Картка Rozetka

Відгуки покупців про Дерев'яна док-станція Teslyar для телефону навушників годинника з роз'ємом під Apple Watch настільна Чорна (PS0002)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Оксана Є***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store

Підставка чудової якості! Свої функції виконує відмінно, стійка. Приємне екологічне пакування.

• Продавець  EcoCraft Store

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що підставка вам сподобалася та повністю відповідає вашим очікуванням. Ми приділяємо особливу увагу якості наших виробів і екологічному пакуванню, тож приємно чути, що ви це оцінили. Нехай підставка служить вам довго та зручно!

• Ігор Г***

Зручна річ

Переваги:
    Гарнй вигляд
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  EcoCraft Store

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що виріб вам сподобався та справив гарне враження. Якщо матимете запитання чи потребуватимете допомоги, ми завжди на зв’язку!

• Елена М***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store

Товаром дуже задоволена , хороша якість і дуже зручно користуватись, раніше приходилось шукати зарядку до телефону та інші пристрої по всій квартирі, тепер вони мають своє постійне місце! Дякую, доставили швидко , приємні продавці! Нехай щастить!

Переваги:
    Гарно, зручно, хороша ціна зі знижкою!
    Недоліки:
    Не бачу недоліків
    • Продавець  EcoCraft Store

Дякуємо за ваш чудовий відгук і за те, що обираєте українське!

Ми дуже раді, що наш товар вам сподобався і став зручним доповненням у вашому домі. Погоджуємося, що зручно мати всі зарядні пристрої на одному місці. Також дякуємо за вашу позитивну оцінку нашого сервісу! Ми дуже раді, що ви задоволені якістю обслуговування і швидкістю доставки.
      Запрошуємо вас ознайомитися з нашим повним асортиментом товарів тут: посилання. Сподіваємося, що знайдете ще багато корисного та цікавого!

• Максим Д***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store

Зручно тримати всі гаджети в одному місці. Рекомендую

• Продавець  EcoCraft Store

Дякуємо вам за відгук! Ми раді, що Дерев'яна док-станція Teslyar для телефону, навушників, годинника виявилася зручною у використанні і допомогла вам тримати всі пристрої в одному місці. Ваша рекомендація для нас має велике значення.

Щодо відсутності недоліків - це приємно чути! Запрошуємо вас переглянути ще більше різноманітних варіації органайзерів та інших крафтових дерев'яних виробів тут: посилання. Дякуємо, що обираєте українське!