- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Я буду і надалі користуватись такими пастами від чіко
Представник постачальникаВітаємо, радіємо, коли ви задоволені!
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Напевно, паста і хороша, але моїй дитині не сподобалась на смак.
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук!
Маємо безліч позитивних відгуків та наші покупці хвалять зубну пасту за приємний аромат, безпечність та ефективність.
Розуміємо, що все індивідуально. Іноді дитині потрібно більше часу, щоб звикнути до іншого смаку та аромату пасти, якщо вона тривалий час користувалася однією пастою.
Також ми радимо спробувати зубну пасту зі смаком полуниці, будемо сподіватися, що малюку вона сподобається: посилання
Хотіли б також зазначити, що зубні щітки та зубні пасти Chicco виробляються під пильним наглядом провідних стоматологів та педіатрів в Дослідницькому центрі Chicco з дотриманням усіх суворих вимог, що висуваються до такої продукції.
Завжди раді допомогти і відповісти на всі ваші запитання!
- Климчук О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Дитині дуже подобоється
- Пономарчук А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Подходит и для старшего и для младшего
- Переваги:
- Не мятная, не печет
- Недоліки:
- Содержит фтор, достаточно пенится
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук! Радіємо, що ви задоволені!
Зверніть, будь ласка, увагу, що в нашому асортименті є також пасти без фтору:
посилання
Дитяча зубна паста Chicco "Тутті-Фрутті" з фтором для дітей від 12 місяців і до 5 років, прекрасно підходить для щоденного використання, добре видаляє зубний наліт і дбайливо контактує з емаллю.
Профілактика фтором – це важливий фактор профілактики карієсу у дітей дошкільного віку, так як фторид бере участь в ремінералізації поверхонь зубів і уповільнює процес демінералізації емалі. Використання зубної пасти з фтором має першорядне значення в профілактиці карієсу і, при дотриманні рекомендованих доз, безпечно для здоров'я дітей.
Рекомендовано використовувати зубну пасту з фтором (1000 ppm), видавивши на щітку невелику кількість зубної пасти завбільшки з зернятко.
В будь-якому разі, рекомендуємо отримати консультацію вашого стоматолога.
Уявити пасту без піни складно, без піни може бути тільки порошок.
Формотворна піна пом’якшує органічні сполуки в зубному нальоті і досягає місць, де щітка не завжди дістає, тому вона допомагає очищати важкодоступні місця.
Також хотілося б зазначити, що зубні щітки та зубні пасти Chicco виробляються під пильним наглядом провідних стоматологів та педіатрів у Дослідницькому центрі Chicco з дотриманням усіх суворих вимог, що висуваються до такої продукції. А ще зубні пасти Chicco додатково пройшли оцінку відповідності і є абсолютно безпечними для малюків.
Завжди раді допомогти та дати відповіді на всі ваші запитання!
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Чистимо зубки із задоволенням)
Представник постачальникаДякуємо за зворотній зв'язок! Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Дитині 2 роки смак зовсім не підійшов, відмоввився взагалі чистити нею (((. Після смачної полунички цієї ж серії, цей смак виявився досить специфічним. Думаю, він більше підійде для діток старшого віку
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук!
Зубну пасту "Тутті-Фрутті" рекомендовано для діток від 1 року.
Завжди раді допомогти і відповісти на всі ваші запитання!
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Много паст покупаю для ребенку, но каждый раз ребенок вспоминает эту и просит ее купить.
- Переваги:
- приятный на вкус
- Недоліки:
- маленький объем
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- Віта П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
- Переваги:
- Хороший смак, син чистить із задоволенням.
- Недоліки:
- Не виявила.
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо Вам за чудовий відгук!
- Анна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
малая, которая привыкла к яблоку и малине, этой пастой вначале чистить отказалась. Но потом привыкла и теперь чистит с удовольствием
- Переваги:
- производитель, можно проглатывать
- Недоліки:
- специфический освежающий вкус
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- Любовь Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
нормальна паста. чистить середньо. на смак теж непогана. як варіант можна брати. комбіную з іншими.
тюбик доволі великий, враховуючи, що її треба розміром з рисинку - вистачить надовго.
консистенція гелю з легеньким забарвленням.
Представник постачальникаДоброго дня, дуже дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- Виктория Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл
Приятная на вкус) запах завлекает. Ребенку интересно. Про качество очистки зубов ничего сказать не могу ибо ребенок слишком сумбурно чистит зубы и пока не понятно. Но на ощупь зубки без налета.
- Переваги:
- Цена, приятный аромат и вкус
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо Вам за чудовий відгук!