- Ирина Р***Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 1000
Мега добрi горiшки. Раджу.
Розетка дякую вам - ДмитроВідгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 250
Дуже смачні. Ключ в наявності.
- Переваги:
- Смачні
- Денис Є***Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 1000
Чудові горішки
- Альона Д***Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 1000
Свіжі і смачні раджу , продавець привітний
- Переваги:
- Усе норм
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 250
Замовив п'ять видів різних горіхів і не одразу помітив, що пакет з горіхами макадамія має маленькі дірки. Виявилось що всередині у самий горіхах були личинки. Цей факт звісно засмутив. Але на якому етапі сталося зараження не скажу точно, бо пакетів було багато і особливо не вдивлявся. На хаті полежали тиждень, допоки не виявив цей момент. Так що будьте уважні та одразу звертайте увагу на упаковку.
- Переваги:
- Смачні. Напевно без ГМО
- Юлія І***Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 500
Якість горіхів жахлива.
Вакумна упаковка була проколена.
Горіхи гірчать, ніби старі вже і давно лежать.- Переваги:
- Їсти можна, але з острахом.
Просто шкода викинути. - Недоліки:
- Маленкі, я їла більші.
Запах старої олії.
Проколена вакумна упаковка.
- Полежаева А***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500
Посилка прийшла швидше ніж очікували. Купувала перший раз у цього постачальника. Велика їм подяка за такий якісний товар. Буду купувати ще. Макадамія перевершила мої очікування. На мій погляд- найсмачніший горіх світу. Рекомендую
- Переваги:
- Купували зразу кілька горіхів: пекан, фісташку, мигдаль, макадамію. Всі горішки якісні, смачненькі, ціленькі. Жодного прілого горішка. Я макадамію куштувала в перше, дуже сподобався.
- Недоліки:
- відсутні
- Продавець НАТАЛ
Алла, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Віталій Д***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500
Все ОК . Буду замовляти ще.
- Продавець НАТАЛ
Віталій, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500
Дуже смачні горіхи, швидка доставка. Замовлятиму ще. Всім рекомендую.
- Продавець НАТАЛ
Тетяна, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000
Не знаю, як виробник це робить та ці горіхи найсмачніші, якщо порівнювати з тими, які продаються у інших магазинах.
- Продавець НАТАЛ
Олександр, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- ЛейлаВідгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 500
Дуже дуже смачні горіхи, я в захваті
- Переваги:
- Смачно
- Недоліки:
- Неможливо зупинитися)
- Продавець MAXIRA
На здоровʼя !
Щиро дякуємо за відгук
Насолоджуйтесь та звертайтесь ще )
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500
Смачні, якісні горіхи. Дякую!
- Продавець НАТАЛ
Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Ярослав Д***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000
Взяв ці горіхи і залишився дуже задоволений. На смак просто чудові! Чесно кажучи, не зовсім розумію негативні відгуки інших покупців про те, що попадається багато зіпсованих. У моєму випадку на всю коробку було буквально один-два таких, що не ідеальні, але для такого об'єму це цілком природно і взагалі не критично.
Дякую продавцю за якісну роботу та гарний товар. Буду замовляти ще!- Переваги:
- Дуже смачні, свіжі, ціна відповідає якості.
- Недоліки:
- Практично відсутні.
- Продавець НАТАЛ
Ярослав, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Immune protection. Загальна вага: 250
Пакування не таке, як на сайті, ключа для відкривання горіхів немає, тому в кого він вдома не завалявся - відкрити горіх буде проблемою. Зіп-пакет запаяний зверху, не вакуум. Але. Ставлю 5 - бо горішки крупні, свіжі, ароматні, без будь-яких дефектів по смаку-аромату. Опрацювання замовлення та доставка швидка.
Р.S. Фото зроблено під ліхтариком, але якщо чекати появи світла, то вже не буде чого фотографувати - всім сподобалися, дуже смачні.- Переваги:
- Якість товару, швидкість опрацювання замовлення та доставка.
- Недоліки:
- Немає ключа для відкривання горішків, пакування відрізняється від заявленого, що абсолютно не вплинуло на якість товару.
- Продавець Immune protection
- олексійВідгук від покупця. Продавець: Immune protection. Загальна вага: 500
Пачка приїхала уже без вакума. Ключ був.
- Переваги:
- на смак норм
- Недоліки:
- розвакумовані
- Продавець Immune protection
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000
Гарно упаковані, в кожному пакеті є ключик, для зручності відкривання, замовлятиму ще, смачні, подобаються, раніше ніколи не куштувала, смакота, не можна відірватись
- Переваги:
- Смачні
- Продавець НАТАЛ
Світлано, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500
Смачні горішки, приїхали свіжими на смак.
- Лунькова В***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000
Швидка доставка, смачні горіхи, все відкривається, ключі в наявності, жодних нарікань
- Переваги:
- більш ніж потрібно для щастя)
- Продавець НАТАЛ
Вікторія, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Дар'я Я***Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 500
Смачно, хоч і сильно солодко для мене. Не прогірклі. З ключем
- Продавець MAXIRA
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що горішки вам сподобались і приємно чути, що ви відзначили їхню свіжість і якість.
Щодо солодкого присмаку — це природна особливість макадамії, адже ці горішки мають ніжний, маслянисто-солодкуватий смак навіть без жодних добавок.
Дякуємо, що звернули увагу і на ключик — він справді робить процес ще приємнішим
Будемо раді новим замовленням!
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Immune protection. Загальна вага: 500
Супер!
Дякую!- Продавець Immune protection
Дякуємо за відгук!
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: Immune protection. Загальна вага: 500
Вкусно і ключик є
Дякуємо за відгук!
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Immune protection. Загальна вага: 500
Дуже смачні горіхи, по приємній ціні) спробувавши один горіх зупинитися вже не можеш)
тільки кращі рекомендації.- Переваги:
- Свіжі, дуже смачні, якісне обслуговування
- Серж Р***Відгук від покупця. Продавець: Immune protection. Загальна вага: 1000
Смачні горішки
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: Immune protection. Загальна вага: 500
Дуже смачний та корисний смак горіх
- Руслан Л***Відгук від покупця. Продавець: Immune protection. Загальна вага: 1000
Доставили быстро... Макадамия вкусная свежая.
- Переваги:
- Нет прелых
- Недоліки:
- Не выявленно
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 500
Дійсно дуже смачні та корисні горіхи, рекомендую!
- Продавець MAXIRA
"Дякуємо за ваш відгук і рекомендацію! Дуже раді, що макадамія вам сподобалась. Чекаємо на вас знову!"
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 500
Очень вкусные орехи..
Дякуємо за відгук
Раді, що Ви задоволені !
Звертайтесь ще !
- Виталий С***Відгук від покупця. Продавець: Healthy Snacks. Загальна вага: 300
Хорошее качество,точный вес расфасовки.
- Переваги:
- Хорошее качество,точный вес расфасовки.
- Інна В***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000
Після мого відгуку про неякісні горіхи, продавець НАТАЛ одразу звʼязався зі мною, уточнили ситуацію, вибачилися й прислали мені 1кг макадамії з нової партії на заміну. Горіхи чудові! Відношення і спілкування продавця показало, що це чемні і порядні люди, які вболівають за свою справу. Тож я буду в них купувати ще і всим раджу!
- Переваги:
- Смачно
- Продавець НАТАЛ
Інна, дякуємо за розуміння! Смачного!
- ЕллаВідгук від покупця. Продавець: Immune protection. Загальна вага: 500
Горіх смачний, має солонуватий та солодкий смак, пахне приємно
- Переваги:
- Смачний
- Недоліки:
- Олександра С***Відгук від покупця. Продавець: Корисності від Бузі. Загальна вага: 250
Мені горішки сподобалися, ароматні і смачні. Усім кого я пригощала теж сподобалися. А ще сподобався бонус, що до них додається, це пристрій для відкривання горішків.
- Переваги:
- Смак і аромат
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Корисності від Бузі
Щиро дякую за відгук, Олександра!
- Олег Я***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000
Сподобались цікаві, хрусткі горішки з ванільним присмаком
- Переваги:
- Зручно розкривати ключиком
- Недоліки:
- Не виявив, а так хотілося б трохи дешевше
- Продавець НАТАЛ
Олег, Дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500
Дуже смачні горіхи
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500
Смачні і ситні,для мене вони як з шоколадним присмаком.Не вперше їм,дуже подобаються.
- Переваги:
- Ситні
- Продавець НАТАЛ
Світлана, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 1000
Один з найкращих продавців сухофруктів та горіхів
- Переваги:
- Смачний з незвичайним ванільним смаком
- Продавець НАТАЛ
Ольга, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!
- Тарас З***Відгук від покупця. Продавець: НАТАЛ. Загальна вага: 500
Дуже смачні
- Продавець НАТАЛ
Тарас, дякуємо за Ваш відгук і оцінку нашої праці. Смачного! До нових зустрічей!