- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Камелот
Продавець чудовий, замовляв АВР на нову пошту з післясплатою, даремно. Люди дуже чесні, можна оплачувати товар відразу. Сам АВР працює краще ніж очікувалось. Швидкість дії така, що роутер і світло не гасне. Брав для інвертора на 5,5 кВт, схема робоча
- Переваги:
- Одні плюси
- Недоліки:
- Поки що без нарікань
- Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Камелот
Поставив АВР Tomzn TOQ5-125/2 на автоматичний перехід з мережі на EcoFlow DELTA 2 2200, працює бездоганно. Продавець виконав замовлення максимально швидко. Рекомендую.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Камелот
Все чудово, працює справно.
- Переваги:
- Якість і швидкість перемикання.
- Недоліки:
- Шумно перемикає
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: Камелот
Попередній дивно згорів-вхідна котушка. Мабуть були великі перекоси в електросистемі міста.
- Переваги:
- Гарна якість. Працює без нарікань
- Недоліки:
- Не знайшов
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Камелот
Работает хорошо, редко но сбрасывает ps4 при переключении(она чувствительная)
Недостаток: громко счелкает , пугаемся- Переваги:
- Хорошо отрабатывает
- Недоліки:
- Шумное переключение
- Андрей Е***Відгук від покупця. Продавець: Камелот
Мене дуже вразило, що замовлення, оформлене о 19 годині не тільки було опрацьовано того ж дня, але й відправлено протягом години. Я отримав товар новою поштою вже на наступний день. Це дійсно дуже вражає, адже є зовсім зворотні приклади, які ні в якому разі не стосуються цього продавця! Дійсно, рекомендую!
- Переваги:
- Все круто, працює відмінно
- Недоліки:
- Не уиявлено
- ТимофейВідгук від покупця. Продавець: Камелот
Хороший. Только надо смазывать внутри.
- Олександр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Камелот
Все Good! Працює стабільно.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Камелот
Відправили швидко, відповідає опису, працює, виконує свої функції, в автоматичному режимі перемикається швидко - світло не встигає моргнути. На скільки вистачить - час покаже)
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Ажіотажна ціна на сьогоднішній день вцілому на даний тип продукції
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Камелот
Чудова штука. Зробив її у парі з зарядною станцією. Перемикає дуже швидко, але не 0ms. Тому іноді підвисає роутер, треба ще поставити додатковий маленький UPS. Також майте на увазі, що вона висока і не кожний короб підійде.
Купував у продавця "Камелот", все було дуже швидко і добре. - Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: Камелот
Гучно перемикає в автоматичному режимі, собака реагує. Але они всі такі, тож майте на увазі.
Користуюсь тиждень, відключення електрики як у всіх нас зараз. Один раз за цей час при перемиканні на резервну лінію, "завис" 3D-принтер, а так все ОК. Я задоволений.- Переваги:
- Швидкість перемикання, швидкість обробки замовлення
- Недоліки:
- Гучний
- Володимир І***Відгук від покупця. Продавець: Камелот
З відправкою були затримки.
Пропрацював рівно місяць після встановлення.
Купляв за 1295 грн.
Зараз ціна 2095 грн.- Недоліки:
- ненадійний і гарантія 14 днів
- Продавець Камелот
Нам дуже шкода, що Ви залишилися незадоволені покупкою цього пристрою. Щодо термінів доставки: замовлення було оброблено та передане перевізнику в день надходження замовлення. Ми попереджаємо всіх покупців, що доставка перевізником Розетка зазвичай займає від 3 до 6 днів, залежно від регіону доставки. З пропозицією щодо зменшення термінів доставки перевізника Розетка можете безпосередньо звернутися до перевізника Розетка. Щодо гарантії 14 днів - ми не даємо велику гарантію, тому що покупці не дотримуються вимог та попереджень виробника за діапазоном робочої напруги (207-243 вольти) і не ставлять реле напруги перед пристроєм. Внаслідок цього прилади дуже швидко виходять з ладу
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Камелот
Зламався на першому році експлуатації. Не перемикається, замінив на інший.
- Недоліки:
- Проробив меньше року і вийшов з ладу.
- Продавець Камелот
Доброго дня.
Дякуємо Вам за відгук.
На дуже прикро, що у Вас вийшов з ладу пристрій, але після спілкування з Вами ми з'ясували, що АВР встановлений у приватному секторі з дуже поганими показниками по напрузі ( низька напруга).
Для цього пристрою по паспорту діапазон напруги встановлений - 230 вольт -15%/+10%. У цифрах це діапазон від 195 до 253 вольт.
У разі низької напруги (менше 195 вольт) магнітній катушці, яка відповідає за перемикання між двома істориками живлення, не вистачає потужності і воне не може перемкнути пристрій на інший істочник живлення. Увесь час до моменту закінчення перемикання магнітна катушка знаходиться під напругою, починає грітися, потім плавиться лак і заплавляє намертво металевий шток всередині катушки. Це призводить до блокування перемикання як у автоматичному так і у ручному режимі.
Для уникання таких випадків ми наполегливо рекомендуємо встановлювати перед АВР реле напруги з обмеженням по низькій напрузі не менше ніж 195 вольт (заводські параметри приладу по напрузі). При таких параметрах прилад буде працювати справно.
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Камелот
Один день в автоматичному режимі працював без проблем. На наступний день при переключенні на екофлоу, те що за чорною R-N панелькою почало сильно іскритись поки не відключив екофлоу (добре що був дома і відразу побачив, хз що могло статись). Доведеться міняти АВР, чому воно так іскриться невідомо.
- Орешета А***Відгук від покупця. Продавець: Камелот
Проробив 2 тижні. Заводський брак. Товар неякісний.
- Переваги:
- Недоліки:
- Неякісний
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: Камелот
Спалили экофлоу. Автомат не разъединяет 0. Так что будьте аккуратны
- Роман Ш***
В сенсі не роз'єднує нуль? поясніть буд ласка більш детально, що у вас сталось , це може допомогти іншим
- Продавець Камелот
Виход з ладу екофлоу - наслідки некоректного підключення.
В більшості інверторів категорично заборонено з'єднувати ноль взода з нульом виходу. Якщо це зробити - то інвертор виходить з ладу.
АВР перемикає одразу всі контакти одночасно (вони під'єднані на одну ось). кщо стається напри - Продавець Камелот
Якщо стається наприклад блокування одного контакта - то інші теж не перемикається. Якщо ви найняли електрика без досвіду - йому простіше сказати що то винен АВР, ніж признати чґсвою помилку і купувати Вам новий екофлоу
- Орешета А***Відгук від покупця. Продавець: Камелот
Проробив два тижні. Заводський брак. Коли електрики розібрали, виявилося, що не був нормально припаяний дріт, тому мусимо через два тижні купувати новий...
- Переваги:
- Недоліки:
- Неякісний