- Сергій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
мені сподобався, зручний, універсальний для різних справ, заточку тримає середньо...
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- В'ячеславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 89
металл мягкий, заточку не держит. Пойдет для похода за грибами и только
- Переваги:
- не жалко
- Недоліки:
- мягкая сталь
Представник постачальникаНам дуже шкода, що у вас склалась така думка про товар. В разі виробничого дефекту в Ardesto діє гарантійний термін - 1 місяць
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
Через три месяца использования краска на ручке ножа прилично облазит! Мыли только вручную без абразивных моющих средств! Хотя сам нож острый и затачивался всего один раз, но покраска некачественная!
- Недоліки:
- Облазит краска на рукоятке ножа!
- Екатерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
Добрий день! Якісний та зручний ніж! Рекомендую! Дуже гостре лезо !
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
Хороший ножик! Очень легкий, острый и удобный. За месяц постоянного использования пока не затупился.
- Недоліки:
- Нельзя мыть в посудомойке.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 89
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Оксана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
Ніж має зручне руків'я, гарна форма, добре ріже
- Переваги:
- Зручно користуватись, форма ножа
- Недоліки:
- При першому використанні довелось трішки підгострити
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Виталий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 89
Товари цієї серії дуже якісні. Я приємно здивований ціною. Хто знається , оцінить сталь за звуком, це дійсно ковані ножі!
Про руків'я можу сказати - зручне, але не знаю як поведе себе в експлуатації. Один такий великий класний клинок валяється бо відгнив від руків'я, а сам в ідеальному стані.- Переваги:
- Ножі держать лезо, не іржавіють, і на відміну від листової сталі клінка більш довше вам стануть у нагоді
- Недоліки:
- Поки не виявив
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Александр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 89
Все на фото.
- Переваги:
- Легкий
- Недоліки:
- Плохое качество
- Павло Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
Гарно ріже, дуже зручний в руці!
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
Хороший ніж. Рекомендую.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
Порадовал!
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Маргарита Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 89
Чудовий ніж, дуже задоволена покупкою
- Переваги:
- Ціна, зручність, компактність
- Недоліки:
- Не помітила
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Красавцева О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 89
Відмінний ніж дуже зручний добре ріже
- Переваги:
- Гострий, зручний
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Михаил Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
Очень хорошо держит заточку, по сравнению с похожим ножом другой фирмы. Я, честно говоря, был удивлён, т.к. не ждал от него чудес. Но, как оказалось, зря )) Сейчас думаю второй прикупить - для кухни удобный универсальный размер.
- Переваги:
- Долго держит заточку
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та вибір Ardesto!
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
Гарний ніж для кухні.
- Переваги:
- Ручка м'яка, метал леза легко заточується
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- ВалерийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
Ну даже не знаю что написать, вроде нормальный нож.
Купил два один лопнул я даже не понял как такое вообще возможно, но второй в саду работает - Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 89
Ножик сподобався. Якісно зроблений. Гарний метал. Зручна ручка, добре лежить в руці.
- Переваги:
- Якісний ніж, хороша ціна.
- Недоліки:
- Нема.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Сич О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 89
Все нормально. Рекомендую.
- Олексій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 89
Гострий і збалансований
- Валерий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 89
Все нормально. Рекомендую
- павло г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 89
Якісний,зручний,гострий
- Недоліки:
- Лена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 89
Мне нравится
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
замовила 3 ножі з набору, включаючи данний ніж, все добре,ріже норм.
- Переваги:
- ціна, якість.
- РомаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 89
Чудовий ніж за таку ціну.
- Недоліки:
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
Класний.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 89
Нормальний нож брала 2.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Валентина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
Свої функції виконує. Дякую за своєчасну доставку!
- Переваги:
- Гострий
- Недоліки:
- При виливці рукоятки залишилася маленька гостренька точка, не критично, але погано що ще доведеться наждачним папером пройтися.
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
У разі таких випадків просимо звертатись до магазину з проханням обміну товару. У нашого бренду діє 1-місячна гарантія на повернення або обмін товару у разі виробничого дефекту.
- Людмила Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 89
Давно искала такой,острый,то, что надо!
- Переваги:
- Долго держит остриё
- Недоліки:
- Не обнаружено
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
Все влаштовує, за таку ціну чудовий ніж
- Переваги:
- Ціна, зручний у руці, ріже
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
Заказал 23см,прислали 12
- Вітя
є фото вимірів?
Представник брендуВітаю!
Зверніться, будь ласка, до підтримки Rozetka з проханням обміну товару.
- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
Гарний ніж!
- Переваги:
- Гострий, зручний.
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Юрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
Острый
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Александр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
Не очень. Красивый, но даже для дома не практичный.
- Переваги:
- Красивый
- Недоліки:
- У лезвия очень тонкий защитный слой, вы его даже будете тряпкой шкрябать когда моете. Защитный слой поддаётся коррозии и в будущем я думаю будет ржаветь. Всё это в первые дни пользования. Сталь очень
- Александр З***
Лезвие царапается, но пока не ржавеет.
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 127
Ніж повністю справляється зі своєю функцією , зручний , легко тримати і різати .
- Переваги:
- Зручний