- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Колір: Чорний. Об'єм: 300
Дуже класна та якісна. Мені прям підходить. Дякую за якісний та естетичний товар!
*для індукційної плитки яка приймає тільки поверхні від 10см - ідеально підходить. - Валя К***Відгук від покупця. Продавець: Helga. Колір: Чорний
Чудово працює
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 300
Ручка бовтається. За такі гроші, можна було б придумати, як її нормально закріпити.
- Недоліки:
- Ручка нормально не прикріплена до кавоварки.
Добрий день, Ірино!
Дякуємо за ваш відгук і шкодуємо, що ви зіткнулися з такою проблемою. Ми завжди прагнемо покращувати нашу продукцію, і ваша думка дуже важлива для нас.
Рекомендуємо звернутися до місця покупки для вирішення цього питання. Ми впевнені, що якісно закріплена ручка є невід’ємною частиною комфорту під час користування.
Дякуємо за вибір Krauff і сподіваємося, що наступний досвід буде лише позитивним!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 300
Підходить для індукційних плит. Покупкою повністю задоволена.
Ольго, дякуємо за ваш вибір!
- Вадим Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 450
- Переваги:
- Якісна
Дякуємо за ваш вибір)
- Владимир И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 300
Хорошая
Володимир, дякуємо за Ваш вибір)
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 300
Довелося повертати кавоварку. І я не думаю, що вона була бракована.
Брав її зі знижкою. Зараз бачу ціну і шкода чужих грошей та часу.
Купуйте щось інше.... (Моя недорога алюмінієва гейзерка від Con Brio служить більше 5 років і ручка досі не відламалася, хоча могла б).
Rozetka повернула гроші і прийняла товар назад, за це дуже дякую!- Переваги:
- Немає. Вона солідна лише зовнішньо
- Недоліки:
- Вона не варить каву, а лише псує її. Процес екстракції не відбувається, вода не виштовхується нормально. Я грався з помолом, але це не допомогло.
Олександр, дякуємо за Ваш відгук)
Смак кави міг відрізнятись саме через відмінність параметрів: товщини стінок,
виду металу, рівню води та сили нагріву. Ми впевнені, що Ви б дійшли ідеального смаку та улюбленого виду екстракції протягом певного часу користування. Дякуємо Розетці за швидке рішення питання)
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Helga. Колір: Чорний
На фото гейзерка десь після 10-го використання.
- Переваги:
- Кава смачна, доволі міцна виходить.
- Недоліки:
- Після використання, дно стає не дуже гарним. Пробували на маленькій газовій камфорці на невеликому вогні.
- Роман В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 300
Придбав, заварив каву лише два раза, по перше потрібно зоб довго кипіло щоб хоч якась кава заварилась, із-за цього кава пераварюється, виходить не смачна, а з усьої кількості води якщо 1/3 підіймається це вже добре, покупкою дуже не задоволений
- Недоліки:
- Взагалі не варта своєї ціни
Добрий день, Роман!
Дякуємо за Ваш відгук!
Спробуйте наливати воду до відмітки, яка вказана у резервуарі для води. Якщо ситуація повториться, то зверніться, будь ласка, до продавця через форму зворотнього зв'язку для діагностики виявлення проблеми і її вирішення.
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 300
Вирішила доповнити відгук, бо ця дивокавоварка перестала робити каву, або через раз вода витікає
Не рекомендую брати, бо така рулетка вам не сподобається - Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 300
Чудова кавоварка. Нічого не протікає, добре закручується, стильний дизайн. Варить смачну каву. У комплекті є запасний ущільнювач. Дуже задоволена покупкою.
- Переваги:
- Не протікає, якісні матеріали, запасний ущільнювач
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 300
Виглядає надійнішою за інші моделі з такою ціною .
В комплекті є запасний ущільнювач
Кава виходить смачна ,трохи нагадує як з крапельної ,але ця мені більше подобається.- Переваги:
- Якісна, ручка не нагрівається ,запасний ущільнювач
- Недоліки:
- Поки немає
- Юлия В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 300
Заваривает очень быстро, ручка не нагревается-толстая, удобно брать в руку.Переживала, что кофе при наливании в чашку будет проливаться, так как в верхнем резервуаре нет носика-все ок,ничего не проливается. Удобно открывать крышку
- Переваги:
- Красивый, удобный. Ничего не подтекает
- Недоліки:
- Скорее особенность. В нижний резервуар воды помещается больше, чем в верхний. Если перелить-кофе будет по всей плите. Не разгоняйтесь)) На отзыв никак не влияет, нужно просто "набить руку"
- Олександра Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 300
Шикарна гейзерка. Гарно варить каву, красива, зручна, якісна.
В користуванні вже місяць, все чудово.- Переваги:
- Якісна, красива, в комплекті запасна резинка.
- Недоліки:
- Немає.
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 300
Дуже стильна кавоварка. Нічого не протікає. Лише кава дещо не міцна. Для любителів міцної треба більше кави засипати, я думаю. А так все ок)
- Переваги:
- Гарний об’єм, стильна
- Недоліки:
- Слабувата кава
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Helga. Колір: Чорний
Кава гарно заварюється
- Переваги:
- Герметична та зручна в користуванні,зручний об'єм. Має чудовий дизайн
- Недоліки:
- Не виявила
- Петренко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 300
дарувати не пораджу
- Переваги:
- має гарний вигляд, кава добре заварюється
- Недоліки:
- інколи залишаеться багато води і заварюється мало кафи, хоча при заварюванні дії завжди однакові
- Евгений У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 300
Нормально заварюється десь один раз з десяти.
Раніше користувався іншим брендом (дешевшим) і таких проблем не було- Переваги:
- Недоліки:
- З 300мл води кави виходить десь 100мл, решта води лишається
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 300
В цілому кавоварка непогана, кава як і в більшості гейзерок вийшла насиченою, об'єму вистачає на двох осіб.. Але, на жаль, у відділенні не звернула увагу на брак внутрішньої поверхні кришки. Там захисне напилення на металі або злізло, або його так кострубато(коряво) нанесли. За повну ціну таке точно не купила б. Шкода, що пізно звернула увагу, а то вiдмовилася б. Сподіваюся, що не поржавіє цей "високоякісний" метал, подивимось з часом.. Фото браку додаю.
- Переваги:
- Великий обсяг
- Недоліки:
- Дефект металу
- Анна
Доповнюю через рік користування. Не поржавіло в тому місці, де злізло напилення, бо кава створила плівку на тій кришці. Кавоварка себе дивно поводить через раз - то варить нормально і швидко, то тільки половину з того, що було залито і "зажарює", хоч постійно виконуються ті ж самі дії.
- Максим
Перевірте корзинку для кави, можливо є щілина.
Також може бути занадто тонкий помел кави. Тонкіший помел = більший тиск через що тріщина(щілина) може розширятись та зливати воду назад в бойлер.
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 450
Кофе мелкого помола не варит, потому что вода не проходит.
Меня интересует нормальны ли эти пятна и царапины сверху, возле крышечки?
Прошу дать поскорее разъяснения от продавца или производителя, т.к. этот момент меня очень смущает и я не могу полноценно этим пользоваться.- Переваги:
- Пока не выявлено.
- Недоліки:
- Внутренний вид в пятнах, вода не проходит через мелкий помол кофе.
Добрый день, Юлия!
Нам очень жаль, что произошла такая ситуация. Обратитесь, пожалуйста, к продавцу, через форму обратной связи, для согласования обмена товара или возврата денежных средств.
- Наталья Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 450
Кофе получается через раз, при чем не понятно по какому принципу она готовить, делаю каждый раз все одинаково. Очень странно для кофеварки такого ценового диапазона!!! Прошу связаться менеджера для решения этого вопроса
- Переваги:
- Внешний вид, объем
- Недоліки:
- Не готовит кофе
- Вадим Т***
Была аналогичная проблема. Решилась просто: нужно хорошо, с усилием прикручивать верхнюю часть кофеварки к нижней
Эксперт RozetkaДобрый день, Наталья! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Александр Л***
Добрый день.
Такая же проблема была, в комплекте было дополнительная силиконовая прокладка, поменял на установленную и проблема решилась. Это происходит из-за плохого примыкания частей кофеварки.
- Дзьох Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 450
Товар неплохой, отправили быстрее чем было зазначено.
- Переваги:
- Хороший объём, красивый дизайн
- Недоліки:
- Небольшая вмятина на корпусе
- Копчик Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 450
Розчарована цією кавоваркою, як пишуть нище, брак із ситечком, що стає неможливим заварювати каву, вдалось тільки два рази, на третій, уже не заварювалась кава, а тільки йде пара
- Переваги:
- Єдиним плюсом цієї кавоварки є дизайн, зроблена з якісних матеріалів
- Недоліки:
- Проблема з ситечком, кава не заварюється, що стає недоцільним купувати дану кавововарку
- Копчик Я***
Знайшла вирішення своєї проблеми з цією кавоваркою.Її потрібно сильніше закручувати, тоді кава заварюється!
- Артем В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 450
Хорошая кофеварка,вкус кофе отличается от приготовления в турке
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 450
Много лет пользовался капельной кофеваркой,во время карантина закончились фильтры для кофеварки,лень было их искать и обратил внимание на гейзерные кофеварки.Так вот,по сравнению с капельной,гейзерная варит на много вкуснее кофе,такое ощущение что кофе приготовлен баристой в дорогой кофейне.Кофеваркой очень доволен.
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Инга П***
Скажите пожалуйста, сколько мл (или чашек) кофе получается на выходе?
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 450
Кофеварка супер!!
Очень красивая, качество хорошее, кофе варит ну очень вкусный!
Хороший объем, рекомендую к покупке.- Переваги:
- Хорошее качество
- Недоліки:
- ua.dasha.karpovaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 450
Брак в ситечке. Плохое крепление трубки забора воды. Пар не поднимает воду, а попадает сразу к кофе. Испорченные зерна
- Переваги:
- Обесцениваются недостатком
- Недоліки:
- Плохая сборка
Эксперт RozetkaДобрый день! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Dimon
Добрий день.
Ідентична проблема із ситечком, купляв в iншому магазинi.
Питання до представника фірми Krauff: "Де можна купити інше ситечко для даної кавоварки?".
Дякую.
- Валентин Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 450
Отвечаю самому себе, т.к. консультанты не удосужились... Кофеварка шикарная! Для индукционной варочной поверхности подходит.
- Переваги:
- Дизайн, объем
- Ирина
Валентин, здравствуйте. Подскажите пожалуйста, как у Вас обстоят дела с этой кофеваркой на индукционной плите? Спрашиваю у Вас, т.к. на других сайтах про неё указана информация, что не подходит для индукционных плит...
Подскажите, пожалуйста, подходит ли такая кофеварка для индукционной варочной поверхности?
- Влад Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 450
Причиною недоліку може бути те що це не німецький бренд, цікаво хто оформляє характеристики в Розетці. Немає такого бренду посуди Krauff в Німеччині.
- Переваги:
- Нормальна гейзерка, кава нормальна получається.
- Недоліки:
- будова не досить пропорційно зроблена вода залишається на дні бачка.
- Ирина
Это почему Вы так решили, что нет такого бренда в Германии?
Вот информация с официального сайта посилання - Влад Ш***
Ірино, в 2019 році це не серйозно, є Google і крім результатів пошуку на території України ви більше нічого не знайдете. По друге сайт зроблений каряво, якшо ви виберете іншу країну наприклад Італія ось посиланнято побачте шо немає всюди цін і деякі слова на російській! Це ж палєво без ножа.
- Юлія Г***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 450
П'ю каву щоранку. Дуже подобається мені ця кавоварка. Відмінний товар. Емоції лише позитивні.
Дякуємо за ваш вибір)
- Анна С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 300
У мене така кавоварка вже мабуть років 5!! До неї були різні, але вони то віддавали смаком металу, або ще щось. А цю ми купили, бо замінили нашу плиту на індукційну, а вона якраз підходить до індукції бо в неї товсте дно! Вона ідеальна - всі хто приходить до мене то питають, яка в мене кавоварка і питають яка фірма. На індукційній плиті кава вскипає за 1 хвилину!
Зайшла на розетку і в шоці з негативних відгуків, бо хотіла придбати таку ж в подарунок.
Пишуть, що довго закипає - мені здається що це залежить від плити на якій ви готуєте. Бо ще раз акцентую на те що на індукції дуже швидко вертає та випаровується!!!- Представник постачальника
Анна, добрий день.
Дякуємо за ваш відгук та за вибір наших продуктів! Ми раді, що наша кавоварка вам подобається і вона відмінно працює на вашій індукційній плиті. Ваші слова є для нас важливими, і ми завжди тут, щоб надавати вам якісні продукти та задоволення від їх використання
- Оксана Б***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 450
Пишу для покупців, яким не вдалося зварити каву! У ємність наливаємо воду , залишаючи зверху пару см для лійки з меленою кавою( кава не
повинна бути у воді), і все! Ставте на вогонь, все працює! Да, кавоварка не готує на одну філіжанку, ємність розрахована на декілька ( при малій кількості води не вистачає тиску, щоб вода попала у верхню ємність). Думаю, мій досвід допоможе багатьом.- Переваги:
- Гарна кава
- Наталья М***
Скажите пожалуйста 300 мл на сколько чашек получается кофе Спасибо
- Андрей К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 300
Замовив, при огляді попався брак, всередині чашки був потік металу (ефект коли свічка горить а по стовбуру тече віск, тільки це метал), то я відмовився та віддав назад, така собі "німецька" якість.
- Оксана К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Об'єм: 300
Купувала майже наосліп. Фірму не знала, гейзерами не користувалася, відгуків на цю модель не знайшла ... тому і вирішила написати свій після покупки. Ми разом 3 тижні, з щоденним, часом дворазовим (на день) варінням кави. Із завданням справляється ідеально, різьблення м'яке, нічого не застряє, деталі акуратні. В цілому модель мені подобається-виглядає якісно і міцно, об'єм для двох кавоманів оптимальний. Коротше, дуже задоволена малюткою!
- Переваги:
- Дизайн, якісне та акуратне виготовлення
Оксана, добрий день!
Дякуємо, що обираєте бренд Krauff!
- ЮрийПродавець: Helga. Колір: Чорний
прислали либо бракованный товар, либо использованный, пришлось возвращать
- Продавець Helga
Здравствуйте Юрий, очень жаль что у Вас осталось такое впечатления о товаре. Вы и получали товар наложенным платежом, но к сожалению не осмотрели товар. Мы Вам предложили обмен но Вы отказались. с другой стороны после этого случая ( он такой первый) эту позицию склад проверяет тщательнее.