ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Електрична Бігова Доріжка для Дому до 130 кг з Кутом Нахилу, Складна Бігова Доріжка з Амортизацією HRS T500 model 2026

Оцінка користувачів 3.6/5
  • Ігор З***
    Відгук від покупця. Продавець: EUROSMILE

Немає інструкції, але знайшов інтернеті.

Переваги:
    Класна доріжка
    Недоліки:
    Ще не знайшов
    • Продавець  EUROSMILE

Щиро вдячні за високу оцінку!

• Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: EUROSMILE

Поясню одразу за оцінку. За товар ставлю 5, за продавця ставлю 2, середня вийшла 3. Бігова за свої кошти непогана. але використовую її більше для ходьби або швидкої ходьби, так як все таки не супер професійна якість, щоб комфортно бігати по ній, не такі як в спротзалах. але якщо є можливість купити таку доріжку, сміливо можете купувати, але не тут. Продавець і його служба підтримки не відповідають на питання по 3-4 дня. навіть по тижню буває. 11 лютого я запитав як підключитись по блютузу (так я не знайшов взагалі ніде ніякої згадки про нього. крім як в описі товару) і досі чекаю відповідь. поки не поскаржишся на Розетці - кладуть на сервіс болт. сподіваюсь відгук буде таким же корисним, як бігова доріжка, але не таким безкорисним і безвідповідальним, як продавець. дякую.

Переваги:
    Бігова доріжка
    Недоліки:
    Продавець
    • Продавець  EUROSMILE

Дякуємо за ваш детальний відгук та високу оцінку якості бігової доріжки HRS T500.

Водночас ми щиро перепрошуємо за тривале очікування відповіді від нашої служби підтримки. У даному випадку виникла затримка через необхідність уточнення технічних нюансів щодо Bluetooth-модуля саме для оновленої моделі 2026 року безпосередньо у виробника, що зайняло більше часу, ніж ми розраховували. Окрім цього, через значне навантаження на відділ сервісного обслуговування, ми не змогли надати вам зворотний зв'язок так оперативно, як зазвичай.

Ми вже врахували ваші зауваження та працюємо над пришвидшенням обробки запитів, щоб наш сервіс відповідав якості наших товарів. В якості компенсації за тривале очікування, ми надаємо вам знижку 5% на наступну покупку.

Сподіваємося, що подальша експлуатація доріжки приноситиме вам лише задоволення та користь для здоров'я.

З повагою, відділ турботи про клієнтів.

• Юрій М***

А де гарантійний талон?

• Юрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: EUROSMILE

Чому не має інструкції на російській чи українській мові.Чому не працюють колонки?

• Олександр Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: EUROSMILE

Шикарна бігова доріжка. Прибула в гарному стані і обіцяний строк. Мрія для занятій вдома. Співвідношення ціна якість вражає.

• Продавець  EUROSMILE

Щиро дякуємо за позитивний відгук і високу оцінку! Ми раді, що Ви задоволені нашим товаром. Бажаємо приємного користування!

• Виктория Р***
    Відгук від покупця. Продавець: EUROSMILE

Через 20 дней сгорел движок. Магазин игнорируют. Говорят, что со мной свяжется сервисный центр, но некто не заонит

Переваги:
    Двадцать дней все нравилось
    Недоліки:
    Продавцы
    • Владислав С***

так и не связались?
      я уже думал покупать у них

• Друзь К***
    Відгук від покупця. Продавець: EUROSMILE

Купили не для бега, искали до 130 кг пользователя, используем скорость 7-8 км в час, сама дорожка не шумная (за исключением шума, издаваемого от нас самих), в принципе довольны, заказ пришел быстро

Переваги:
    понятная, удобная
    Недоліки:
    пока не обнаружены
    • Продавець  EUROSMILE

Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування)

• Оксана А***
    Відгук від покупця. Продавець: EUROSMILE

Отримала доріжку після замовлення на третій день. Зібрали легко. Доріжка працює тихо не скрипить підключається аудіо по блютузу,звук хороший. На ручках кнопки для переключення,що дуже зручно.Полотно зручне як по довжині так і по ширині Виробник заявляє скорість 17 Програм на панелі показує 12 коли добавляєш скорість то полотно рухається швидше,так,що можливо є 17.
    Продавець уважний. Доріжкою задоволена.Раджу.

Недоліки:
    Поки нарікань нема
    • Продавець  EUROSMILE

Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування)

• Олексій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: EUROSMILE

Доріжка працює, але вона є суцільною аферою, бо немає половини вказаних в характеристиках функцій. Найбільший мінус, що заявлено 17км\год а по факту 12 це максималка яку можна встановити. Однозначно не заслуговує своїх грошей. І обман зі сторони продавця(чи це виробник обманює) розчаровує найбільше. НЕ рекомендую

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Обман у характеристиках, Макс швидкість,
    • Олексій Б***

Моя повага продавцю, питання вирішили, він вийшов на зв'язок, була адекватна комунікація, де обговорили заміну без доплат на іншу модель, або знижку на поточну доріжку. Вибрав заміну. Все пройшло гладко, поміняли без питань, тому можу рекомендувати покупку у магазині, так як вони досить клієнтоорієнтовані

• Наталья З***
    Відгук від покупця. Продавець: EUROSMILE

Бігову доріжку замовила, того ж дня її відправили. Отримала через день. Швидко, якісно.

Переваги:
    Почали користуватися, поки зауважень немає.
    • Назар К***

Доброго дня, скажіть будь ласка як вам доріжка після місяця використання

• Сергій Р***

І що , як це чудо зараз, все працює, влаштовує?

• Катерина Г***

Доброго дня, а підкажіть як зараз працює доріжка?