Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Парова щітка для вовни з впускним отвором для рідини (370298)

Оцінка користувачів 4.38/5
  • Іра
    Відгук від покупця. Продавець: Kanary

Нажаль зламалася. Гарна річ але якості бракує. Не то щоб часто користувалися, може раз на тиждень-два

Переваги:
    Чистить шерсть, кіт полюбляє
    Недоліки:
    Рік попрацювала
  • Володимир П***

Чудово!

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Kanary

Свои функции выполняет но эффективнее фурминатор

Переваги:
    Пар идёт , шерсть не разлетается
    Недоліки:
    Как гладит просто а не вычесывает
  • Юлія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Kanary

Це найкраща щітка для кота. Шерсть не розлітається, кіт із задоволенням дає себе вичісувати

Переваги:
    Має масажний ефект і зволоження шерсті
    Недоліки:
    На даний момент відсутні
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Kanary

для кота з довгою шерстю ця щітка підходить тільки як масажна, і трохи знімає шерсть, яка на поверхні, а підшерстя не вичісує.
    розпилювач води мого кота лякає, тому я просто використовую цю щітку як масажну

Переваги:
    непогана масажна щітка, яка трохи вичесує поверхневу шерсть
    Недоліки:
    розпилювач води відлякує кота
  • Влад М***
    Відгук від покупця. Продавець: Kanary

Були в захваті від щітки, перші три дні. На четвертий день щітка перестала працювати нормально. Пар йде але дуже-дуже слабо, майже непомітно. Думали розрядився, але навіть зарядка не допомогла. Щітка не падала, не билась або щось таке. Просто лежала.

Переваги:
    Гарно збирає вовну :)
    Недоліки:
    Перестала нормально працювати(парувати).
    • Продавець  Kanary

Добрий день. Теоретично може бути, що погана вода і з'явився накип. Принцип цієї щітки як і, наприклад, у парової праски. Накип забиває отвір з якого йде пар. Можна спробувати залити воду з лимоною кислотою, от тільки по дозуванню не підскажемо. Лимонний розчин вимиває накип. Сподіваймось, що це допоможе, бо щітка дійсно класна і дуже прикро, що так швидко вийшла з ладу.

• Влад М***

Нажаль не можу відреагувати відгук, з щіткою усе гаразд, проблема насправді була в воді. Щітка дуже корисна :)

• Продавець  Kanary

Супер, дуже раді що все вирішило. Користуйтесь з користю)

• Наталія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Kanary

Як для мене це найкраща щітка. Нічого не летить, кицька не виривається. Користуючись вже більше місяця. Замовила вже всім таку на подарунки

Переваги:
    Задоволений кіт
  • Иван Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Kanary

Сміття, пару нема, тільки щось шипить , але пару не дає, вода витікає з юсб розьему

Переваги:
    Недоліки:
    Все
    • Продавець  Kanary

Добрий день. Нажаль від браку ніхто не застрахований. Ми зі своєї сторони зв'язались з Вами протягом півгодини після того, як Ви залишили відгук. Очікуємо від Вас відео підтвердження, що щітка бракована та робимо обмін або повернення коштів (як Ви бажаєте). Дякуємо за відгук.

• Ire
    Відгук від покупця. Продавець: Kanary

Дуже добре вичесує, в мене було багато руковичок та фурмінатор, але це краще чеше, котам подобається, вона м'яка та не шкрябає.

Переваги:
    легко чиститься, гарно вичесує
  • Зарина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Kanary

Це найкраща щітка для кота. Шерсть не розлітається, киця задоволена.

Переваги:
    Все