- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Дуже сподобались
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Купила экспериментально(немного дешевле, чем те что обычно покупаю). Очень довольна
- Переваги:
- Хорошо моют, следов разводов нет
- Недоліки:
- Использую часто, хочу ещё дешевле)
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за високу оцінку. Ваш відгук цінний для нас.
- ольга к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Гарні капсули.добре миють.
- Виктория М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Отличное качество, гигантская упаковка
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Все сподобалось.
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Чудовий засіб, мені кращий ніж фініш і старт. Запаху сильного немає.
- Переваги:
- Гарна ціна по акції
- Тамара П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Чудово справляються з поставленою задачею. Замовляла і буду замовляти. Рекомендую.
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- Світлана Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Кращі капсули з усіх можливих , що пробувала
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Всё хорошо.
- КВВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Вимиває добре. Але, запах жахливий. Деякі пишуть, що він швидко вивітрюється. Але тільки з кераміки і скла. Пластик та силікон потім воняє жахливо довго. Жалкую,що купила велику пачку.
- Переваги:
- Вимиває добре
- Недоліки:
- Запах
- Ільдар К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Миють добре, вартують недорого. Головне-дружина задоволена!
- Переваги:
- Невелика вартісь, хороша якість
- Недоліки:
- не виявлено
- Станислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Викинуті гроші, воняє вся посуда
- Переваги:
- Недоліки:
- Вонь
Представник брендуДобрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Капсули супер
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 56
Добре відмивають посуд. Запах відчуваєш лише при відкритті машинки
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Користуюся понад 2 роки цими капсулами.Нарікань немає
- Алена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Я завжди беру посудомийні таблетки fairy і вони відмінно працюють! Це якась підробка! Жодна з 15 використаних не розчинилася повністю - залишок висить на дверцят. Посуд недомитий! Поверніть гроші!
- Недоліки:
- Підробка!
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Гарно відмивають
- Алексей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 56
Не кращий, не гірший
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Найкращі таблетки для ПММ, стандартні Fairy миють на рівні з топовими лінійками Finish.
- Переваги:
- Ефективність
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 56
Хороші капсули, рекомендую.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Більше не буду такі брати. Коримстуюсь завжди срібними фері
Ці вирішила спробувати бо знижка. Пожалкувала дуже і прийшлось все одно купувати срібні з плюсом.- Недоліки:
- Не вимивають до кінця. Розводи від води
- ЕЛЕНА К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Всё супер
- Віталій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
по запаху навіть приємніше за Фініш,хоча обоє добре роблять свою роботу
- Переваги:
- приємний запас та все блищить
- Недоліки:
- не знайшов
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Найкращі капсули з усіх. Беріть, не пожалкуєте.
- Переваги:
- Якість, ефективність
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Чудові капсули, гарно відмивають. Звісно є трохи різкуватий запах коли відкриваєш машинку після миття, але він швидко вивітрюється.
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Очень хорошие капсулы. Беру уже не первый раз. Пробовала разные, и дорогие, и не очень, и самые дешёвый. Эти капсулы самое то. Цена - качество. Капсулы хорошо отмывают грязь, имеют немного специфический запах, но он быстро улетучивается.
- Переваги:
- цена - качество
- Вікторія Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Найкращі капсули які купували, легкий аромат свіжості, відмивання до скрипу.
- Переваги:
- Якість, не ядерний аромат
- Іванна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Оригінальний товар, гарна якість, посуд вимивають гарно, до скрипу!
- Недоліки:
- Борисенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 92
відмиває добре
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Норм
- Стеценко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Якісні капсули.
Вони дійсно виконують якісне миття, навіть коли не досипати в контейнер сіль або ополіскувач.
- Ткачук І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Відмінний результат
- Лена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Супер.
- Переваги:
- Супер
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Капсули норм.
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Не знайшов дати виготовлення. Викликає сумнів у свіжості капсул бо всередині пачки пересипається біля 50-70 грамів порошку. Таке враження, що пару-трійко капсул розірвалось.
Представник брендуДобрий день.
У разі виникнення питань щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером 0 800 50-50-00.- Сергій П***
Сьогодні розпакував. Як і писав раніше, в пачці зруйновані капсули з яких висипався як порошок так і рідкі компоненти, від цього половина капсул злиплась, яле їх зміг розділити не зруйнувавши. Окреме питання до запаху - при використанні не можливо знаходитись в кухні. Невже не можна робити капсули без їдкого хімозного запаху запаху?
- Лілія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Замовляю не вперше. Відповідають ціна-якість. Рекомендую.
- Переваги:
- Якісні.