- Борис А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Однозначно не підійде дитині до 8 років. Гарна іграшка для батька)
Достатньо непростий у використанні та й трохи небезпечний.- Переваги:
- Якісний пластик
- Недоліки:
- Треба прикладати зусилля для перезарядження
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині !
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Дитині дуже подобається іграшка. Але він трохи був розчарований: після другого дня- почали застрягати помаранчеві патрони в стволі,
та не завжди спрацьовує постріл при натисканні курка. Треба пристосовуватись.
- Валерий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Іграшка не погана.
- Нина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Хороший бластер!Купували на подарунок хлопчикові 8років,іменинник залишився дуже задоволеним.
- Переваги:
- Хороша якість
- Недоліки:
- З першого разу не вийшло зарядити,прочитали інструкцію і все вийшло.
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Купував подарунок племіннику 4 роки. Він просто в захваті, його батько теж. Постійно грають. Дуже якісна іграшка, добротна
- Переваги:
- Якісний пластик, добротно зроблено
- Недоліки:
- Не виявив
- Желтухин И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Брав на подарунок, дуже сподобалось.
- Переваги:
- якість
- Оксана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Купували для плимінника (9 років) на подарунок. Малому дуже сподобався.
- Переваги:
- якісна іграшка
- Маценко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Все б нічого, але якщо пулька трохи зігнута, у вас мороки на довго (поки не дістали пульку з автомата, затвор не рухається). У чоловіка пальці не залазять, щоб дістати пульку, мій пінцет для брів не дотягується. Кнопку, що виймає магазин я нажимаю з великими зусиллями. Я не задоволена і це слабко сказано! Не задоволена і не рекомендую , занадто проблемна іграшка. Одночасно взяли кулемет цього ж виробника - взагалі питань не має!!! Взагалі не рекомендую дану модель. Повернула б із задоволенням, але коробку вже викинули на наступний день після купівлі...
- Переваги:
- якісний пластик, складові підходятть до інших моделей ньорфів
- Недоліки:
- стріляє лише снарядами без дифектів, завищена вартість
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій
- Анастасия А***Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Жахливе обслуговування!!! Замовлення зроблене 25 грудня , дитині подарунок на Новий рік! Показало , що буде відправлене 30 грудня! І що? Нічого!!!! Дякуємо!
- Саша А***Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Реальной крутой бластер! Очень хорошо, что много стрел в комплекте, так как они периодически теряются, а тут их не скоро нужно будет докупать. Плюс его удобно держать даже детям помладше. Как по мне, в данный момент, лучший бластер по соотношению цена-качество.
- Егор Б***Продавець: Rozetka. Колір: Синій
Хороший бластер, куча примочек, типа : приклада, удлинителя ствола и т.д., это не обязательно, но приятно. Стреляет далеко и легко перезаряжается.