Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Затискачі для штор металеві 100шт прищіпки для гардин BRS Silver

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Гарні прищіпки. Вже користуюся. Гарно тримають.

Переваги:
    Металеві,блискучі,багато
    Недоліки:
    На деяких облетіло блискуче покриття
    • Продавець  StarLight

• Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Замовлення отримала дуже швидко. До якості зауважень не маю. Вже використовую.

• Продавець  StarLight

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!

• Басистая Н***

Все сподобалось. Дякую

• Евгения К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Зажимы отличные, крепко держат шторы.

• Елена.
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Замість 100шт було 83 шт зажимів.
    Нажаль, не порахувала при оплаті.

Переваги:
    Немає.
    Недоліки:
    Недовкладення.
    • Продавець  StarLight

Доброго Вам дня!

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо Вам вибачення за незручності у зв'язку із ситуацією, що склалася.

Справа в тому, що в даному випадку наш товар відвантажувався не з нашого складу, а зі складу "Rozetka". Тобто помилка була допущено під час комплектації, або відвантаження.

Але це в будь-якому випадку наш товар, тож ми ні в якому разі не знімаємо з себе відповідальності! Сьогодні з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер задля вирішення ситуації, що склалася. Будь ляка, очікуйте на зворотній зв'язок.

Ми ще раз приносимо Вам свої вибачення за незручності та бажаємо Вам гарного дня!