- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Дуже хороша паста рекомендую не очікував:) Буду брати ще обраязково. Також рекомендую їхній порошок тільки їм і користуюсь, не один рік:)
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Хороша паста без шкідливих складників. Нашого виробництва. Єдине - хотілобся щоб виробник Delamark зробив таку ж пасту з фтором.
- Переваги:
- Безпечний склад пасти
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Норм
- Владимир Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Згадав СРСР, але чистить можно.
- Переваги:
- Не знайшов
- Недоліки:
- Не пінеться
- Юрій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Гарна якість, працює 10% націоальний кешбек.
Купую українське. - Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
З особливостей.
1) Ковпачок не дуже зручний, краще було б змінити форму на більш класичну (зрізаний конус чи трапеція).
2) Паста рідкувата і не дуже добре піниться.- Переваги:
- Локальний виробник
- Вадим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Гарна паста, користуюсь вже багато місяців з електричною щіткою Philips. Купуйте українське
- Переваги:
- Натуральна, вироблена в Україні
- Катя В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Приємна паста на смак, гарно очищає зуби і захищає протягом дня від нальоту. Брала разом із ополіскучем, бо мала проблеми кровотивості ясен. За декілька днів результат супер! Рекомендую і буду брати ще.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Як на мене, занадто легка і рідка.
- Переваги:
- Екологічна упаковка
- Смирнов Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Паста мене приємно здивувала. Дуже ніжна,, не пече, приємна на смак,. якісно очищує ротову порожнину. За невеликі кошти отримав якісний продукт!!
- Переваги:
- Сама делікатна паста.
- Недоліки:
- нема
- Ольга І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Приємний м'ятний аромат. Вартість - рекомендую) Дякую за можливість користуватися українським продуктом високої якості
- Смирнов Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Паста дуже сподобалась. Приємна на смак і м'яка. При використанні не дратує слизову, Користуємось всією родиною. Куплю ще!!
- Переваги:
- Сама делікатна паста.
- Недоліки:
- нема
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
На смак досить приємна, недорога.
- Переваги:
- Наш виробник.
- Недоліки:
- Рідка консистенція, ковпачок малої площі для такого розміру тюбика, не зручно ставити як інші в шафці, часто падає.
Представник постачальникаДоброго дня, Роман. Дякуємо за Ваш вибір. Ми намагаємося використовувати мінімальну кількість пластику, так як є екологічною компанією. Дякуємо що з нами.
- Аристарх А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
С апельсином получше будет чем с мятой
- Переваги:
- Типо натуральная, эко
- Недоліки:
- Цена, мяты почти нету
Представник постачальникаДоброго дня, Аристарх. Дякуємо за Ваш вибір.
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
все добре
- Переваги:
- дуже добра паста
- Недоліки:
- для нас немає недоліків
Представник постачальникаДоброго дня, Роман. Дякуємо за Ваш вибір.
- Руслан М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Звичайна паста з ледь помітним м'ятним ароматом, не варта тієї ціни, яку вона коштує.
- Переваги:
- Єдині дві переваги: це тубус виготовлений з алюмінієвої фольги без полімерного покриття і, що виготовлено в Україні.
- Недоліки:
- Псевдо екологічний дерев'яно-пластиковий ковпачок
- Роман Г***
Варта. Своєї ціни.
- Роман Г***
З ковпачком намудрили)))
Представник постачальникаДоброго дня, Роман. Дякуємо за Ваш вибір.
- Наталия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Приятная паста, неагрессивная. По акции можно попробовать. Но деревянная крышка это провал, она сломалась и теперь неудобно закрывать пасту
- Переваги:
- Натуральная
- Недоліки:
- Деревянная крышка ломается
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія. Дякуємо за Ваш вибір.
- Світлана Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Легкий м'ятний смак, дещо менше піниться, ніж звичайні зубні пасти.
- Недоліки:
- Щоб відкрити тубу, зазвичай користуються зворотньою стороною кришки. Тут, поскільки вона плоска, прийшлось пробивати ножицями
Представник постачальникаДоброго дня, Світлано. Дякуємо за Ваш вибір.
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Перша паста в моєму житті що я можу чистити більше 20 секунд
- Переваги:
- Класна паста, не ужасно мятна, можна почистити зуби довго. Економна. Гарно піниться
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Тарас. Дякуємо за Ваш вибір.
- ВалерияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Очень хорошая зубная паста. Пенится сильно, по этому, расход экономный. Немного меняет вкус продуктов, для меня это не критично.
Представник постачальникаДоброго дня, Валерія. Дякуємо за Ваш вибір.
- Олег Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Представник постачальникаДоброго дня, Олег. Дякуємо за Ваш вибір.
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
- ВероникаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Отличное качество. Очень нравится упаковка. Лёгкий мятный вкус.
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Лёгкий мятный вкус, но его недостаточно для полноценного освежения дыхания, нужен ополаскиватель.
- ПавелВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Давно пользуюсь средством для стирки этой компании, в первую очередь из-за экологичности, и вот на розетке нашёл эту пасту. Пастой абсолютно доволен я и вся семья, чистит прекрасно. Нечто среднее между обычной пастой и зубным порошком.
- Переваги:
- Натуральные компоненты и экологичность упаковки, есть немного пластика в деревянном колпачке. Приятный тюбик из фольги с деревянной крышкой.
- Недоліки:
- Отсутствуют.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 80 мл
Очень понравился дизайн упаковки! Внутри деревянной крышки вклеен пластмассовый колпачок. Отличная зубная паста, только хотелось бы больше абразива.
- Переваги:
- хорошая паста, мятный аромат, очень стильная туба!
- Недоліки:
- для меня мало абразивная
Представитель брендаДобрый день, Марина.
Огромное спасибо, что пользуетесь, работаем для Вас. Пластиковый колпачок вытаскивается из деревянной крышечки. Если будете сдавать на утилизацию, то можно сдать отдельно пластик, и отдельно алюминий. Абразив не вкладываем специально, потому что у многих есть чувствительность эмали. А также если у человека есть виниры - абразив не очень хорошо действует и вызывает неприятные ощущения на эмали. Поэтому старались сделать именно такую нежную консистенцию пасты.