- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Мамине щастя. Розмір: M. Колір: Чорний
Одягала декілька разів щоб переконатись чи дійсно на топ реакція. Алергія страшенна в зоні резинки під грудьми . Такі речі можуть бути лише з натуральної тканини. Дуже шкодую що замовила ще й два шт.
- Недоліки:
- Тканина викликає алергічну реакцію шкіри. Зуд висип і почервоніння в зоні резинки
- Біла М***
Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з таким дискомфортом.
Індивідуальна реакція шкіри може виникати як на сам матеріал, так і на барвники.
Такі випадки трапляються вкрай рідко і в нас проблем з цими топами не було.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
- Марія З***Відгук від покупця. Продавець: Мамине щастя. Розмір: M. Колір: Чорний
Дуже зручний топ, приємна тканина, якісно прошитий, зручні брительки, широка застібка. Покупкою задоволена, рекомендую товар та продавця!
- Переваги:
- Доступний в ціні
- Недоліки:
- Їх немає
- Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: Мамине щастя. Розмір: XL. Колір: Чорний
Чудовий
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: Мамине щастя. Розмір: M. Колір: Чорний
Чудовий топ
- Переваги:
- Приємний на дотик, хороші застібки
- Юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: Мамине щастя. Розмір: M. Колір: Чорний
Купляю не першу таку модель. Як на мене, дуже зручний
- Переваги:
- Відсутність кісточок; надійні застібки
- Недоліки:
- Перше прання чорної тканини завжди супроводжується невеликою «лінькою». Просто треба мати це на увазі. Якщо треба до чогось прикопатись, хай буде як «недолік». Хоча переваги на багато вісоміші.
- Т. Д***Відгук від покупця. Продавець: Мамине щастя. Розмір: L. Колір: Чорний
Зручний бюстгальтер, не надавлює
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Продавець Мамине щастя
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що бюстгальтер виявився зручним і добре підійшов.
Нехай носиться із задоволенням, а ми завжди готові допомогти з вибором інших речей для комфортного материнства!