Відгуки покупців про Велотренажер Ecofit Spin Bike (GBSB-3021)

Оцінка користувачів 4.17/5
  • Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Після невеликих підгонок та налаштувань під себе вже декілька раз тренувався.Але зараз є можливість користуватись велосипедом, так що основне використання буде в негоду та взимку.Судячи з пробних тренувань, все буде добре. Питання додаткової фізичної активності взимку та в негоду вирішене. Задоволений, як в дитинстві, коли мені подарували перший велосипед :).

Переваги:
    Повністю виправдав мої очікування. Збирається швидко та інтуїтивно зрозуміло.
    Недоліки:
    Поки не знайшов.
  • Владимир Ш***

В цілому все добре.

Переваги:
    Не скрипить, не шумить, працює норм
    Недоліки:
    Персонально: незручне сідло і ж проблема з комфортним використанням після 30хв. Все «затерпає».

Комп - в принципі норм, можна щось відслідковувати. Не рокет саенс але піде.
  • Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюсь близько пів року, загалом покупкою задоволений. Проста конструкція, сподіваюсь це також означатиме надійність. Доволі важкий але обирав саме з таким маховиком щоб була більша плавність ходу. Доволі шумний але за цю ціну я думаю кращого не особливо знайдеш. Через його вагу коліщатка для транспортування можуть залишати сліди на паркеті, будьте уважні з цим. Компʼютер слабенький але на це абсолютно байдуже, раджу просто дивитись скільки часу ви тренуєтесь і підбирати комфортний для себе темп.

Переваги:
    Простий і працює
    Недоліки:
    Іноді хитається сидіння і сумніваюсь чи не буде кріпленням там слабким місцем.
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не могу не написать отзыв. Сразу дисклеймер - я относительно опытный велосипедист. Не профик, конечно, но. Сотку проехать - любимый отдых.
    Так вот. Лично мне тренажер по ощущениям понравился. Нагрузка, инерция, посадка- все как на реальном веле. Вот то что нету свободного хода это минус.

По недостаткам - цепь была натянута как струна. Из за этого при вращении педалей - на всю комнату шум как от отъездающей электрички. Пока снимал пластиковый кожух что бы посмотреть на цепь, отломал 2 крепления... Короче качество пластика таке... Но в результате все настроил, выровнял маховик - кручу без шума и посторонних звуков.

Второе - это ужаснейший компьютер. Который может выключится от прикосновения, и еще он не сохраняет ваш пробег. Был вырезан и выброшен, вместо него интегрирован старый добрый Assaize as411. Который прекрасно работает с родным датчиком тренажера.
    А в освободившееся место отлично ложится планшет с ютюбом)))

Короче я пока доволен. Требует небольшой доработки напильником, но за эти деньги норм.

Переваги:
    Качество металла, тяжелый маховик
    Недоліки:
    Перетянутая цепь
    Ужасный компьютер
  • Игорь О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Товар гарний. Нажаль не працює комп’ютер не працює. Підключив кабель, вставив батарейки-кручу педалі, а він показує нулі! Може підкажете як його запустити?

Переваги:
    Просто збирається, потужний, має колеса…
    Недоліки:
    Не працює компʼютер.

Доброго дня.
      Зверніться до сервісної підтримки за консультацією.

• Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Комп'ютер відображає помилкові дані про калорії

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Комп'ютер відображає помилкові дані