Відгуки покупців про Сухий корм для кошенят великих порід Nature's Protection Large cat Kitten 2 кг (NPS45785)
Є в наявності
- Вера П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Покупала для своих 2-х котят всё время Nature's Protection Lifestyle Grain Free Salmon Kitten с лососем и видимо он им надоел. Затем решила попробовать этот. Первый раз съели с удовольствием, но во второй и остальные разы даже не подходят. Может быть корм сам по себе и хороший, но моим не зашел. Теперь буду им кормить дворовых котов и кошек
- Переваги:
- пока не могу ничего написать
- Недоліки:
- для моих котят очень крупные гранулы
Представник постачальникаДобрий день! цей корм саме для котенят крупних порід, трошки дрібніші гранули в кормі посилання
- Полякова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Корм этой марки рекомендовал заводчик. Но не весь ассортимент нравиться котам. Этот пошел на ура!!1
- Переваги:
- Состав. Коты уплетают быстро. Значит нравиться.
- Недоліки:
- не вижу
- Снежана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Котенку корм понравился. Гранулы маленькие без резкого запаха.
- Переваги:
- Для маленьких котят отлично
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Екатерина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Покупаем этот корм котенку мейн-кун по совету заводчицы. У него не резкий запах, не очень крупные кранулы. Кот ест с удовольствием, не привыкает к нему (нет зависимости, периодически даём ему ещё роял канин).
- Максим Г***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 18 кг
Постійно беру сухий корм даної марки. Інші мій кіт просто ігнорує. Ість з задоволенням(з любими смаками, крім рибного). Спочатку годувала натуральною іжею, але були постійні проблеми з кишковим трактом та шкірою. Думаю, що корм добре збалансований, тому що котик активний, наладились питання зі шкірою та туалетом. Дякую Rozetka за швидку, якісну та безкоштовну доставку та періодичні знижки!
- Переваги:
- Ціна якість смак запах
- Роман Г***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 18 кг
Гарний продукт для котів купляв 18кг бо маю 5 котів вони тепер не сумують а веселяться корм їх веселить і вони по грубшали з'явився апетит но це добре бо вони були сильно худі
- Переваги:
- Якість,смак ,склад продукту
- Юлия М***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг
Кошечка недавно родила, поэтому этот корм отлично нам подходит. Его можно есть не только кормящая кошка, но и её котята. Состав корма качественный и содержит полезные продукты.