , працює стабільно. Якість збірки на рівні.

• Костянтин С***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Чудовий варіант для iPhone та інших пристроїв. Працює швидко, якість як завжди на висоті.

• Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Швидко доставили, якість приємно порадувала. Рекомендую!

• Аліса Т***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Качественная зарядка за классную цену, рекомендую!

• Юлія М***

Задоволена придбанням

Доброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Анжела К***

Ок

Доброго дня, Анжела! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Євген Л***

Зарядка працює

• Виктор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Адаптер чудовий за таку ціну! Дуже задоволений покупкою.

• Яна С***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Міцний корпус, хороший кабель, телефон заряджається набагато швидше, ніж звичайною зарядкою! Тому рекомендую цей комплект!

• Тетяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

У мене зарядка працює чудово! Дякую за класне обслуговування та якісний товар!

• Олександра П***

Працює добре, ціна адекватна

• Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Ніяких питань. Зарядка супер!

• Віктор С***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Все супер! Обслуговування відмінне! Товар відповідає очікуванням, працює добре, заряджає телефон швидко!

• Георгій М***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Зарядка дійсно потужна. Кабель якісний, довжина для мене зручна для використання біля ліжка. Приїхало швидко, все акуратно упаковано.

• Тимофей А***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Все супер. Ніяких зауважень, зарядка працює відмінно!

• София Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Рекомендую! Чудова ціна та якість товару супер. Працює ідеально!