- Мар'яна І***Відгук від покупця. Продавець: Каперс. Колір: Хром. Об'єм: 200
Дуже задоволена, товар виглядає дуже гарно
- Переваги:
- Все супер, товар гарний. Багато прочитала, що не якісна кришка, в мене все СУПЕР. ЛЕГКО ЗАВАРИЛАСЬ КАВА І СМАЧНА)
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Skoobert. Колір: Хром. Об'єм: 300
Якість хороша
- Переваги:
- Підходить до індукційной плити
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Хром. Об'єм: 200
Чудова кавоварка .. В мене вже було їх декілька різних .. Ця найкраща !
- Переваги:
- Зручна надійна річ
- Недоліки:
- Не помітив ..
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Я задоволена, що зробила вдалу покупку. Дякую виробнику.
- Переваги:
- Кофе готується швидше ніж у звичайній гейзерній кавоварці.
- Продавець Amicus
Пані Олено, щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Ви задоволені покупкою. Ви абсолютно праві — гейзерні кавоварки Edenberg для індукції розроблені так, щоб максимально ефективно та швидко прогріватися, зберігаючи весь аромат кави. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Нехай кожний ранок починається зі смачної кави та гарного настрою!
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Колір: Хром. Об'єм: 200
Швидко готує каву
- Переваги:
- Починає шипіти коли кава готова
- Недоліки:
- Не знайшов
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Поки що працює, долікив немає!!!
- Переваги:
- Гарно працює
- Недоліки:
- Поки що немає!!!
- Юрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Berling official. Колір: Хром
Хорошая кофеварка.
- Переваги:
- Соотношение цены и качества.
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Ідеально готує запашну каву, зручно і швидко. Недоліків за 2 роки користування - НЕ ВИЯВЛЕНО!
- Переваги:
- Ідеальна кавоварка по вартості і якості !
- Недоліки:
- Не виявлено!
- Продавець Amicus
Пане Олександре, щиро дякуємо за такий ґрунтовний відгук! Почути, що кавоварка бездоганно служить уже 2 роки — це найкраща нагорода для нас. Ми пишаємося якістю бренду Edenberg і дуже раді, що Ви задоволені результатом кожного ранку. Дякуємо, що поділилися досвідом. Нехай кожна чашка кави з нашої гейзерки і надалі дарує Вам бадьорість та гарний настрій!
- Людмила Н***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 200
Дякую за оперативність. Давно шукала
- Переваги:
- Підходить до індукційної плити
- Недоліки:
- Недоліків немає
- Продавець Amicus
Пані Людмило, щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Ви знайшли саме те, що шукали.
Гейзерна кавоварка Edenberg — це дійсно чудовий вибір для індукційних плит, вона надійна та дозволяє готувати справжню насичену каву щоранку. Нехай вона служить Вам довго та дарує приємні моменти за чашечкою улюбленого напою!
- Людмила Н***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 300
Дякую за оперативність. Давно шукала
- Переваги:
- Підходить до моєї індукційної плити.
- Недоліки:
- Недоліків немає
- Продавець Amicus
Пані Людмило, ще раз дякуємо за довіру та подвійне замовлення!
Модель на 300 мл — чудовий вибір для компанії або великої порції кави. Дуже раді, що обидві кавоварки підійшли до Вашої плити . Користуйтеся / Даруйте з задоволенням!
Нехай аромат кави завжди додає бадьорості та гарного настрою! Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних клієнтів знову!
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: profikuhnia. Колір: Хром
Товар соответствует описанию.
Работает.- Переваги:
- Цена/качество
- Недоліки:
- Если налить чуть больше воды чем нужно будет фонтан во все стороны.)
- Валентина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Skoobert. Колір: Хром. Об'єм: 300
Доставили дуже швидко,головне підходить для індукції,гарний дизайн.
- Переваги:
- Відповідає характеристикам
- Недоліки:
- Не виявила
- Людмила Н***Відгук від покупця. Продавець: PosudEasyі. Колір: Хром. Об'єм: 100
Маленька, така я і хотіла. Колба для води і верхня всередині емальовані, ручка при приготуванні не нагрівається. Виглядає якісно, легко миється. Я задоволена
- Продавець PosudEasyі
Дякуємо, Миру Вам і гарного дня!
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Колір: Хром. Об'єм: 420
Каву заварює, все добре.
- Черников Д***Відгук від покупця. Продавець: Skoobert. Колір: Хром. Об'єм: 200
Доброго дня! Прийшла кововарка все добре. Але вже після першого користування одразу ж почала тріщати та стріляти. Сьогодні зранку взагалі стрільнула аж з іскрами. Я так розумію , що коли кавоварка нагрівається метал "грає" та деформується, а його покриття тріскається. Повторююсь кавоварка ціла, але при кожному нагріві стріляє 1 або 2 рази. При сьогоденні дуже лячно такою користуватися
- Переваги:
- Я з кавою
- Недоліки:
- Стріляє при нагріві
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Категорично не рекомендую
- Переваги:
- Немає...
- Недоліки:
- Через рік дно окислилось, використовувати неможливо, тільки на сміття
- Продавець Amicus
Дякуємо Вам за залишений відгук і за те, що поділилися своїм досвідом використання гейзерної кавоварки протягом року. Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з проблемою окислення дна, і що кавоварка вийшла з ладу.
Ми розуміємо Ваше розчарування, адже всі ми бажаємо, щоб посуд служив довго. Термін "один рік" для інтенсивного використання, безумовно, не є малим, але ми завжди прагнемо до максимальної якості.
З огляду на те, що кавоварка використовувалася протягом року і виникло окислення, ми хотіли б пояснити декілька моментів, пов'язаних із доглядом за металевими виробами:
Гейзерні кавоварки дуже чутливі до догляду, особливо їхній нижній резервуар. Окислення (потемніння) металу, що призводить до руйнування захисного покриття, найчастіше відбувається внаслідок:
Використання агресивних миючих засобів (абразивних порошків, хлорвмісних гелів).
Миття в посудомийній машині (що часто протипоказано для алюмінієвих та деяких сталевих елементів).
Перегріву на плиті (якщо кава повністю википіла, а кавоварка залишалася на сильному вогні, це може зруйнувати захисне внутрішнє покриття).
Хоча ми не можемо знати всі деталі Вашого догляду, ці фактори можуть суттєво впливати на термін служби посуду. На жаль, більшість виробників не надають гарантії на зовнішні та внутрішні покриття посуду через рік використання.
Ми цінуємо кожного клієнта і прагнемо надати найкращий сервіс. Якщо Ви бажаєте обговорити можливі індивідуальні варіанти вирішення цієї ситуації напишіть нам у віконечку "Запитати про товар"
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Колір: Хром
Хорошая кофеварка
- Віталій Л***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 300
Купив. Працює.
- Продавець Amicus
Дякуємо за замовлення та відгук! Користуйтеся з задоволенням! Смачної та ароматної Вам кави!
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Колір: Хром. Об'єм: 330
Кавоварка відповідає всім своїм характеристикам. Не протікає, каву варить добре. Особлива подяка продавцю, замовляла не лише цей товар, проконсультували по телефону, дуже уважно віднеслися, товар прийшов гарно запакований.
- Переваги:
- Товар якісний.
- Недоліки:
- не виявлено
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Skoobert. Колір: Хром. Об'єм: 200
Працює відмінно
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: SKL SHOP. Колір: Хром
Гарна за свою вартість
- Переваги:
- Добра
- Недоліки:
- Не знайшов
- Галина В***Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Колір: Хром. Об'єм: 200
Користуюсь, дуже смачна кава
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
Выполняет свои функции на 100%
- Продавець Amicus
Дякуємо Вам за лаконічний, але дуже важливий відгук! Ми раді, що гейзерна кавоварка виконує свої функції на 100% і повністю виправдала Ваші очікування.
Для нас це найкраща похвала! Насолоджуйтесь смачною та ароматною кавою!
- Олександр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 200
Кавоварка чудова,свою функцію виконує.
- Продавець Amicus
Дякуємо Вам за гарний відгук, користуйтеся з задоволенням! Смачної та ароматної Вам кави!
- СержВідгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Хром. Об'єм: 100
Супер!Другий рік насолоди.
- Переваги:
- Не мнеться ,не б'ється,не ржавіє.
- Недоліки:
- На 2 ковтка.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 300
Хорошая кофеварка! Подходит к индукционной плите. Покупкой доволен!
- Переваги:
- Распознаётся индукционной плитой.
- Недоліки:
- Нет.
- Продавець Amicus
Дякуємо Вам за чудовий відгук!Раді, що Ви задоволені покупкою) Користуйтеся з задоволенням, смачної та ароматної Вам кави!
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Хром. Об'єм: 300
Аварійний клапан - не працює абсолютно. Якщо засипати каву надто дрібного помолу, сіточка може забитися і резервуар для води розбухає, вигинаючи метал. В мене якраз гості вдома були - я добряче налякався, щоб не бахнуло
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Хром. Об'єм: 300
Чудова кавоварка, дуже подобається. Дякую! (якось поставила на вогонь і забула про неї, потемнів низ, але! думала що буде гірше, відмила що змогла, користуюсь далі, запаху немає, ручка на місці, не відпала, не деформувалась, тоже повністю задоволена :))) )
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Колір: Хром. Об'єм: 200
Кавоварка хороша , свою функцію виконує
- Микола Г***Відгук від покупця. Продавець: Berling official. Колір: Хром
Відмінно.
- Александр А***Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Колір: Хром. Об'єм: 420
Гарна кавоварка. Все відповідає вказаним характеристикам.
- Переваги:
- Дизайн. Кава не проливається, коли в чашку переливаєш
- Недоліки:
- Трохи хліпка кришка, але то на якість кави не впливає
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Amicus. Колір: Хром. Об'єм: 450
досить довго моніторив мережу в пошуках якісної і не занадто дорогої кавоварки, зупинився на цьому варіанті, і не пожалів. Все що треба для цього типу "заварника":
- якість кави – відмінний смак, який цілком може позмагатися з найкращими традиційними способами.
- сумісність як для індукції, так і для звичайної газової конфорки.
- надійна водяна колба, з міцної товстої нержавки, достатньо великого диаметру в основі.
- ємність. Об'єму відмінно вистачає на заварювання 2 повноцінних чашок гарної кави (що як раз я й підшукував для двох людей)
- простота. Так, зовні вона досить непоказна, зовсім не схожа на якусь "елітну" кавоварку "па-багатому", ну тут як би... "вам шашечки, або їхати?", пшонкам, якім подобається вичурний "стиль" з візерунками і хохломой – вперед до зустрічей (*краще ні)
Це основне, що мені було потрібно від цього гаджету, я це отримав.
Перед цім була класична маленька гейзерна, привезена з Італії, користувався мало, бо якість кави залишала бажати кращого, при використанні на газової плиті (з індукцією не дружила), досить швидко обгоріла ручка, а потім взагалі дриснула при закручуванні, і з чистим серцем пішла у смітник)
А цей виріб приємно сподобався, хоча не довго користуюся, але чим далі тим більше. Гарна! Дружина також захваті (вже її обіймає))
Дякую толковому виробнику. І продавцю теж, відправлено миттєво.
Рекомендую і раджу всім, чиї критерії і вимоги співпадають з моїми)- Переваги:
- Відмінна! Оптімальне співвідношення ціна/якість
- Недоліки:
- Не те щоб прям "недолік", але над виготовленням кришечки особо не заморачувалися. Хоча функціонально, занадто крута туди й не потрібна, тож ок!
- Богдан О***Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Колір: Хром. Об'єм: 420
Отримав . Все ціле . Помив , прокип'ятив . Зварив каву . Саме той об'єм , який був потрібен .
- Переваги:
- Ціна , якісь
- Недоліки:
- Не виявив
- Ільченко Є***Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Колір: Хром. Об'єм: 420
Покупала на подарунок. То дуже сподобалась. Кава стала ще смачнішою. Особлива подяка продавцеві.
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Skoobert. Колір: Хром. Об'єм: 100
Купила и очень довольна.спасибо продавцу и Розетке
- Переваги:
- Маленькая,аккуратная.Получается чашечка кофе примерно100млл
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: YOM. Колір: Хром. Об'єм: 100
Все чудово. Замовив 30.12., а 31 вже забрав у відділенні розетки.
- Переваги:
- Якісна та зручна. Ціна.