- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
Чудовий товар, все працює справно
- Дар'я І***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
Все чудово працює, крім заряду навушників
- Недоліки:
- Не працює заряд на навушники
- Эдуард Д***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
Доставили швидко. Якість відповідає опису. Працює добре.
- Переваги:
- Якість, ціна.
- Недоліки:
- Не помітив.
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
Со временем отклеивается магнитный держатель телефона.
- Переваги:
- Красивая, есть подсветочка.
- Недоліки:
- Со временем расклеилось
- Мар'яна Р***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
Так як у нас це перша бездротова станція, то порівняти немає з чим. Але за кілька місяців використання можу сказати, що вона всі свої фукції виконує, одночасно можна заряджати чотири гаджети, магніт тримає дуже добре, лампа-нічник теж доречна! У подарунок був блок живлення з відповідними характеристиками! Окрема подяка консультанту за допомогу в виборі!
- Александр Ф***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
Як для бездротової зарядки заряджає добре, якщо блок живлення підібрати вірно. Порівнюючи з моєю іншою зарядкою, магніт тримає міцно. Зручно щось подивитись на телефоні, поки телефон заряжається.
- Переваги:
- Зовнішність, зручність
- Недоліки:
- Не помітив
- КатяВідгук від покупця. Продавець: AMPERE. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: Black
Зарядка норм, заряджає телефон і годинник норм /-
Навушники не заряджає майже
Швидкість зарядки низька, але це просто потрібно було уважніше читати опис)- Переваги:
- Заряджає
- Недоліки:
- Повільно заряджає
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
Чудове придбання. Однозначно рекомендую.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
В цілому все норм, але писк страшно виморажує, постійно потрібно відключати станцію від мережі, якщо на ній не підключені девайси
- Переваги:
- Швидко і все працює
- Недоліки:
- Видає писк якщо підключено до мережі, та не підключений девайс
- Продавець AMPERE
Олександр, вітаємо!
Припускаємо, що має місце брак. В цій моделі за останні 2 роки такого помічено не було, але з описаною Вами проблемою знайомі на прикладі преміальних станцій TM Zens - роки 2-3 тому траплялась така партія.
Треба було звернутись до нас раніше - питання без проблем вирішили б!)
Зв'яжемось додатково для проведення обміну
- Денис Г***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
Магніти за слабкі, не можуть тримати горизонтально.
Сам пристрій зібран якісно та достатньо естетичний.- Переваги:
- Якість збірки
- Недоліки:
- Магніти
- Продавець AMPERE
Денис, вітаємо!)
За досвідом, і ще, тому що самі в повсякденному житті користуємось цією ж моделлю, можемо стверджувати, що магніти в цій моделі міцні (є з чим порівнювати, як профільному продавцю бездротових зарядок))!
Судячи з Вашого опису бачимо 2 моменти, які можуть мати місце:
а) Для надійної фіксації смартофона треба використовувати або без чохла (мова про моделі iPhone 12-15), або з чохлом з дублюючим кільцем Magsafe. При використанні зі звичайним чохлом будь-яка станція Magsafe тримає не міцно.
б) Припускаємо можливий брак, хоча в цій моделі, на нашій пам'яті, він жодного разу не зустрічався.
Зв'яжемось додатково для уточнення деталей.
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: AMPERE. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: Black
Заряжает отлично телефон держит надежно. Был в комплекте блок питания на 20 ватт.
Для того чтоб использовать по максимуму, рекомендую использовать зарядку от 35 ватт.- Переваги:
- Качество, скорость зарядки, подсветка, бесплатный блок питания
- Вячеслав П***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
Четвірка за те, що для вух нема магніта.
- Переваги:
- Все в купі, не треба збирати по хаті)
- Продавець AMPERE
Дякуємо вам за теплий відгук! Ваші слова є великою нагородою та джерелом натхнення для нас. Завжди на звʼязку , ваш Ampere
- Валерія Г***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: Black
Доброго дня.
Купила цю станцію для використання на роботі, дуже переживала, що вона буде великою і не зможе тримати телефон стабільно, але зачепила своїм незвичайним дизайном.
Консультант з магазину допоміг розвіяти всі сумніви. Окрема подяка йому, він дуже добре проконсультував, розповівши про всі особливості цього пристрою, і все було доступно і зрозуміло, я це ціную.
Сама зарядка дуже акуратна, зручна і класно виглядає. Швидко заряджає всі пристрої одночасно. Приємним бонусом було те що продавець поклав блок у подарунок.
Я дуже задоволена усім, дякую.- Переваги:
- Швидка зарядка, зручна та акуратна. Класна консультація від продавця.
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
Купив сьогодні цю зарядну станцію через Розетку. Замовив вчора, на наступний день вже забрав. Станція виглядає прикольно. Магніти тримають міцно. Треба буде ще перевірити як вона саме заряджає. Нажаль, як написано в описі до товару, базовий блок дивлення на 20 Вт у подарунок не йшов(((
- Переваги:
- Прикольна станція
- Недоліки:
- Базовий блок живлення на 20Вт у подарунок не йшов
- Продавець AMPERE
Антон, вітаємо!
Дякуємо за зворотній зв'язок!)
Щодо блоку живлення, ми попередньо кладемо їх в середину пакування саме від станції. Якщо помилково він був відсутній - без проблем відправимо додатково за свій рахунок (за слова завжди відповідаємо!).
Завтра зв'яжемось для узгодження деталей. - Антон К***
На наступний день зі мною зв'язався продавець AMPERE. Сказали, що блок помилково відсутній і одразу запитали дані для відправки, щоб відправити блок живлення. Блок прийшов, все працює круто. Також додам, що користуюсь станцією вже декілька днів. Все чітко, заряджає на свої заявлені цифри, дизайн класний і магніти міціні) Раджу, тим паче ціна зараз ще нижча))
- Елизавета Р***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Вихідний роз'єм: MagSafe. Колір: White
Всім привіт , хотіла поділитись з усіма своїми враженнями о цій станції бездротової зарядки бо на разі це вже друга станція яку ми придбали , магніти магсейф тримають дуже міцно навіть у чохлі без системи магсейф , з годинником все ще краще (він завжди на одному місці і не треба його шукати і завжди заряджений )
На станції також можна заряджати навушники якщо вони підтримують бездротову зарядку (але в нас AirPods 2 в яких нема такої зарядки) та виявилось що по заду станції е usb вихід до якого можна приєднати дріт для навушників.
Та ще подобається світло у станції яке легко підсвічується по заду станції на 3 режими та працює від дотику на поверхні
Поставили станції на столи біля ліжка з обох сторін , то дуже зручно тепер просто коли лягаєш спати не шукати шнур зарядки який завжди кудись падав )
В мене iPhone 12 Pro у чоловіка 13 Pro Max- Переваги:
- Міцні магніти , зручна у використанні , якісна , класний дизайн