- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Сковорода супер! Размер, съёмная ручка, чугун.
- Переваги:
- Чугун, размер, съёмная ручка, жарит стейк на ура!
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
заважка, а так все інше добре)))
- Світлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Дуже важка! Тендітним господиням не підійде. Проблема була з кріпленням ручки, щось виробник не доукомплектував, або просто брак. Ручка досить слабенька як для такої ваги. Побачимо яка буде у використанні...
- Переваги:
- Велика, глибока, товсті стінки
- Недоліки:
- Ручка
- Любовь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Доброго дня! Вцілому я задоволена, але ручка здається надто слабкою для такої ваги сковороди .
- Переваги:
- Не прилипає навіть з першого використання, довго підтримує температуру .
- Недоліки:
- Слабка ручка
- Антоніна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Сковорідка важка, ребра глибокі, і сама вона глибока, що дуже зручно. Ручка трохи виглядає слабкою, але час покаже. А ще вона трохи завелика, довга. Але її взагалі можна не чіпляти. Загалом рекомендую!!
- Переваги:
- Виконує свою функцію
- Недоліки:
- Завелика ручка
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Хорошої якості. Дружина задоволена!)
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Сделал в е по. инструкции перед использованием. Но после первого использования сковорода покрылась налётом, который не возможно отмыть. В последующем этот налёт даёт задымленность, вонь, гарь и т.д. Мясо прилипает. Ручка сковороды слишком нежная для такого веса и постоянно откручивается.
- Переваги:
- Недоліки:
- Описано выше
Представник постачальникаПо началу так может быть, т.к. на сковороде еще не образовался достаточно плотный слой покрытия. Тщательно очищайте сковороду после каждого использования. При необходимости можно пользоваться металлическим скребком или щеткой. После каждого очищения и во время каждого использования наносите на поверхность сковороды масло или жир. Очень скоро образуется плотная жировая пленка, которая обеспечит хороший антипригарный эффект вашей сковороде. Относительно ручки - если есть заводской брак, то сковорода подлежит обмену.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Достойный чугунный вариант за свои деньги( брал по акции). Советую всем Любителям гриля! Высокие рёбра, очень добротная ручка, удобный Носик для слива жира. Рекомендую!
- Переваги:
- Цена, высокие рёбра Гриля
- Недоліки:
- Не обнаружил
Представник постачальникаBrizoll!