Картка Rozetka

Відгуки покупців про Сухий корм для дорослих собак ягня та картопля Chicopee HNL Adult Lamb & Potato 12 кг.

Оцінка користувачів 2.67/5
  • Наталья
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг

Фокстерьер 1,5 года. Отказался есть наотрез

Наталія, дякуємо за зворотний зв'язок. В наших кормах не використовуються підсилювачі смаку та атрактанти, які приваблюють вихованців. Ми не знаємо які саме корми Ви давали раніше і розуміючи, що вибагливим собачкам досить складно підібрати корм, тому будемо раді персонально підібрати раціон з наших м'ясних сухих і вологих кормів.
      Напишіть нам [email protected] або передзвоніть +380676907177 і ми знайдемо найкраще рішення.

• Елена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Собаке понравился. Шерсть блестит. Со скидкой, еще и цена приятная

Переваги:
    холистик
    Недоліки:
    не обнаружила

Олена, дякую вам за відгук та вибір. Дуже раді, що вашому вихованцю подобається наш корм CHICOPEE, у собаки відмінний смак.

• Татьяна К***

Разочаровал меня этот корм. Брала до этого корм страус и картошка, теперь решила поменять вкус думаю приелся.
    Гранулы очень большие и сухие (в страусе был меньше и полувлажный), я понимаю что он для всех пород.

Переваги:
    Неплохая цена
    Недоліки:
    Большие гранулы

Тетяна, прикро що оцінку корму Ви надали виходячи з того, що розмір гранули більший ніж ви очікували. Корм з м’ясом страуса насправді більш вологий, це відображається як в назві Soft Adult Ostrich & Potato так і в описі, на відміну від корму на який ви надали свій відгук. Немає потреби змінювати корм, якщо собака гарно його їсть та в кондиції.

• Алекс
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Відмінний корм! Не перший рік кормимо своїх собачок та котиків кормами цієї фірми. Саме цей беремо для біленької. Очі не течуть, гарна шорстка, собачка активна і в гарній формі.

Переваги:
    Гарний збалансований склад за адекватні кошти. Підходить для собак з білою шорсткою.
    Недоліки:

Доброго дня! Дякуємо за Ваш вибір, розгорнутий відгук та високу оцінку кормів Chicopee. Раді, що вашим вихованцям до вподоби сухі корм від торгової марки CHICOPEE

• Катерина К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Очень хороший корм

Переваги:
    Запах
    Недоліки:
    Не обнаружены