- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Чорний
Рекомендую, килим вартий уваги
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.2 x 0.67. Основний колір: Чорний
Товаром задоволені
- Света П***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.2 x 0.67. Основний колір: Чорний
Килим чудовий.
- Лариса Н***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.2 x 0.67. Основний колір: Світло-сірий
Гарний
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Коричневий
Супер!
- Переваги:
- Не скользит, красивый и уютный
- Недоліки:
- Екатерина А***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Світло-сірий
Если у вас есть кот, то это идеальная дорожка... Точит об неё когди, а следов не остаётся!)
- Переваги:
- Прочная
- Недоліки:
- Жесткая
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Коричневий
Коврик доставили очень быстро.Все ок ,продавца рекомендую. Велике дякую
- Переваги:
- Красота,качество...
- Недоліки:
- Ігор Т***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Сірий
- ЛилияВідгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Світло-коричневий
Дуже якісний!
Дякую!- Переваги:
- Гарний, без запаху
- Недоліки:
- Не має
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.2 x 0.67. Основний колір: Світло-сірий
Килим сподобався. Гарної якості. На плитці не ковзає, гарно прилягає. Дякую за швидку доставку
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Світло-сірий
Коврик понравился. Качество хорошое, не маркий, не скользит по плитке, ногам стало теплее, а в кухне уютнее. Спасибо.
- Переваги:
- Качество.
- Недоліки:
- Цена (на мой взгляд).
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.2 x 0.67. Основний колір: Світло-сірий
Дуже зружний, стильний килимок. Основна задача була під офісне крісло і щоб пережив кігті кішки, поки з задачею справляється.
Чудовий килим, практичний, підійде кухня, передпокій.
- Переваги:
- Практичний, не маркий, підходить під будь якого інтер'єру.
- Недоліки:
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Коричневий
Чудовий коврик на кухню: хорошої якості, не ковзає, кольори контрасні,
- Переваги:
- Якість-ціна
- Недоліки:
- Не бачу
- Марія Б***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Коричневий
Замовляю вдруге, подрузі. Подобається.
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.2 x 0.67. Основний колір: Світло-сірий
Якість килима хороша. Низ прориезинений, що добре підходить для кухні.
- Переваги:
- Безворсовий, прорезинений.
- Недоліки:
- Немає.
Гарний килимок для кухні. По розміру. Все, як на фото всі описі. Рекомендую. Не сковзається.
- Переваги:
- Гарний. Прийшов швидко.все акуратно.
- Недоліки:
- Немає.
- Анастасия А***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Світло-сірий
Гарний та якісний килим, дякую!
- Переваги:
- на гумовій основі
- Недоліки:
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Чорний
Килимок елегантний та стильний, чудово вписався в мій інтер'єр. Не ковзає, вирівнявся за декілька хвилин.
Продавцем дуже задоволена, упаковка відмінна, працюють професійно та оперативно. Дякую, дуже приємно.- Переваги:
- Якість, ціна, обслуговування
- Юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.5 x 0.8. Основний колір: Коричневий
Килим дуже сподобався! Дякую
- Переваги:
- Чудовий дизайн, не ковзає, добре прибирається
- Недоліки:
- Не має
- Диана П***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Світло-сірий
Дякую за швидку доставку. Товар відповідає опису. Гарно вписався в мій інтер'єр.
- Переваги:
- Одні плюси.
- Виктория И***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.5 x 0.8. Основний колір: Світло-сірий
Чудовий килим, він навіть краще, ніж очікувала
- Наталья Ж***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Коричневий
Сподобався
- Дзигора В***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.2 x 0.67. Основний колір: Бежевий
Килимок дуже сподобався, якість відмінна, гарно вписався на кухні.
- Переваги:
- Не ковзає по підлозі.
- Недоліки:
- Не має
- Татьяна А***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Коричневий
Очень понравился коврик, цвет лучше смотрится,чем на картинке, лёгкий, не скользит, хочу заказать ещё один такой же. Советую кто ещё сомневается купить или не. Не пожалеете.
- Переваги:
- Не скользящий, лёгкий, легко сметать с неё.
- Недоліки:
- Олеся І***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.4 x 1. Основний колір: Світло-сірий
Килим дуже сподобався! Дякую
- Переваги:
- Чудовий дизайн, не ковзає по плитці, добре прибирається, создає атмосферу тепла та уюту в квартирі і ніжкам тепліше
- Недоліки:
- Не має
- Олена Г***
Скажіть, будь ласка, запах є?
- Юля Ш***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.2 x 0.67. Основний колір: Коричневий
Гарної якості килимок! Вживу колір насиченіший і ще красивіший. Покупкою задоволена, доставлено швидко!
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Світло-сірий
Чудовий килимок .Раджу .
- Переваги:
- Гарно замітається, легко затерається .Міцно тримається на плитці. По кольору відповідає з фото.По краях не задерається .Вперше купувала доріжку через Розетку .Не помилилась. Обслуговування гарне .
- Недоліки:
- .Користуюсь два місяці ., пока нічого не замітила.
- Вита С***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Світло-сірий
Все сподобалось! Відповідає фото.
- Переваги:
- Гарний
- Недоліки:
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Світло-сірий
Сподобався , точно як на фото , приємний світло сірий колір, ворсу немає
- Переваги:
- Гарно замітати
- Недоліки:
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 2 x 0.67. Основний колір: Світло-сірий
Дуже якісний товар, покупкою задоволена.
- Переваги:
- якісний товар