Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Настільний органайзер підставка з гігрометром і термометром Teslyar док-станція для телефону окулярів годинника дерев'яний Чорний (PBR001)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Ярослав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store

Товар хороший, доставка от розетки как всегда на высоте, упаковка отличная, а вот количество конечно не огонь.

Хотел ещё одну заказать, а уже нет в наличии.
    Надеюсь продавец исправиться и пополнит запасы.

Переваги:
    Качество.
    Недоліки:
    Количество
    • Продавець  EcoCraft Store

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалася якість товару. Товар знову в навності. Сподіваємося, що ви ще знайдете у нас те, що шукаєте!

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store

Подставка сделана очень качественно,очень легко собирается ,стильно выглядит на столе)
    Магазин очень быстро ответил и отправил заказ.
    Все остались довольны)

• Продавець  EcoCraft Store

Дякуємо за ваш чудовий відгук та за те, що обрали український товар!

Ми надзвичайно раді, що ви задоволені підставкою-органайзером для телефону. Вона виготовлена з високоякісного дерева, що забезпечує її довговічність та стійкість. Легкість збирання цього виробу - це один з наших пріоритетів, і ми раді, що ви це оцінили. Крім того, стильний дизайн підставки додає елегантності вашому столу та організовує простір навколо вашого пристрою.

Зверніть увагу, що у нас є широкий асортимент інших товарів: посиланняУ нас ви можете знайти інші дерев'яні органайзери, кухлі, аксесуари для робочого місця та багато іншого. Запрошуємо вас знову відвідати наш магазин та ознайомитися з нашим повним асортиментом! Дякуємо, що обрали нас!

• Ігор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store

Гарний сервіс, товар прийшов добре запакований. Дуже задоволений товаром!

Переваги:
    Ціна, чудова якість.
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  EcoCraft Store

Дякуємо Вам, Ігоре, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store

• Irina I***

Купувала на подарунок.
    Чудова якість, дякую за чудовий сервіс та якісний товар. Товар прийшов добре запакований в крафтове пакування, подарувала відразу ж в цьому даному пакуванні. Дуже задоволена вибором!

Переваги:
    Якість, ціна
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  EcoCraft Store

Дякуємо Вам, Ірино, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store