- Бортнічук В***Відгук від покупця. Продавець: Magasiner
Норм
- Продавець Magasiner
Ваш позитивний досвід є для нас важливим! Дякуємо за вибір наших товарів і за Вашу підтримку.
- Світлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Magasiner
Якість не сподобалась. Дарма витрачені кошти. Абсолютно не тримає телефон. Як тільки штангу нахиляєш штатив падає.
- Недоліки:
- Не тримає телефон
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Magasiner
Журавчик хороший, відправили швидко, замовляв ще до нього відеосвітло, прийшло разом - можна ставити його на вертикальну штангу
- Переваги:
- комплектація, якість, функціональний
- Продавець Magasiner
- Володимир Р***Відгук від покупця. Продавець: Magasiner
Посилка була якісно запакована, все прийшло ціле. Штатив сподобався. Дякую
- Переваги:
- Ціна, якісний, повністю справляється зі своїми задачами.
- Продавець Magasiner
Раді, що Ви залишились задоволені нашими послугами! Нам важливо, щоб наші клієнти були щасливі з покупками.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Magasiner
Жидкая конструкция. Если более менее затягивать крепления, то начинают гнуться трубки. Штатив на пару месяцев потом в мусор смело можно выкидать
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Magasiner
Рекомендую практична у використанні
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Magasiner
Добрий день!
Отримав штатив журавель для предметної зйомки! Спаковане все добре, кожна комплектуюча окремо., все нове та відповідає фото.
Подарував жінці, вона у захваті від штативу.
Дякую за швидку відправку та гарне обслуговування !- Переваги:
- Гарна якість і багатофункціональний
- Продавець Magasiner
Раді, що Ви залишились задоволені нашим товаром! Нам важливо, щоб наші клієнти були щасливі з покупками.
- Данил Б***Відгук від покупця. Продавець: Magasiner
Товар повністю відповідає опису, штатив гарно витримує телефон, запаковано було надійно. Продавець спілкувався ввічливо, я залишився задоволений
- Переваги:
- Телефон витримує, стоїть міцно
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Magasiner
Дякуємо за вибір нашої компанії та відгук! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
- Тетяна Р***Продавець: Magasiner
Айфон 12pro max штатив не тримає, падає, для предметної зйомки не підійде, хоча фішка штативу саме в цьому час очікування на вітер
- Переваги:
- Ідея хороша, виконання жахливе
- Недоліки:
- Конструкція нестійка
- Игорь С***
Ви ж напевно в школу ходили, фізику не прогулювали? Якщо ви ставите його в горизонтальному положенні і витягуєте штангу на всю дліну, то напевно потрібно з іншого боку вішати якусь вагу для противаги…