- Денис Є***Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 1000
Чудові горішки
- Альона Д***Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 1000
Свіжі і смачні раджу , продавець привітний
- Переваги:
- Усе норм
- Юлія І***Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 500
Якість горіхів жахлива.
Вакумна упаковка була проколена.
Горіхи гірчать, ніби старі вже і давно лежать.- Переваги:
- Їсти можна, але з острахом.
Просто шкода викинути. - Недоліки:
- Маленкі, я їла більші.
Запах старої олії.
Проколена вакумна упаковка.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 250
Замовив п'ять видів різних горіхів і не одразу помітив, що пакет з горіхами макадамія має маленькі дірки. Виявилось що всередині у самий горіхах були личинки. Цей факт звісно засмутив. Але на якому етапі сталося зараження не скажу точно, бо пакетів було багато і особливо не вдивлявся. На хаті полежали тиждень, допоки не виявив цей момент. Так що будьте уважні та одразу звертайте увагу на упаковку.
- Переваги:
- Смачні. Напевно без ГМО
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 250
Дуже смачні. Ключ в наявності.
- Переваги:
- Смачні
- Ирина Р***Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 1000
Мега добрi горiшки. Раджу.
Розетка дякую вам - Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Immune protection. Загальна вага: 2000
Рівень обслуговування - не уважні, зважаючи на те, що це стороння компанія яка використовує платформу Розетки замовлений товар має бути принаймі в нормальному не пошкодженому пакуванні. Один з 4 герметичних пакетів один втратив герметичність і судячи з пакування таким був запакований та відправлений. Це неприпустимо!
- Переваги:
- Все звичайне
- Недоліки:
- Сервіс не уважний, один з 4 герметичних пакетів втратив герметичність і судячи з пакування таким був запакований та відправлений
- Продавець Immune protection
Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що ви залишилися незадоволені покупкою та рівнем сервісу.
Хочемо зазначити, що герметичне пакування товару є заводським, і ми, як продавець, не маємо можливості впливати на процес його виробництва та первинного запаювання. Перед відправкою ми здійснюємо візуальний контроль продукції, однак у процесі транспортування або внаслідок виробничих особливостей окремі пакування можуть втратити герметичність, що, безумовно, є неприємною ситуацією.
Приносимо вибачення за отриманий досвід. Ми обов'язково передамо інформацію постачальнику для додаткової перевірки якості пакування та посилимо контроль під час комплектації замовлень. Дякуємо, що звернули нашу увагу на цю ситуацію.
- Олександра С***Відгук від покупця. Продавець: Корисності від Бузі. Загальна вага: 250
Мені горішки сподобалися, ароматні і смачні. Усім кого я пригощала теж сподобалися. А ще сподобався бонус, що до них додається, це пристрій для відкривання горішків.
- Переваги:
- Смак і аромат
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Корисності від Бузі
Щиро дякую за відгук, Олександра!
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000
Замовив 2кг. Прийшли в 4х пачках. 2 вже були не вакуумні. У всіх дата пакування 01/09/2024 до 01/09/2026. Залишилось 3міс. Горіг не відстає від шкарлупи у 2 з 10(доволі багато). Майже усі горіхи з розписом(різ за глибокий), але через це всі відкриваються. На пачку 0.5кг близько 3-5шт почорнілих зіпсованих - це зовсім не багато.
- Недоліки:
- Дата закінчення терміну придатності
- Продавець НАТАЛ
Вітаємо!
Термін придатності ще 3 місяця! Все добре! Все пачки вакуумі - макадамія тільки в вауумних пачках зберігається. ми не перефасовуємо! Це упаковка від виробника! - Михайло
Вони то в оригінальній упаковці, але упаковка здута у 2 з 4 пакетів.
Доїв одну пачку - порчених близько 10шт на 0.5кг - це прям чорних.
Всі горіхи мають гірчинку(як олія що прогіркла). Ніби і їсти можна, але смак і задоволення не те.
Не рекомендую брати. Або хоча б уточнювати про строки придатності та стан упаковки.
- Олег Я***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000
Сподобались цікаві, хрусткі горішки з ванільним присмаком
- Переваги:
- Зручно розкривати ключиком
- Недоліки:
- Не виявив, а так хотілося б трохи дешевше
- Продавець НАТАЛ
Олег, Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500
Дуже смачні горіхи
- Продавець НАТАЛ
Олександр, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Ярослав Д***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000
Взяв ці горіхи і залишився дуже задоволений. На смак просто чудові! Чесно кажучи, не зовсім розумію негативні відгуки інших покупців про те, що попадається багато зіпсованих. У моєму випадку на всю коробку було буквально один-два таких, що не ідеальні, але для такого об'єму це цілком природно і взагалі не критично.
Дякую продавцю за якісну роботу та гарний товар. Буду замовляти ще!- Переваги:
- Дуже смачні, свіжі, ціна відповідає якості.
- Недоліки:
- Практично відсутні.
- Продавець НАТАЛ
Ярослав, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: Корисності від Бузі. Загальна вага: 1000
дуже смачно, але з пачки стабільно частина (відсотків 10) прілі. брав 2 кг (вони розбиті на менші пачки там) . не знаю це норма чи ні, тому судіть самі.
- Продавець Корисності від Бузі
Владиславе, дякую за відгук. Так, дійсьно, трапляються такі горіхи. Природній продукт, дуже складно таке проконтролювати, тим більше вони в шкаралупі і в заводському вакуумному пакуванні. Від нас відповідно знижка 10% на наступну покупку)
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000
Задоволена якістю. Правда ще не всі упаковки відкрили. В одній тільки2 горішки були зіпсовані. А так смачні . Задоволена покупкою
- Переваги:
- Горіхи смачні і гарно упаковані
- Продавець НАТАЛ
Наталія, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Іван Т***Відгук від покупця. Продавець: Immune protection. Загальна вага: 500
Добре запаковане
Ключ присутній - Алена Ш***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000
Вижу не одной мне отправили испорченый орех. Мне прислали две вакуумные упаковки, в одной было 7 тухлых Орехов, не считая что была часть других, которые на вкус горчили, хотя с виду нормальные. В другой упаковке было более 10 испорченных тухлых. Как я поняла из всего заказа Орехов у данного продавца, орехи отправили уже старые, очень много испорченных. Продавец не удосужился проверить качество товара перед отправкой, предлагал для другого товара сделать возврат, на условии что я плачу за доставку, технолог проверит качество Орехов, хотя по фото и так было понятно что они тухлые, и только потом они решат делать возврат или нет. Непонятно почему технолог не проверяет качество товара перед отправкой. Не рекомендую данный магазин. Деньги выброшены на ветер.
- Недоліки:
- Тухлые орехи
- Продавець НАТАЛ
Алена, доброго дня! Я так розуміємо, що вам все не подобається! І макадамія теж! Ще раз повторюємо, що бувають вакумні упаковки дуже рідко з декілька горіхами неякісними! По нормах це допустимо. А відгук тільки був один негативний, який ми теж не змогли перевірити, і другий від вас, але ви не зробили повернення тому перевірити правдивість слів не можемо ваших, скільки було в упаковці горіхів неякісних декілька чи більше немає змоги. Ми теж більше з вами не будемо працювати!
- Продавець НАТАЛ
Спеціально під ваш відгук перевірили якість декілька упаковок - якість висока!!!!
- Алена Ш***
Если бы качество было высокое, я бы так и написала. И да! Вы отправили мне старые орехи, порченые, гнилые. Макадамии в норме на пачку пара Орехов может попадаться гнилые, не 10 и более в пачке, значит у вас орех долго хранился и испортился. Пендаль старый, сморщенный, свежий орех иначе выглядит и другой на вкус, значит и тут вы отправили плохой товар.
Условия возврата у вас не подходят для меня, я не собираюсь тратить свои деньги на доставку, чтобы ваш якобы технолог проверил а не гнилой ли орех, и так видно по фото что он гнилой! Я как покупатель имею права оставлять честный отзыв по товару, который вы даже не удосужились проверить перед отправкой!
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000
Очень жаль,но орех прелый достаточно,чтобы испортить его вкус.
- Недоліки:
- Вкус испорчен.
- Продавець НАТАЛ
Цей горіх у нас продається в великій кількості. рохання уточнити скільки шт було поганих? Тому що Ви тільки написали про неякісний. Ви можете зробити повернення, ми перевіряємо якість і повернемо гроші, якщо вона буде низькою. Горіх в вакуумі від виробника і ми перевіряємо якість партії вибірково.
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500
Очень жаль,но орех прелый достаточно,чтобы испортить его вкус.
- Продавець НАТАЛ
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500
Смачні і ситні,для мене вони як з шоколадним присмаком.Не вперше їм,дуже подобаються.
- Переваги:
- Ситні
- Продавець НАТАЛ
Світлана, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000
Один з найкращих продавців сухофруктів та горіхів
- Переваги:
- Смачний з незвичайним ванільним смаком
- Продавець НАТАЛ
Ольга, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Тарас З***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500
Дуже смачні
- Продавець НАТАЛ
Тарас, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Ігор Р***Відгук від покупця. Продавець: Immune protection. Загальна вага: 500
Товар на двоєчку з п'яти. Старого попадається багато, дуже твердий . Ще й хотів взяти на пробу 250 г. А взяв 1кг
- Переваги:
- Викинути жалко, і їсти бридко
- Недоліки:
- Дуже сухі
- Продавець Immune protection
Доброго дня, можемо замінити Вам товар. Це топова макадамія , раніше не надходило скарг, перевіримо якість
- Ігор Р***
А яким чином ви зможете замінити, на таку ж саму ? Чи ви знаєте де гарні, а де ні.
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Immune protection. Загальна вага: 250
Пакування не таке, як на сайті, ключа для відкривання горіхів немає, тому в кого він вдома не завалявся - відкрити горіх буде проблемою. Зіп-пакет запаяний зверху, не вакуум. Але. Ставлю 5 - бо горішки крупні, свіжі, ароматні, без будь-яких дефектів по смаку-аромату. Опрацювання замовлення та доставка швидка.
Р.S. Фото зроблено під ліхтариком, але якщо чекати появи світла, то вже не буде чого фотографувати - всім сподобалися, дуже смачні.- Переваги:
- Якість товару, швидкість опрацювання замовлення та доставка.
- Недоліки:
- Немає ключа для відкривання горішків, пакування відрізняється від заявленого, що абсолютно не вплинуло на якість товару.
- Продавець Immune protection
- олексійВідгук від покупця. Продавець: Immune protection. Загальна вага: 500
Пачка приїхала уже без вакума. Ключ був.
- Переваги:
- на смак норм
- Недоліки:
- розвакумовані
- Продавець Immune protection
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500
Замовила горіх макадамія, і переживала чи зможу дістати горіх. Але горіх надпилений і для зручності є ключ, щоб розколоти шкарлупу горіха. Горіх смачний, має ніжний вершковий смак. Також доставили посилку в пункт розетки на 2 дні раніше строку.
- Продавець НАТАЛ
- Роман Ф***Відгук від покупця. Продавець: Immune protection. Загальна вага: 250
На смак горіхи свіжі. Проте не було ключа в комплекті та на упаковці не вказано ні дати виготовлення/пакування, ні терміну придатності.
Дякуємо за відгук!
Будемо за цим слідкувати, та виправимо цей момент
- АллаВідгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 500
Свіжий горіх макадамія, дати 06.2025 - 06.2027. Всі горіхи були чистими, без плісняви і сторонніх запахів. На смак чудові - ніжні, без гірчинки.
Думаю, що погані відгуки - про старі партії.- Переваги:
- свіжа, чиста, дуже смачна
Дякуємо вам за відгук!
На нашу макадамію стабільно залишають хороші оцінки — ми регулярно оновлюємо партії та контролюємо якість.
Негативні відгуки, які інколи з’являються під товаром, стосуються макадамії інших продавців, адже Rozetka об’єднує всі відгуки в одну стрічку для всіх продавців цього товару.
Ви легко можете це перевірити: у кожному відгуку зверху вказано, в якому магазині був придбаний товар.
Раді, що вам смакує, і дякуємо за довіру!
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000
Дуже смачний горіх! Дякую безмежно! Більше вам вдячних покупців!
- Переваги:
- Все Супер!
- Продавець НАТАЛ
Тетяна, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000
Гарно упаковані, в кожному пакеті є ключик, для зручності відкривання, замовлятиму ще, смачні, подобаються, раніше ніколи не куштувала, смакота, не можна відірватись
- Переваги:
- Смачні
- Продавець НАТАЛ
Світлано, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000
- Продавець НАТАЛ
Дмитро, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500
Смачні горішки, приїхали свіжими на смак.
- Продавець НАТАЛ
Віталій, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Лунькова В***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000
Швидка доставка, смачні горіхи, все відкривається, ключі в наявності, жодних нарікань
- Переваги:
- більш ніж потрібно для щастя)
- Продавець НАТАЛ
Вікторія, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Віталій Б***Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 500
Чудовий смак
- Продавець MAXIRA
Насолоджуйтесь та звертайтесь ще !
Не підведемо !
- Жанна Л***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500
Замовила "Макадамія З КЛЮЧЕМ"!!! дві упаковки по 0,5 кг тільки щоб отримати 2 ключі. Не могла повірити... В жодній упаковці ключа не знайшлося. Може ви підкажете чим я їх повинна відкривати?
- Переваги:
- Поки що не знайшла
- Недоліки:
- Без ключа
- Продавець НАТАЛ
Жанна, доброго дня! Це дуже дуже рыдко буває, ключі вкладає виробник і їх не завтра видно там теж, перевірти будь ласа, вони можуть не видні бути!
- Продавець НАТАЛ
Відкрийте упаковку і там повинен бути ключ! Ви ще не відкривали, а вже написали негативний відгук!
- Дар'я Я***Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 500
Смачно, хоч і сильно солодко для мене. Не прогірклі. З ключем
- Продавець MAXIRA
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що горішки вам сподобались і приємно чути, що ви відзначили їхню свіжість і якість.
Щодо солодкого присмаку — це природна особливість макадамії, адже ці горішки мають ніжний, маслянисто-солодкуватий смак навіть без жодних добавок.
Дякуємо, що звернули увагу і на ключик — він справді робить процес ще приємнішим
Будемо раді новим замовленням!
- Полежаева А***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500
Посилка прийшла швидше ніж очікували. Купувала перший раз у цього постачальника. Велика їм подяка за такий якісний товар. Буду купувати ще. Макадамія перевершила мої очікування. На мій погляд- найсмачніший горіх світу. Рекомендую
- Переваги:
- Купували зразу кілька горіхів: пекан, фісташку, мигдаль, макадамію. Всі горішки якісні, смачненькі, ціленькі. Жодного прілого горішка. Я макадамію куштувала в перше, дуже сподобався.
- Недоліки:
- відсутні
- Продавець НАТАЛ
Алла, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!