Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про WomanSide. Двосторонній тейп для одягу та тіла. Набір 30 шт.

Оцінка користувачів 4.55/5
  • Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 60

Первый раз пользовалась подобными тейпами, как оказалось - вещь незаменимая. Тейпы спасли меня и моё платье на мероприятии, без них платье в принципе было неносибельно (вырез до пупка). Ткань платья была плотная, поэтому проклеила по паре штук с обеих сторон, вечер продержались, никаких курьёзных ситуаций не было. Большое спасибо поставщикам!

• Інга
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 60

Гарні тейпи. Беремо вже не вперше разом зі сестрою на теплу пору року. Упаковки вистачає нам на двох майже на сезон. Зараз знов купили на літо. Використовуємо для топів з/без бретелей, для літніх суконь, для блузок або спідниць із розрізом "на запах" (особливо корисні в останньому випадку під час сильного вітру :), тому тейпи завжди маємо у сумочці). Зручні, непомітні під одягом, добре тримаються. Подобається, що вони різної товщини, тому є універсальними, підходять під будь-який одяг. Тканину не псують, щоправда ми не носимо одяг з "лютої"/скляної синтетики. Можливо, тому проблем в нас й немає. А якщо чіпляємо тейпи безпосередньо до тіла, про всяк випадок протираємо його ватним диском зі спиртом. Можливо, це зайве і тейпи без цього будуть добре триматися, але так спокійніше. :) Задоволені.

Переваги:
    Функціональні, зручні, добре чіпляються, багато стрічок у наборі/вистачає на довго, швидка безкоштовна доставка у пункти Розетки
    Недоліки:
    Для нас немає
    • Продавець  KSVS

Дякую за такий детальний відгук

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 60

классная вещь, держит то что нужно там где нужно, как бы ты не поворачивался или танцевал. вечер выдержали, платье было зафиксировано как нужно)
    отдельное спасибо продавцу, что был на связи и отправил четко по срокам))

Переваги:
    удобно, незаметно, компактно взять с собой дополнительные
    Недоліки:
    не обнаружила
    • Продавець  KSVS

• ЕЛЬВІРА Р***
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 60

товар супер, продавець швидко відправив

• Юрій Є***

Дякую!
    Товар якісний!
    Дружині підійшов і влаштував!

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 60

Хороша стрічка, свою роботу робить

• Єлизавета Т***

Все чудово тримається більше 12 годин

• Ірина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 60

Вражена відношенням до клієнта. Продавець дуже відданий своїй справі і зробить все, щоб покупець був задоволений.

• Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 60

Хороший товар, якість нормальна, не відклеюється протягом дня, не відпадає, тримає добре.
    Купувала по рекомендації знайомої для вечірнього плаття.
    Так як у наборі є багато штук, то почала користуватись у повсякденному житті.
    Буду замовляти ще

Переваги:
    Швидко, якісно, доступно

• Ірина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 60

Корисна річ для дівчат. Особисто я фіксувала собі сукню в зоні декольте. Залишилася задоволеною.

Переваги:
    Недорого і корисно.
    Недоліки:
    Не знайшла поки
    • Продавець  KSVS

• Дарья Н***
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 60

Очень необходимая вещь для девушек) Даже и не знала раньше о такой, а сейчас незаменимая штука. Хорошее качество и отличный сервис продавца

Переваги:
    Качество, цена
    Недоліки:
    Пока не нашла
    • Продавець  KSVS

• Софія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 60

Брала ці тейпи, щоб зафіксувати лямки сукні на випускний. Залишилася дуже задоволена результатом: поки танцювала, навіть не згадувала про лямки, все трималося дуже добре!

• Деренченко О***
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 30

Якісна та міцна клейка стрічка для одягу, тримає дуже добре. Пробувала багато варіантів, але тільки цей справді тримає і не сповзає, тому буду замовляти ще багато разів

Переваги:
    Чудова якість!
    • Продавець  KSVS

Дякуємо за ваш відгук і те, що поділилися досвідом. Якщо будуть питання, пишіть нам.

• Юлія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 30

Дуже задоволена тейпами! Вони чудово тримають одяг, навіть якщо декольте досить глибоке. Протрималися все весілля без жодних проблем

• Продавець  KSVS

Дякуємо за відгук ми раді що Вам все сподобалось і допомогло вирішити ваш запит.

• Олеся С***
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 60

Я их вообще брала для того чтоб шорты не задирались ,но наверное сильное трение при ходьбе и они скатываются в полосочку ,но то ничего страшного ,может не правильно их расположила при наклеивании.Теперь я эти тейпы использую для того что бы не спадали бретельки на топике ,держит отлично

• Продавець  KSVS

Дякуємо за відгук і що поділилися досвідом.

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 30

тейпи протримали два танці поспіль в тяжкій сукні, дуже задоволена, рекомендую

• Продавець  KSVS

Дякуємо за відгук і що поділилися досвідом.

• Таня Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 60

Клейка стрічка для тіла - тримається як моя остання нервова клітина - міцно та надовго.
    Тонка прозора.
    Брала щоб тримались ці модні панчохи, що взагалі не тримаються :) ваші клейкі пластини вирішили все

Переваги:
    Трима все що треба
    • Продавець  KSVS

Дуже дякуємо, що поділилися своїм досвідом.

• Вероника П***

Купувала дочці.
    Кріпити зручно.
    Тримає добре, але сукня з плотної та важкої тканини і дочка міняла тейп десь через три години
    Знімається без проблем, слідів не залишає.

Переваги:
    Не стрічка а як пластир в індивідуальній упвковцв.Зручно носити запасні з собою.
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  KSVS

Ми раді, що ви оцінили товар. Так, дійсно, треба брати з собою на всякий випадок про запас.

• Ангеліна С***
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 30

швидка доставка та якісний товар. Дякую!

• Татьяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 30

У мене був сатіновий топ на дуже тонких бретелях. Я люблю, коли нічого не заважає і не думаєш про те, що десь там в одязі шось треба притримувати або постійно поправляти. Наклеїла тейп на плечі під бретельки - витримав весь вечір і ресторан, і танці в клубі - все супер! А ще він непомітний. Можу сміливо рекомендувати! Товаром задоволена на всі 1000%! Не забувайте тільки - шкіра повинна бути чиста і суха! Ніяких гелей, масла для тіла, спреїв абощо! Тільки чиста суха шкіра - і буде вам щастя)

Переваги:
    Тримає супер, надійно і довго
    • Продавець  KSVS

Дякуємо, за відгук. Так, обов'язково потрібно знежирити і висушити шкіру перед наклеюванням. Ніяких гелей, масла для тіла, спреїв абощо! Тільки чиста суха шкіра - і буде вам щастя)

• Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 60

Товаром задоволена, тейп добре тримав сукню. Також без проблем знімається із одягу після використання

• Продавець  KSVS

Дякуємо за відгук і за те, що поділилися досвідом. У разі чого ми завжди на зв'язку.

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 60

Купувала щоб кріпити панчохи до тіла, тримає добре)

Переваги:
    Купувала щоб кріпити панчохи до тіла, тримає добре)

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 60

Давно шукала щось подібне. Тримає добре, слідів не залишає

Переваги:
    Не залишає слідів

• Анастасія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 60

все суперово тримає, швидка доставка, гарне пакування

Переваги:
    тримає мертвою хваткою
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  KSVS

Дуже дякуємо, що поділились досвідом.

• Діана н***

Чудрво все супер тримається

• Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 60

Тейпами задоволена. Клеїла текстильні чоботи, шо з'їжджають з ноги, до колготок - протрималися 5 годин інтенсивних танців. Товар і сервіс чудові, рекомендую.

Переваги:
    гарно тримаються, легко відклеюються, не лишають слідів на одязі
    Недоліки:
    не знайшла
    • Продавець  KSVS

• Татьяна С***

Все сподобалось)
    Товаром задоволені!

Переваги:
    Гарно тримають
    • Продавець  KSVS

Дуже дякуємо за відгук. Ви прекрасні)

• Олена Л***
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 60

Купувала для ортеза, бо стерлась стрічка силіконова.

Годин 5-6 тримав ортез. Якщо врахувати, що ортез це досить потужна річ, і ортез коліна, то якість просто вау

Переваги:
    Кількість, ціна

• Татьяна Г***

Все добре.

Переваги:
    Добре тримає.

Дякую за відгук

• Марина

Тримається доволі міцно

Переваги:
    Добре тримається
    Недоліки:
    Поки не знайдено
    • Продавець  KSVS

Дякую за відгук

• Вадим С***
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 60

Товар відповідає опису. Ввічливий продавець. Швидка доставка. Дякую.

• Продавець  KSVS

Дякуємо за покупку і відгук.

• Марія-Софія

Чудові тейпи!

Переваги:
    Дуже зручна річ для літа
    • Продавець  KSVS

• Анастасия
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 60

Хорошо держали и потом нормально отклеились от платья и от тела

Дякуємо за відгук)

• Покупець

Дуже зручна річ!

• Надія П***
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 60

Тейпами дуже задоволена.Купляю вже не перший раз доньці на танці.Витримують все.

Дякуємо за відгук)

• Аліна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: KSVS. Колір: Прозорий. Кількість в упаковці: 60

Чудові наліпки. Усе тримається, витримали сильний вітер
    Дуже дякую