- Татьяна Л***Відгук від покупця. Продавець: ЗооЛео. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Корм josera стали заказувати нещодавно, собачки їдять з задоволенням, вже заказували з різними смаками , але не разу не дали моїм улюбленцям подаруночок, а всі пишуть , дякуємо за подарунок
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: treats4pets. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Чотирилапий клієнт задоволений.
- Переваги:
- Доставка за розкладом. Комунікація продавця.
- Продавець treats4pets
Дякую за відгук!
Передавайте смачного чотирилапому))
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Petfood with Passion. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12.5 кг
Нашому лабрадору корм дуже сподобався. Дякую продавцю за сервіс!
- Переваги:
- швидка та безкоштовна доставка, без комісії на наложений, якісно запаковано
- Продавець Petfood with Passion
Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Нам дуже приємно, що Ви обираєте нас. Працюємо для наших чотирилапих із любов'ю, щоб вони завжди отримували тільки найкраще.
- Кучер В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 15 кг
После перевода французского бульдога алергика на корм перепробовали порядка 15 вариантов, от недорогих до тех что не по карману для постоянного использования, в итоге положительная реакция оказалось только на сенси плюс. Используем уже пятый год, полет нормальный.
- Переваги:
- Подошел собаке
- Недоліки:
- не обнаружено
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 15 кг
Чудовий корм, кане-корсо їсть із задоволенням. Була місяць на іншому кормі, не набрала ні кг, а на Йозера набирає вагу. Плюс туалет нормальний. Рекомендую.
- Переваги:
- Якісний корм, упаковка із застібкою, гіпоалергенний.
- Вера М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 15 кг
Отличный корм. Пес доволен. Съедает свою норму и бегает довольный и энергичный, шерсть блестит. По запаху вообще лучший из всех, что покупали. На пакете есть ползунок, но попробовать его удобность не получилось, потому что пакет пришел с полностью разорванным дном ️
- Переваги:
- Отличный корм
- Недоліки:
- Доставка
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Doggy Dog. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12.5 кг
Хороший корм! Пітбуль з алергією, тому пробували багато різних кормів, були і дорожчі і дешевші, дивилися на стан та самопочуття собаки. Для нас підійшов найкраще цей корм, ціна-якість.
- Переваги:
- Безкоштовна доставка до поштомату НП.
- Людмила Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12.5 кг
Все ок
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
Раді, що Ви задоволені покупкою корму Josera SensiPlus.
Нехай Ваш улюбленець із задоволенням смакує та буде здоровим!
- Лілія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Взяла на пробу,собачка їсть добре,їй сподобався смак,чому я рада)
- Переваги:
- Їсть
- Недоліки:
- Не помітила
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук!
Раді чути, що Josera Sensi Plus з качкою припав до смаку Вашому улюбленцю, це справді ніжна та легко засвоювана рецептура. Дуже приємно, що перше знайомство з кормом залишило гарні враження.
Нехай собачка їсть із задоволенням і буде здоровою!
- Виталий В***Відгук від покупця. Продавець: Paws&Tail. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12.5 кг
Пес обожнює цей корм, шерсть блищить і їсть добре, формат 15 кг
- Переваги:
- На довго хватає
- Геннадий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 15 кг
Коллі їсть вже третій рік. Жива здорова і пухнаста.
- Переваги:
- Собачка каже що супер.
- Недоліки:
- Не має.
Представник постачальникаВітання! Раді що Вашому улюбленцю все сподобалось. Насолоджуйтесь та дякуємо за відгук !
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Брали для небольшой собаки, ест с удовольствие
- Переваги:
- Быстрая доставка, хороший товар
Представник брендуВітання!
Раді що Вашому улюбленцю все сподобалось.
Насолоджуйтесь та дякуємо за відгук !
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Папильону, очень привередливой ооооочень понравилось!
- Переваги:
- Схрумкала с удовольствием за несколько минут.
- Недоліки:
- Для маленькой породы-крупные гранулы, надо замачивать, но это мелочи.
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 15 кг
Упаковка була не пошкоджена, все добре) собака їсть з задоволенням, хоча у мене він дужеее перебірливий! Брала під акцію то взагалі ціна супер! Дякую Розетка)
- Переваги:
- Ціна. Якість
- Недоліки:
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Pets Favorite. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Очень вкусный, собака на дегустации 5 вариантов выбрала его. Собаке год, только этот корм есть, все отлично.
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 15 кг
Собак доволен, хватит надолго
- Переваги:
- хороший состав
- Недоліки:
- цена
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: PetMojo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12.5 кг
Доставили швидко, ніяких зауважень! Дякую.
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: PetMojo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12.5 кг
Дякую за швидку доставку.
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: PetMojo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Все добре, тільки безкоштовна доставка "смарт" не спрацювала ...
Дякую!
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Doggy Dog. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12.5 кг
Корм заказала вперше. Все дуже сподобалось. Доставка дуже швидко, за що дуже вдячна!!!!!
- Переваги:
- Бистра доставка!
- Недоліки:
- Валерій Р***Відгук від покупця. Продавець: Doggy Dog. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12.5 кг
Оптимальне для повноцінного годування
- Переваги:
- Оптимальне для повноцінного годування. Ціна-Якість. Зручна упаковка
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: treats4pets. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12.5 кг
Отлично. Во время и соответствие товара заявленному качеству
- Продавець treats4pets
Тетяна, дякую Вам за оцінку!
Передавайте смачного Вашому песику))
- Елена З***Відгук від покупця. Продавець: Petfood with Passion. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12.5 кг
Собака ест с удовольствием.
С пищеварением проблем нет- Продавець Petfood with Passion
Дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно знати, що Вашому пухнастику сподобався наш корм. Ми завжди тут, щоб допомогти вибрати найкраще для Ваших улюбленців.
- Алла С***Відгук від покупця. Продавець: Petfood with Passion. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12.5 кг
дуже швидко звязались і вчасно відправили, термін придатності більше року, що дуже тішить. окреме дякую за подаруночок.
- Переваги:
- собака їсть із превеликим задоволенням, корм уже як 2 місяці використовуємо
- Недоліки:
- не знайшла
- Продавець Petfood with Passion
Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже щасливі, що наш корм допомагає піклуватися про Вашого улюбленця. З нетерпінням чекаємо на нові замовлення!
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Приятный запах. Французский бульдог (девочка)кушает с удовольствием.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Купували цей корм у вет.аптеці, для собаки, у якої були проблеми з травленням. Собака дуже добре його їсть, проблем не було. Потім корм зник з аптеки, почали шукати в інтернеті, знайшли на Розетці зі знижкою, замовили, через два дні забрали з магазину розетка, все супер, корм до 2024 року, замовимо ще 7 пакетів.
- Переваги:
- Якісний корм, собака їсть з задоволенням
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Гарний корм для активних собак.
Але мій лабрадор почав набирати зайву вагу, тому перейшов на більш дієтичний. - Лера О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Йорк кушает, даже не смотря на большие гранулы
- Переваги:
- Не жирный, не вызывает аллергии
Стул и работа кишечника в норме) - Недоліки:
- 900 гр, а хотелось бы фасовку в 1,5 кг
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Покупала корм этой фирмы с 5 месяцев (для щенков). Переходим потихоньку на взрослый. Естонская гончая, 11 месяцев. Корм пошёл на ура, стул хороший. Аллергии нет. Все довольны.
- Переваги:
- Качество корма хорошее, Германия. Запах неплохой, да еще и цена приемлемая для суперпремиума. СОБАКА ЛОПАЕТ С УДОВОЛЬСТВИЕМ.
- Недоліки:
- НадеждаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Корм хороший, беру второй раз, кокеру 1 год, ест с удовольствием
- Переваги:
- Вкусный для собаки
- Таня Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 15 кг
- АЗВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Собака довлен, ест с аппетитом!
- Татьяна И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 15 кг
- Масликова С*** ВладимировнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 15 кг
- Tkachenko M***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1.5 кг
Собаке нравится, хотела еще купить, но его нет в продаже
- Переваги:
- Хороший корм
- Недоліки:
- Не нашла