Відгуки покупців про Наповнювач для котячого туалету Biokat's Classic 3in1 бентонітовий, 18 л

Оцінка користувачів 4.2/5
на основі 74 відгуки
  • Сушко І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Другий раз замовляю наповнювач, і другий раз упаковка порвана.
    Фото додаю з кожного замовлення.

Переваги:
    Порвана упаковка

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Не формує грудки і не маскує запах

• Александра К***
    Відгук від покупця. Продавець: Onida. Об'єм 1 пакування: 18

Замовила товар по одній ціні, а приїхав він по іншій ціні ( на 200 грн дорожче). В компанії навіть не знають, яка ціна заявлена на сайті. Я підозрюю, що це у них такий спосіб примусити людей купувати. Нібито товар вже приїхав. Людина їде і забирає

• Наталия З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Хороший наполнитель. Использую уже несколько лет.

Переваги:
    Котикам нравится, хорошо комкуется.
    Недоліки:
    Пылит при насыпании.
  • Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

якість як на самий дешевий наповнювач. Такий же за якістю можна придбати за 85 грн.

Переваги:
    Недоліки:
    якість на рівні наповнювача за 100 грн / 10 кг. Не комкується і не приховує запах.
  • Анна

Гарний наповнювач

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Після першого використання відставили пачку в бік і користуємося іншим. Неестетичний, негігієнічний, незручний

Переваги:
    Недоліки:
    Коричневий, гранули різного розміру
  • Корниенко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Найкращий наповнювач з усіх, які я купувала. Тепер купую тільки цей

Переваги:
    Гарно кучкується
  • Сергій А***

не грудкуеться чорний

• Ігор

Який чорний? Чорний, то вже запiсяна гранула, її викинути потрібно.

• Роман М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Брал по акции, дешевле чем в местных зоомагазинах.

• Лариса М***
    Відгук від покупця. Продавець: Onida. Об'єм 1 пакування: 10

Дуже гарне обслуговування. Зʼясували з продавцем, який товар мені підходить більше, і я отримала саме те, що мені потрібно

Переваги:
    Зручно користуватись
  • Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Уже много лет пользуемся именно этим видом Биокетс без ароматизаторов. Все котю устраивает.

• Ольга П***

отлично

• Сергей Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo. Об'єм 1 пакування: 10

Користуємося продукцією Biokat`s 3in1 вже не перший рік. Наш котик задоволений наповнювачем,а ми - відсутністю неприємних запахів та чистотою в котячому туалеті.

Переваги:
    Якість, ціна
  • Поліна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Не перший раз замовляємо цей наповнювач, і інші види цієї фірми. Цього разу товар прийшов в зіпсованій упаковці. Не ясно тепер з якої сторони відкривати щоб весь пісок не розсипався. Пошкоджена сама паперова упаковка за плівкою.
    Будь ласка пильніше стежити за товаром і не відправляйте пошкоджений. Чи повідомляйте заздегідть про це.

Недоліки:
    Пошкоджене пакування
  • Корниенко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Гарний наповнювач. Останнім часом тільки цей купляю

Переваги:
    Гарно кучкується

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Biokat's! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• Юрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Один из лучших наполнителей, что я пробовал. Кошка гребёт очень сильно, но мусора остаётся не много.

• Юлія О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Мне этот наполнитель сначала нравился: соотношение цена качество устраивало, не пылил, не разносился сильно по комнатам. Но начали попадаться партии с глиной, которая стала хуже комковаться. В целом нормальный, однако со временем перешла на другие линейки в этой марке. Хотя этот бренд однозначно заслуживает доверия. Пока лучшее для меня, что доступно на нашем рынке среди производителей бентонитовых комкующихся наполнителей.

Переваги:
    Не пылит, хорошо держит запах
    Недоліки:
    Не настолько хорошо комкуется, как в других наполнителях этой серии
  • Олег Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Дуже не сподобався його вигляд, наче будівельні відходи. Але він таки грудкується хоча і не так як потрібно.

Переваги:
    він таки грудкується
    Недоліки:
    на вигляд як подріблений цемент
  • Елена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Первый раз взяла наполнитель этой марки. И не разочаровалась! И котам подошёл! Отлично комкуется и держит запахи. А самое главное-это минимальное количество пыли по сравнению с другими наполнителями. Очень порадовала акция два по цене одного))) Так бы и не решилась его взять,все таки цена высоковата. Спасибо,Розетка!

Переваги:
    Много

• Яна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Подкупить большое количество положительных отзывов, купила сразу 2 пачки. Засыпаю слой около 10см, но очень плохо комкуется, комки рассыпаются, разносить по квартире. Ежедневный пылесос не спасает от треска на полу под ногами.

Переваги:
    Хорошо держит запах
    Недоліки:
    Плохо комкуется, разносится по квартире
    • Наталя

Це правда, комкується дуже погано. Особливо помітять ті, хто користувався catsan ultra, який зняли з поставок… єдиний адекватний варіант був.

• Элеонора Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Это лучшее, что я приобретала из наполнителя. Этого же бренда брала, только красный бетон, мой белый кот стал рыжим и все же есть некие недостатки в самом измельчении. В данном продукте одни плюсы, перечислять не буду. Рекомендую!!!

Переваги:
    достаточно
  • Анна Б***

3й раз открыты обе заказанные упаковки

Переваги:
    Хороший
    Недоліки:
    Упаковка открыта, хотя это и не так просто сделать

• Александр

Моїм «врєдним» котикам наповнювач став до вподоби, вже замовив 4 паки

• Ира

Отличный наполнитель

• Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Перепробували багато наповнювачів і зупинилися на цьому - він найкращій з тих, що були протестовані.
    В дерев'яний і сілікагелевий мій кіт ходити відмовився абсолютно, ходив цілий день терпів, але сходив лише коли насипали бентонит.
    Catsan не забирав запах геть і давав багато пилу. Мафін був гарним, але зіпсувався і перестав тримати запах. Використовуємо Biokats вже більше 4 років і все чудово - запаху немає зовсім, комки міцні та теж не смердять. Короче, для бентонитового наповнювача - 9/10 (трішки пилу все ж таки є)

Переваги:
    Немає запаху взагалі, при чому ані розрекламований Catsan, ані інші аналогічні товари такого не забезпечили. Комкується дуже добре. На лапах розноситься, але може проблема в коті - він у мене гребе як екскаватор. Так що претензії не до наповнювача:)
    Недоліки:
    трошки є пилу, але зовсім не багато

• Сергій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Перший раз пробуємо бентонітовий наповнювач після деревинного. Результат - супер!
    Котам дуже сподобався і вони вдвох одразу відмітили новий лоток і по маленькому і по великому. Чого ніколи не було з деревним наповнювачем (використовували SuperCat). З деревним коти користувалися різними лотками по різних цілях і один за одним не дуже хотіли ходити (кішка бігала по маленькому у біде, кіт декілька разів помочився на речі, при тому що було поруч два лотки..).
    Запаху після того як кіт/кішка сходили в туалет на порядок меньше. Тепер вночі не треба бігти в іншу кімнати і одразу прибирати за ними (бо майже на всю хату розносився запах). І ще бентонітовий відчутно тихіший аніж деревний наповнювач, коли коти шкребуться, що теж покращує сон.
    Розхід думаю десь відповідає дійсності (10кг на місяць на одного кота). У нас кіт і кішка, то враження що в день по кілограму комків викидаєш..

Переваги:
    Дуже добре поглинає запахи, простий у прибиранні, тихіший за деревний
    Недоліки:
    Не можна викидати в унітаз

• Анна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

нет запаха, экономный, не сильно разносится на лапках. Для тех, кому не подходит силикагель - этот лучший, на мой взгяд.

Переваги:
    лучший

• Артем К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Наполнитель отличный. Полностью убирает запах и хорошо комкуется

Переваги:
    Убирает запах
    Недоліки:
    Rozetka уже втрой раз подряд высылает товар с повреждённым пакетом. Первый раз повреждения замотали упаковочным полиэтиленом, втрой - просто положили в коробку, что не помогло. Такое ощущение, что в Rozetka нет целых, неповрежденных пакетов.

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Пробували декілька, зупинились на цьому

Переваги:
    Не дуже пильний

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Регулярно пользуемся, остановились на этом наполнителе.

• Денис М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Слишком крупный и запах плохо убирает

• Игорь С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Берем второй раз этот песок, замечательный, комкуется, очень легко убирать эти комочки, действительно убирает запах, экономный. Товар рекомендую.

Переваги:
    Хорошо собирается в комки
  • Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Давно пользуюсь хороший наполнитель, больше подходит коту чем тот который с ароматом, с ароматом не нравится ему.

• Игорь С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Отличный наполнитель, хорошо собирается в комочек, кошка в него ходит с удовольствием, хватает надолго, не разноситься по квартире. Рекомендую.

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 пакування: 10

Наполнитель плохо комкуется и плохо держит запах.Пылит.

Переваги:
    Недоліки:
    Не комкуется нормально,не держит запах.Пылит

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
      Фунціональність наповнювача напряму залежить від того як Ви його використовуєте. Наповнювач слід насипати шаром не менше 5-7 см, а не покривати лише дно горщіка. Тоді сеча буде вбиратися, формуючи грудочку і не буде ніякого запаху.
      Сподіваємося, що інформація вище була корисною для Вас. Якщо у Вас залишися питання, будемо раді відповісти.
      Бажаємо гарного дня!