Відгуки покупців про Консервований корм Half&Half Вологий корм для дорослих котів, шматочки з лососем у желе, пауч 100 г (1111175745)

Оцінка користувачів 4.62/5
  • Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22

Мой кот очень полюбил этот корм, у него мочекаменная болезнь, с этим кормом стал лучше ходить «по маленькому», нравятся все вкусы

Переваги:
    Вкусный корм, хороший состав
    Недоліки:

Дякуємо, що обираєте Half&Half! Нехай нявчик смакує із задоволенням і почувається добре щодня.

• Олеся Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22

Хороший корм з прекрасним складом! Дійсно хороший склад, а ціна то взагалі низька для такого корму. Рекомендую!

Переваги:
    Склад, ціна, смак (вибагливий кіт їсть).
    Недоліки:

Любимо такі відгуки! Дякуємо за довіру і що обираєте Half&Half! Нехай нявчик і надалі смакує із задоволенням.

• Світлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22

Дякуємо, що обираєте Half&Half! Нехай кожен пауч приносить хвостатим тільки нявмовірне задоволення та користь.

• Катерина Д***

Задоволена

Дякуємо за відгук! Нехай кожен кусь буде нявмовірним і приносить ще більше радісних мур-моментів.

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22

Коти відмовились їсти цей корм.. на жаль

Переваги:
    Немає (ціна, але коти його не їдять)
    Недоліки:
    Корм, який не підійшов

Дякуємо, що поділилися! Шкода, що цього разу «мяу-метч» не склався. Нявчики можуть мати різні смакові вподобання, тому радимо звернути увагу на інші смаки та текстури вологого корму Half&Half, щоб знайти той, що підійде саме вашим нявчикам.

• Наталія І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22

смак - кіцька їсть із задоволенням

Переваги:
    якість
    Недоліки:
    не помітила

Дякуємо за відгук! М’ясні шматочки з лососем у желе — це любов із першого кусь. Хай і надалі смакує з апетитом!

• Юлія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22

Останні півроку десь беру цей корм. У мене два котики: бурмінська і звичайна. Завжди їли із задоволенням. Але останній раз купила, а вони зовсім не хочуть їсти, при чому обоє. Я брала, як завжди три різні смаки, тому тут точно не в смаках справа. Спочатку думала, що то просто період у них може такий, але ні, ситуація не змінюється. Не знаю, в чому проблема

Дякуємо, що поділилися! Оскільки справа не в смаках, рекомендуємо спробувати інший формат подачі: трохи підігріти павуч (5–10 секунд у теплій воді), щоб посилити аромат, або змішати з улюбленими ласощами — інколи це повертає інтерес. Зниження апетиту може бути пов’язане і зі змінами в самопочутті, тож краще порадитися з ветеринаром, щоб виключити питання зі здоров’ям. Ми дуже хочемо, щоб нявчики знову куштували Half&Half з апетитом!

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22

Гарний харч. Котові дуже подобається; їсть і прицмокує

Дякуємо за відгук! Хай нявчик із задоволенням смакує Half&Half щодня й муркоче від задоволення!

• Оксана Е***

Добрий корм . Ціна по акції
    Доставка швидка

Переваги:
    Ціна по акції
    Недоліки:
    Не має

Дякуємо, що обрали Half&Half! Лосось у желе – це справжня нявсмакота!

• Юлія А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Кіт не дуже любить рибу, але для різноманіття взяли набір

Навіть найвибагливіші хвостаті часом відкривають для себе нові улюблені смаки. Дякуємо, що обрали Half&Half!

• Оксана Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Киця їла його спочатку,а потім перестала

Переваги:
    Натуральність в желе
    Недоліки:

Дякуємо, що поділились! Якщо киця втратила інтерес до лосося, можете запропонувати їй інші смаки з цієї лінійки Half&Half — індичку в желе або тунець у соусі. Можливо, саме вони припадуть до вподоби хвостатій.

• Дарина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Хочу залишити свій відгук про промо набір упаковка вологого корму Half&Half «5+1» для дорослих котів шматочки з лососем у желе. Моя кішка, яка зазвичай дуже перебірлива в їжі, їсть його з величезним апетитом, муркочучи на весь дім і я бачу, що корм добре засвоюється. Однозначно рекомендую спробувати! Додаю ще фото, щоб показати який він апетитний на вид в середині.

Переваги:
    кішці подобається і ціна чудова

Дякуємо, що поділились мур-враженнями! Хай смакує з апетитом і радістю щодня! Адже Half&Half створено, щоб задовольняти забаганки навіть найвибагливіших нявчиків.

• Єва К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

У мене довгошерстий кіт, беру цей корм через лосось, бо в ньому жирні кислоти, харчування реально допомагає шубці виглядати краще. Коту подобається теж.

Переваги:
    Зручніше замовляти одразу набором 5+1,чим поштучно.

Як приємно чути, що вологий корм Half&Half з лососем робить шубку нявчика ще розкішнішою. Передайте йому наймуркотливіший комплімент від нас! І так, набір 5+1 справжній нявхак для турботливих петфрендів. Дякуємо за довіру!

• Віта Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22

Корм якісний, мої кицюні їдять дуже гарно його. Настільки смачний, що Марфуша з’їдає своє і ще біжить допомогти сестричці пошвидше доїсти. Беру одразу великими пакунками іноді з лососем іноді з качкою, це наші улюблені смаки. Упаковка зручна, паучі легко відкриваються.

Няумовірррне задоволення для нас читати такий відгук! Раді, що Марфуша та її сестричка насолоджуються Half&Half. Ми старалися, щоб петбатькам було зручно відкривати паучі, і нявчики не чекали на вечерю більше, ніж 0,3 секунди.

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

На другий день перестали їсти і кішка, і собака. Хоча собака їсть дешеві корми на кшталт Леопольда. Ціна неадекватна якості

Переваги:
    Недоліки:
    Не їдять

Шкода, що корм Half&Half не припав до смаку вашому нявчику. Зазначимо, що цей корм створений саме для котиків з урахуванням їхніх харчових потреб і смакових вподобань, тож песикам він може не смакувати і це абсолютно нормально. Дякуємо, що поділились своїм досвідом!

• Валерія Ю***

Бо в леопольді кучу підсилювачів та ароматизаторів, тому котам та собакам, які їли такої якості корми буває важко перейти на натуральніший продукт

• Світлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Приємно бачити якісний український продукт на ринку. Рекомендую всім власникам котів!

Переваги:
    відмінний склад та приваблива ціна
    Недоліки:
    ніяких

Дякуємо за підтримку та рекомендацію Half&Half! Нехай смакує хвостикам!

• Андрій М***

Товар вироблено в Польщі. Про яку Українську якість йде мова?

Half&Half — це український бренд. Але дійсно, різні типи продукції виготовляються на різних виробничих потужностях, як в Україні, так і в Європі, щоб кожен кусь був няумовірно смачним та корисним для хвостатих.

• Оксана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Мій молодший кіт шанувальник желе і йому до душі саме цей варінт з асортименту. Склад хороший і самі шматочки не розмокають і залишаються цільними.

Дякуємо за відгук! Раді, що нявчик знайшов свій улюблений смак з асортименту Half&Half! Нехай кожна порція дарує йому насолоду та муркотливий настрій!

• Сергій К***

Коту подобається, рекомендую!

Переваги:
    Якість

Нявсхвалення отримано! Дякуємо за рекомендацію Half&Half!

• Анжелика В***

Котик їсть із-за дозволенням

Недоліки:

Дякуємо, що обираєте Half&Half! Нехай кожен кусь приносить хвостатому няумовірну насолоду!

• Олена О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Вигідне упакування, хороший склад на свою вартість, якщо подивитися інші корма за схожу ціну то там склад в пару раз гірший ніж тут, котики їдять смачно, корм в желе і це є привабливо для улюбленців, пакування пауча 100грам і це хорошо бо зараз пішла "мода" робити паучі по 85 грам а це не вигідно, вцілому корм рекомендую

Переваги:
    Склад, ціна
    Недоліки:

Спасибі за відгук! Ми завжди прагнемо, щоб хвостики смакували із задоволенням кожну порцію Half&Half, а їхні петперенти отримували найкраще співвідношення ціни та якості.

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

У меня две кошки и кот. Подошел всем троим, а так происходит не со всеми кормами)) Так что мои усатые рекомендуют к покупке))

Переваги:
    вес 100 грамм плюс акционный набор.
    Недоліки:
    не выявлено

Щасливі нявчики та задоволене мурчання – ось що дійсно важливо! Дякуємо, що обираєте Half&Half для своїх улюбленців!

• Поліна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Коти задоволені, значить, все супер! У цьому гарна текстура желейна, шукала шукала саме такий, бо є ще і просто в соусі такий корм.

Переваги:
    вигідніше чим брати поштучно

Велика радість для нас – робити хвостиків задоволеними, а петперентів – щасливими від їхнього чудового настрою та ситого животика. Дякуємо, що обираєте Half&Half.

• Юлия М***

Кіт їсть з застосуванням

Щасливі хвостики та задоволене мурчання – ось що дійсно важливо! Дякуємо, що обираєте Half&Half для свого нявчика!

• Оля К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22

Не всі паучі однакові! Часто купую різні бренди, а потім бачу, що там 85 чи 90 г замість повноцінної порції. А тут чесні 100 г якісного корму. Корм вживу виглядає так само як на фото. Пахне смачно рибкою.

Переваги:
    паучі по 100 грам

Дякуємо за вашу довіру та чесний відгук! Нехай кожен кусь буде смачним і корисним!

• Ірина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22

Товар гарний, але котам не подобається чомусь

Дякуємо за чесний няв-відгук! Можливо, нявчикам більше сподобається вологий корм у соусі або інший смак із лінійки Half&Half. З радістю допоможемо підібрати!

• Татьяна

Котейке понравился,ест с удовольствием

І хіба це не щастя! Дякуємо, що обрали Half&Half! Хай нявчику смакує!

• Лариса Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Гарний склад, демократична ціна, зручна упаковка. А головне, кіт ість із задоволенням

Переваги:
    Гарний склад корму
    Недоліки:
    Не помітила

Нехай корм Half&Half приносить котику няумовірну насолоду! Дякуємо за довіру!

• Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22

Якість корму влаштовує мого котика. Він задоволений на всі 100 відсотків. Дякуємо за таку смакоту.

І це для нас - найцінніше. Дякуємо за відгук! Нехай нявчику завжди смакує Half&Half!

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22

Котику сподобався, їсть із задоволенням

Ми щасливі, коли ваші пети смакують Half&Half із задоволенням. Дякуємо за відгук і нехай усе буде няумовірно!

• Леся М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Кішка їсть добре. Вона любить рибу.

Переваги:
    Зручна упаковка і пакети по 100 грам.
    Недоліки:
    Немає.

Дякуємо за ваш зворотний зв'язок! Ми раді, що вам сподобалися товари бренду Half&Half. Завжди чекаємо вас знову!

• Наталя О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Мои ели плохо, не понравился. "Бомженятки" с большим удовольствием,кто вперёд и быстренько. Не могу сказать,что плохой,просто как и людям не всем одинаково нравится какой либо продукт

Переваги:
    Для не балованых котиков отлично

Дякуємо, що поділилися! Можливо, вашим котикам смакуватиме інший наш корм, наприклад Half&Half шматочки з качкою в соусі. Він ідеально підійде для вибагливих вусатих гурманів.

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6

Киця їла і потихеньку вилизькала придбання, але наслідки....

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    страшний розлад шлунку
  • Даша К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22

Моїм котикам сподобався. Їдять з задоволенням

• Зоя Ж***

Кішка була задоволена

• Андрій К***

Норм

• Лариса Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22

Корм хороший.но моя кошка не хочет его есть.отдала родственникам ,ихние котики едят с удовольствием.