Відгуки покупців про Навушники Baseus Bowie H1i Noise-Cancellation Wireless Headphones BT5.3/3.5mm 100h ANC black

Код:  413201817
Оцінка користувачів 4.7/5
  • Алина В***
    Відгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Колір: Silver-Black

Качественные. Хорошое качество звука. Держат заряд около 3 дней активного пользования. Быстро заряжаются. Немного выглядят громоздко на голове.

• Продавець  VezemStanciyu

Дякуємо за відгук. Приємного користування

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Simple. Колір: White

Купую вже вдруге для дитини 12 років. В перших навушниках після року використання лівий навушник іноді не працює (ця ж проблема зустрічалася і на кількох інших навушниках значно дорожчих брендів). Але, все рівно, цим ставлю найвищу оцінку. Різнорівневе звучання - ніби, ти знаходишся всередині. Фіксатори розміру працюють чітко. Амбушури не розтріскуються, не вилазять із гнізд, звуки добре поглинаються як назовні так і всередину. Напевно, мають найдовший час роботи між перезаряджанням - тримають 4-5 днів при щоденному використанні по 6-8 год. Легко підключаються під любий пристрій: ноутбук HP, IPad, Iphone, Samsung. Можливо, будуть важкуваті для дітей меншого віку.

Переваги:
    Якісний звук. Довго працюють між заряджанням.
  • Володимир Р***
    Відгук від покупця. Продавець: VezemStanciyu. Колір: Silver-Black

Навушники прийшли , Вже користуюсь 3 дня і все добре звук добрий шумодав слабенький але є, збірка наушників добра при довгому використані починають потіти вуха і є маленький дискомфорт бо вони давлять на вуха , в наушників є своя фірмова програма досить комфортна можна налаштувати звук і баси під себе і включити рижим низької затримка але і без нього затримка не вилика і ще багато фішок .
    Нащот автономності все добре сіли тільки на 10% за 3 дня досить активного використання.
    Якщо в цілому навушники якісні і класні.

Переваги:
    Звук добрий , Вилика автономність , Хороша збірка , Своя програма .
    Недоліки:
    Давлять на вуха несильно але при довгому використані стає не удобно . Шумодав він є але слабенький але за свою ціну нормально
  • Юрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Moby. Колір: Black

Пропрацювали рік і трошки. Перерстали підключатись до телефону, ноутбука. І що жахливо, у самий відповідальний момент, коли терміново потрібно було попрацювати через них. Не раджу нікому це барахло!

Переваги:
    Дешеві
    Недоліки:
    Не надійні
    • Продавець  Moby

Перестали підключатись через яку проблему? Просто так, чи щось було, про що мовчите?

Працювали, працювали і тут все.. вже барахло.
      Цікава логіка

• Валерій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GoodlyStore. Колір: Black

Дякую

Переваги:
    Згідно опису.
    Недоліки:
    Поки немає.
  • Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Онллайн. Колір: Black

Гарні навушники, якісні, стильні, звучать досить гарно, в мене є старі брендовані відомим брендом навушники, то мені здається що ці звучать ще краще, дуже якісно, рекомендую, заряд тримають досить довго, точно не заміряла, але точно можу запевнети, що прибратися в квартирі хватає точно заряду

Переваги:
    Якість/ціна
    Недоліки:
    Не бачу
    • Продавець  Онллайн

Дякуємо за відгук

• Ващук М***
    Відгук від покупця. Продавець: Moby. Колір: Green

Брав навушники на подарунок і використовуються вони близько місяця. Навушниками задоволений повністю. Звук якісний чистий, баси теж нівроку, збірка теж. Немає скрипів і рухаються теж дуже добре в різні положення. Батарея теж тримає досить довго

Переваги:
    Звук та батарея
  • Михаил Ж***

Відмінно ціна-якість

Переваги:
    Акумулятор довго тримає
  • Саймон У***
    Відгук від покупця. Продавець: Moby. Колір: Green

Найкращі навушники, які я купляв за свої 20 років життя

Переваги:
    Достатньо гучний звук, що не ріже вуха, не сильний шумадав, що теж не напружує вуха. Дуже якісний звук.
    Недоліки:
    Сподіваюсь житимуть довго
  • Юрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Moby. Колір: Black

Якщо чесно, очікував від цього бренда кращого. Баси посередні, режим шумоподавлення навіть не замітний. Тріщить пластик, коли надягається. До продавця претензій ніяких. Швидко відправили, тут все ок.

Переваги:
    Батарея дійсно тримає довго. Зручні для моєї голови
    Недоліки:
    Неякісна збірка.
  • Дмитро Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Moby. Колір: Black

Чудові навушники, гарна якість збірки, чистий та приємний звук, швидка зарядка, довго тримає заряд батареї. Також окремо хочу подякувати продавцю за оперативність, все супер!

Переваги:
    Чудові навушники, варті уваги!