- Лариса В***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Хороший корм.нормальна ціна.
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Сподобався нашому собачці.
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Вперше замовила цей корм. Моїм собачкам сподобався, їдять з задоволенням.
- Переваги:
- Чудовий корм, гранули маленького розміру, що чудово підходить до автоматичної годівнички.
- Недоліки:
- Світлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Якісний сухий корм який в мене їдять всі.
Собака дворова та кімнатна
6 котів
Гуси.
Качки
Індикатор кімнатна собака. Та сухий корм Роял К чи Пуріна не їсть.
А цей пішов- Переваги:
- Ціна. Пакування.
- Недоліки:
- Не побачила
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Корм отримали дуже швидко,Моїм собачкачкам подобається,,,Знову буду замовляти..Спасибі за бистру відправку…
- Яна Д***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг
Дуже гарний корм-в нього приємний запах,трохи жирненький, не дуже великі гранули( для маленьких песиків саме те). Собакени задоволені. Швидко зв'язались і доставили. Ну і приємний бонус - це український виробник.
- Крістіна Г***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
заказывали корм - в марте, корм был такой же но вроде не было написано "(маленька гранула)" корм был где то 2 см . в этот раз заказывали через вайбер такой же корм (прислали скрин того же что и брали в прошлый раз) теперь гранулы некоторые почти по одному сантиметру, а тоесть меньше немного (миллиметров 6-7) но некоторые гранулы есть и по полтора см. обычно заказывали средний корм что бы собака не давилась большими кусками, но и маленькие ей просто в пасть залезают ведь она его и не жуёт получается.
- Переваги:
- хорошо перешли со старого, хороший запах самого корма, цена.
- Недоліки:
- поменяли гранулы на более мелкие (изза этого пришлось опять взвешивать корм) и есть много "обрезаных" кусков корма которые собака просто не ест. получается их добавляют что бы довесить грамовку.
- Продавець COMPETS
Дякуємо за ваш відгук та детальний опис ситуації. Розмір гранул у кормі може дещо варіюватися через особливості виробництва та різні партії товару.
Якщо гранули здаються вам занадто великими або занадто маленькими, можна підібрати корм із більш підходящим розміром гранул, щоб вашому улюбленцю було комфортно та безпечно їсти.
Якщо у вас залишилися питання або потрібна допомога з підбором корму, ми завжди раді допомогти та проконсультувати. Дякуємо за розуміння та турботу про вашого улюбленця!
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собака задоволена. Перехід з іншого корму відбувся непомітно.