Відгуки покупців про Родзинки золоті 500 г

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Мария Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 250. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock

Все супер

Дякуємо за відгук

• Андрей С***

Дякуємо за відгук

• Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock

Родзинки сподобалися. Невеликі за розміром та приємні на смак.

Переваги:
    Свіжі та смачні родзинки.
    Недоліки:
    • Продавець  MAXIRA

Дякуємо за відгук, звертайтесь ще

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Yorswet. Загальна вага: 1000. Упаковка: Поліетиленовий пакет

Такий в друге не візьму

Недоліки:
    Я думаю що це якийсь інший ізюм гривень так за 150. Прохання змінити фото продукту щоб не вводити людей в оману
    • Продавець  Yorswet

Максиме, дякуємо за ваш відгук! Родзинки можуть відрізнятися насиченістю кольору – від золотистого до більш янтарного, залежно від партії. При оформленні замовлення у вас була можливість уточнити цю інформацію.

• Татьяна М***

Родзинки свіжі, гарні на колір, чистенькі, а головне смачні.

Переваги:
    Смакота
    • Продавець  MAXIRA

"Дякуємо, Тетяно, за чудовий відгук! Дуже раді, що вам сподобалися наші родзинки – ми завжди дбаємо про свіжість та якість. Будемо раді знову бачити вас серед наших клієнтів!"