- Іван Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Grey
Працює добре
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Игорь Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Grey
Зарядний пристрій не відповідає тому, що приїхав. Пристрій не відповідає також упаковці, на якій вказано про присутність type-С. Type-C відсутній в цьому пристрої.. Пристрій з двома usb-A. Оформлено повернення товару. Перевіряйте при отриманні.
- Переваги:
Представник постачальникаДобрий день, Ігор! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності! Сподіваємося, що дана ситуація не вплине на хороше враження від нашої продукції. Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.
- Кирило К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Grey
Компактний розмір, не сильно стирчить зі штекера. Швидка зарядка. Приємний дизайн.
- Переваги:
- Компактний
- Недоліки:
- Не знайдено
Представник постачальникаДоброго дня, Кирило! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Василь Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Grey
Заряджає, свої функції виконує
- Переваги:
- Співвідношення ціна - якість
- Недоліки:
- Не помітив
Представник постачальникаДоброго дня, Василь! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.