Відгуки покупців про Дзеркало для макіяжу з підсвічуванням JORDAN & JUDY NV026
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: EcoMart
Дзеркало хороше. Все відповідає опису.
- Переваги:
- все чудово
- Ростислав Л***Відгук від покупця. Продавець: shopST
Дзеркало патрясне!!! Якось трапилось, що дзеркало було єдиним зарядженим гаджетом освітлення при відключенні. Акумулятор тримає на максимальній яскравості 3 год. 20 хвилин, після чого поступово яскравість автоматично зменшує та тримає ще 30 хвилин. До повних 4х годин відключення трохи не дотягує (10хвилин) та може в екстреній ситуації замінити лампу. Оцінка 5 ДТЕК з 5!!!
- Переваги:
- 1. Яскраве.
2. Рівномірне світло яке не сліпить.
3. Ємний акумулятор.
4. Велике дзеркало куди влізе одне свино-собаче рило або два українських
5. Якість пластику на рівні XIAOMI. - Недоліки:
- Роз'єм мікро ЮСБ котрий виходить з обіходу
- Продавець shopST
Пане Ростислав, гарно дякуємо Вам за високу оцінку. Нам було дуже приємно з Вами співпрацювати. Окремо дякуємо Вам за гарний настрій. З нетерпінням чикаємо на нову зустріч!
- Натали
Дуже задоволена покупкою! Все добре запаковано, дзеркало заряджене . Дякую Вам!
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюся вже декілька місяців, мені дуже подобається. Так, підставка може ковзати на гладкій поверхні, але це несуттєвий недолік, як на мене.
Багато пишуть, що швидко розряджається, але я не помітила такого. Швидко заряджається.
Досить яскраве біле світло (коли добре заряджене).
Через тупих «сусідів» використовую як ліхтарик при відсутності електроенергії.- Олена
Дякую за відгук. Сусідів не обираєш, тому тримаймося
- МикитаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороше дзеркало, шкода шо з дівчиною вже розійшлись
- Переваги:
- Класне, має підсвітку
- Неля П***
Буде наступна
- Александра Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Уважаемая Розетка!
Товар сам по себе хороший, но это чистейшей воды обман потребителя.
Производитель данного товар - компания Jordan Judy, и никакой это не Xiaomi (от слова совсем).
А ещё: отсутствует инструкция на украинском или русском, нет гарантийного талона, нет информации о сервисных центрах.
Очень разочарована наплевательским отношением к клиенту и таким явным нарушением закона.- Переваги:
- Все как в описании, за некоторым исключением:
- Недоліки:
- Информация о производителе не отвечает действительности
Эксперт RozetkaДобрый день! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. С подробной инструкцией по получению гарантийного талона Вы можете ознакомиться по ссылке .
- Евгений
Jordan Judy это экосистема Xiaomi, их суббренд ! Много товаров выпускаются под контролем Сяоми и продаются в их официальных магазинах но не имеют логотипа Xiaomi.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую.
Дітям подобається .- Переваги:
- Показує те, що і ти йому )
- Недоліки:
- Не помітив.
- Георгій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Під час віялового відключення світла після того, як орки почали нищити нашу інфраструктуру - стало в пригоді те, що дзеркало має підсвітку.
Бінго!- Переваги:
- Дзеркало.
Дякуємо за ваш відгук!
- Наталия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарне дзеркало, прийшло на відділення розетки ціле, підсвітка працює, регулюється яскравість. Є ніжка, щоб можна було поставити на стіл. Це не Xiaomi, не знаю чому так написано на сайті.
- Переваги:
- Підсвітка, дизайн
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В цілому все класно, ноо, не хватає трошки потужності в світлі
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Качество и эргономика устраивает, купили такое же взамен разбитого.
Раздарил их несколько штук, всем девушкам нравится- Переваги:
- Удобное в использование, возможность регулировать яркость и цветовую температуру подсветки, хороший аккумулятор
- Недоліки:
- Немного хлипкая поддерживающая ножка
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ставлю 5-, зеркало бомба однозначно рекомендую к покупке. Единственное что я бы сенсор включения подсветки вынес на область окантовки подсветки что бы не залапывалась постоянно та область на зеркали где расположен сенсор. Стоит ли покупать его, однозначно. #мояраспаковка
- Переваги:
- Отличное зеркало!
- Недоліки:
- Незначительный в плане расположения сенсора включения подсветки (залапывается пальцами эта область на зеркале)
- Анна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зеркало отличное. Яркий свет, благодаря которому видно малейшие детали, для макияжа самое то. Размер тоже хороший, не слишком большое, но и маленьким его не назовёшь.
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупал для дочери шефа на ДР. Она осталась довольна)
- Переваги:
- Дочь шефа была довольна подарком
- Недоліки:
- Не знаю
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: shopST
Я навіть не очікувала, що буду задоволена цим дзеркалом на всі 1000%. Якість Вигляд дзеркала Один мінус, видно всі недоліки шкіри
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Красивое, аккуратное. Пользоваться одно удовольствие. Рекомендую!
- Анатолий Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зеркало отличное, жена в восторге, яркое, круто в общем, за товар 5⭐а вот розетке 3⭐ в общем на зеркале на самом корпусе сзади царапины как будто его уронили или им чесанули, и само зеркало было в разводах, в общем это все ухудшило впечатление от подарка
- Переваги:
- Ярко светит, ножка держит положение
- Недоліки:
- Пришло скорей всего бу, очень не ожиданно от розетки((
- Александра Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пока работает, яркая подсветка
- Переваги:
- Работает, хорошо освещает
- Недоліки:
- А где бренд Xiaomi?
- Янчик З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пользуюсь уже почти год. Сенсор работает, лед-подсветка хуже не становится.
Удобная регулировка уровня наклона зеркала.
То что нужно, для девочки- Переваги:
- Подсветка
Янчик, дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням
- Анастасия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный яркий свет. Пока выбирала на подарок, смотрела самые разные зеркала - и бюджетные, и по 2500 грн. В комментариях ко многим дорогим зеркалам, которые стоят по 1500-2000 грн, люди жаловались на тусклый свет. Ну как бы покупать LED-зеркало и не иметь нормального света - та еще радость:))
В этом зеркале свет очень яркий, удобно ставить на стол, хороший размер (не маленькое и не огромное), отличная регулировка интенсивности света (от мягкого до очень яркого). Кроме того, долго держит заряд.
В общем сюрприз удался - именница очень придирчивая к свету и зеркалам, сказала, что зеркало суперклассное)- Переваги:
- Яркий свет, размер, никаких искажений, удобство в использовании
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зеркало по качеству наилучшее из тех, что я видел.
Другое дело, что сама идея подсветки по контуру маленького зеркала мало эффективна.
Покупал дочери, так вот она включает дополнительно настольную лампу.
Если его включить, то светящий в глаза свет немног, именно немного спасает ситуацию, но речи о правильной цветопередаче вообще не идёт - для этого нужно нормальное по размеру зеркало с хорошей безтеневой подсветкой. - Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зеркало просто отличное. Регулируемая подсветка и дизайн красивый. Стекло тонкое из-за чего при падении на столе (не со стола) появилась небольшая трещина.
- Переваги:
- Качественная сборка и аккумулятор
- Недоліки:
- Точно не уверен, что именно - криворукость или рукожопость( Зеркало упало на столе и появилась маленькая трещина.
- Екатерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Самое лучшее зеркало, не пожалеете. Стоит своих денег, освещение идеальное
- владимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень стильное зеркало, отличная, удобная вещь для макияжа,жена оценила его достоинства, в зеркале многоуровневая яркая подсветка легко регулируется с помощью нажатия на кнопку. Ножка зекрала кажется хрупкой, время использования покажет так ли это.
#мояраспаковка- Переваги:
- стильное, удобное, яркая подсветка
- Недоліки:
- ненадежная на вид ножка подставки зеркала
- Ольга Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарно працює, але думала що світитеме яскравіше
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дзеркалом з підсвіткою задоволена,особливо при відкюченнях світла, можна використовувати як нічний ліхтарик, заряджається від повербанку.9
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарне.
- Сергей Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всё супер. Спасибо
- Иван Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зеркало за свои деньги топ, девушка довольна, так как пользуется не супер часто им
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Слабая подсветка
- Іванна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Поки все добре
- Юлия З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Крутое, соответствует описанию, покупкой довольна, рекомендую.
- Переваги:
- Качественное
- Недоліки:
Дякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Дзеркало неймовірне якісне і дуже добре працює резинки в подарунок були дуже приємним бонусом
- Продавець ТехНестШоп
Людмила, добридень! Нам дуже приємно читати ваш відгук! Дякуємо за довіру до нашого магазину. Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Користуйтеся із задоволенням! Сподіваємось і надалі вас тільки радувати, дякуємо, що обрали наш магазин:)
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це моє друге дзеркало, перше розбилось і я не роздумуючи взяла його ще раз. Вдалий розмір, підсвітка яскрава, але не виїдає очі, добре тримає заряд, мені вистачає на 1-1,5 тижня, далі починає сідати та потрібна підзарядка. Рекомендую!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудове дзеркало.
Світить достатньо, щоб ввечері нанести крем на обличчя, або зробити малегкий макіяж. В умовах вимкнення світла - дуже зручна річ)- Переваги:
- Чудове дзеркало
- Еремеева А***Відгук від покупця. Продавець: shopST
В мене вже було таке дзеркало, і я його розбила у темряві. До речі, падало воно в мене багато разів і розбилося лише тому що весіло на шнурі від зарядки і добряче гебнулось об батарею коли падало. Я вважаю що це краще що ви можете знайти за ці гроші. Зроблено воно на совість, світло не занадто яскраве(вважаючи що я сую свого носа майже у саме дзеркало, і воно мене не сліпить), але всі недоліки мого макіжа і зовнішності видно дуже добре.
- Переваги:
- Відносно невелике, зручно брати с собою, комфортне світло.
- Недоліки:
- Швидко розряджається батарея.
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже зручно у використанні, зарах, враховуючи сьогодення використовую як і для освітлення приміщення)
- Переваги:
- Зручно, гарна якість
Дякуємо за ваш відгук
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Обожнюю! Найкраще дзеркало!
Заряджається швидко, тримає довго, працює при заряджанні.
Світло біле, по всьому периметру.
Дуже зручно користуватися.
Рекомендую!- Переваги: