Відгуки покупців про Nuevo Senior з ягняти, яловичиною та вівсянкою, 800 г

Оцінка користувачів 4.9/5
  • Любов
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г

Гарна якість

Переваги:
    Смак) склад
    Недоліки:

Добрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду "Nuevo"!

• Марина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г

Отличный товар. Собака любит. Удобно, что в банке.

Переваги:
    Цена
  • Марина М***

Купую для йорка,собаці нравиться ,я задоволена!

• Резуник Е***

Собачке нравится. Заказ обработан был быстро и доставлен вовремя

• Аліна А***

Собачці подобається, вже давно їсть і консерва не набридає

Переваги:
    Приємний запах
    Недоліки:
    Не виявила
  • Тетяна Ч***

Дякую за обслуговування та можливість купити "вкусняшку" для собаки не за "всі гроші"

Переваги:
    Бюджетний варіант для харчування дорослого песика з віковими проблемами!
    Недоліки:
    Швидко закінчується)
  • Якименко Н***

Любимая консерва моей собаки!

Переваги:
    Все классссс
  • Роман К***

Все супер!

Переваги:
    Високоякісна м"ясна консерва.
    Недоліки:
    Немає.
  • Потапенко В***

Любимая консерва моей собаки!

• Оксана

Корм з хорошими складниками, собачці дуже сподобався

Переваги:
    інгредієнти
    Недоліки:
    не виявлено
  • Любовь Ж***

Корм дуже смачний -так сказав мій песик, білий шотландськмй тер"єр (вестік).
    Також йому подобається корм Baskerville.

Переваги:
    німецька якість і любов до тварин
    Недоліки:
    не побачила
  • Carolina K***

Раньше таких консервов не встречала, взяла на пробу, собака у меня очень переборчива в еде. Консервы для пожилых собак, производитель Германия, есть описание состава на русском, содержание мяса и субпродуктов 65%, остальное каша. Собака все сьела. Срок годности отличный, длительный до января 2022. Буду брать еще, и буду пробовать другие консервы того производителя.