- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Пелюсток. Об'єм 1 шт: 4 л
Супер ціна,якість порошка супер,запах чудовий,рекомендую
- Переваги:
- не залишає розводів,плям,відпирає чудово
- Недоліки:
- Не має
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1
Користуюсь цим гелем вже багато років, після того, як спробувала, взагалі не цікавлюся іншими засобами. Влаштовує повністю.
- Переваги:
- Немає стійкого запаху, піниться не дуже сильно, нормальний результат прання
- Недоліки:
- Не можу нічого сказати
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1
Нормальний засіб за нормальну ціну.
- Переваги:
- Ціна/якість
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1
Звичайний гель для прання, такого прям вау ефекту не помітила. Хто полюбляє дуже густі гелі - то це воно. На речах запаху " порошка" не має .
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1
Гель дуже класний за свою ціну, запах приємний
- Переваги:
- Приємний запах, густа консистенція
- Галина А***Відгук від покупця. Продавець: Пелюсток. Об'єм 1 шт: 1 л
дуже хороший засіб для прання
- Переваги:
- без запаху
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Наталя А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1
Гель Супер!!!
- Галина А***Відгук від покупця. Продавець: Пелюсток
підходить для шкіри схильної до алергії, у мене в сім"ї алергіки ми давно таким користуємося.
- Переваги:
- без запаху
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1
Чудовий гель. Густий. Дуже приємний запах на речах. Гарно пере.
- Галина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1
Сподобався! Густий, концентрований засіб ,приємний аромат після прання, не нав’язливий. Добре впорався з забрудненням, вдалось відіпрати пляму крові, правда одяг був попередньо замочений.
- Недоліки:
- Не помітила.
- Петренко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
странный запах, стирка так себе
- Переваги:
- дешево
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1
Для легких забруднень - чудово. Для біляш складних беру інший засіб.
- Переваги:
- Непогано пере, м'який аромат, досить густий.
- Недоліки:
- Не обнаружили.
- Денис Ж***
Який? Порадьте будь ласка
- галина з***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1
Буду замовляти ще
- Переваги:
- густий. приємний запах(не різкий)
- галина з***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1
Гель сподобався, густий не розведений, буду замовляти ще.Дякую
- Вікторія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
гарного повниться та за свою ціну чудово відмирає бруд з білизни.
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Другий раз беру цей гель для прання, все влаштовує, пере нормально.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Лілія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Засіб пере нормально. Практично немає запаху
- Недоліки:
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Беру не вперше , все добре. Дякую розетці.
- Алена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1
Беру цей гель не вперше.на свої гроші не погане пере,запах приємний)))
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1
Норм
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Гель очень понравился , много пены и отличный запаз
- Роман Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Хороший гель, пользуемся не первый год, по качеству вопросов нет, по доставке 1 из 9 пакетов слегка потек, но не критично
- Переваги:
- Универсалтный
- Недоліки:
- При доставке слегка потек пакет
Нормальний гель, нормальний запах, бюджетний варіант дуже влаштовує.
- Переваги:
- Бюджетна ціна.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Купила суто по відгуках. Гель хороший, використовую лише для освіжаючого прання одягу. Відмінностей від Perwoll я не помітила, окрім того, що ЦЕЙ гель дешевше в 3 рази. На всяк випадок вмикаю кнопочку "Інтенсивне полоскання". Запах нормальний, звичайний свіжий. У кого є можливість сушити одяг на свіжому морозному повітрі - взагалі буде супер. Після закінчення упаковки куплю ще.
- Переваги:
- Ціна, густота, запах
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1
Хороший гель для прання барвистих речей. Не впевнена що якісь складні плями виведе, бо нема з чим експериментувати. Білі речі які ним пралися лишаються білими, без жовтизни чи сірості.
Дуже подобається що немає різкого аромату, речі і білизна мають ледь чутний аромат після прання.
Купую вже досить довгий час, подобається.- Переваги:
- Немає різкого запаху
- Недоліки:
- Для мене жодних
- Ирина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Не плохой, мягкий, приятный запах
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Застарілі плями не відпирає. Запах специфічний, але мені ок і вивітрюється добре. Це перший мій гель для прання, тому немає з чим порівняти.
Мабуть за свою ціну гарний гель для прання. - Ангелина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1
За ці гроші дуже гарна якість гелю. Я його наливаю завжди відразу в барабан, типу по принципу капсули. Так набагато комфортніше бо він дуже густий, але вистачає надовго. Я вже півроку користуюся однією бутилкою. Запах нормальний, так як додаю кондиціонери то запах взагалі не має значення, зі своєю роботою справляється.
- Переваги:
- Ціна та якість
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1
Досить густий та не погано пере за таку ціну
- Переваги:
- Не дорогий
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1
Мне очень нравится. Стираю с ним и в машинке и руками. Если что- то замачивать- вообще отменно грязь забирает.
Одним словом,я им очень довольна - Олексій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Став набагато гірше прати, порівняно з цим же засобом, який купували 2 роки тому. Піни немає, скільки б не наливали засобу, запах швидко вивітрюється. Минулого разу був і запах, і піна була
- Переваги:
- Недоліки:
- Прання
- Анастасия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1
На прополоскать пойдет. Стирать нет
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1
Отличный гель. Густой, густой настолько, что не всегда до конца смывается из лотка стиральной машины на коротких программах.
По качеству стирки, запаху и т.п. претензий нет.- Переваги:
- Густой
- Недоліки:
- Очень густой :)
- Инна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1
Запах хімічний неприємний, речі взагалі не пере скільки засобу не наливай, витрачені кошти на вітер( виробництво Україна дуже красномовно каже за себе, на жаль український виробник не навчився робити якісні речі, або тільки мені так «щастить»)
- Переваги:
- Недоліки:
- Запах хімозний дуже, не пере речі
- ЛеонидВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1
Белые хлопковые футболки стали желтоватыми, запах пота остался, футболки немного пахли этим гелем, без понятия от куда тут столько положительных отзывов.
- Переваги:
- Пахнет
- Недоліки:
- Портит белые хлопковые ткани
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1
Чудовий гель. Запашний. Добре справляється з пранням. Буду брати ще.
- Переваги:
- Густий і запашний