Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Сухий корм Spiky для собак з куркою 10 кг

Оцінка користувачів 4.65/5
  • Відгуки про товар продавця COMPETS
  • Микола Г***
    Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг

Корм супер

• Микола Г***

Все супер корм супер, улюбленця задоволені

Переваги:
    Корм відповідає вимогам
    Недоліки:
    Не знайдено
  • Микола Г***

Корм супер улюбленці в захваті

• Артур А***
    Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Скинув всю сумму за корм,17.11.25, сьогодні уже 20.11.25, відправки не має, написав на магазин, кажуть товара не має в наявності!!!
    Кажу поверніть кошти, вони мені кажуть щоб писав Заяву на їх повернення!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Вперше попав на такий поганий магазин!!!
    • Продавець  COMPETS

Вітаю!
      Ваше замовлення буде відправлено сьогодні згідно встановлених термінів. Перепрошуємо за незручності.У разі відсутності товару ми запропонували Вам аналогічний товар для заміни. Стосовно повернення коштів згідно законодавства України, необхідно написати відповідну заяву, про що Вас було поінформовано. На жаль, Ви відмовилися, мотивуючи це тим, що плануєте написати заяву до поліції на наш магазин. Зі свого боку підкреслюємо — ми не відмовляли у поверненні коштів, а лише діяли у межах чинного законодавства.Дякуємо за розуміння та залишаємося на зв’язку для вирішення Вашого питання!

• Олександр Л***

Аркан з Вольтом щасливі

Переваги:
    Доступна ціна
    Недоліки:
    Хотілосяб меншу фракцію
  • Світлана Б***

Корм на відмінно! У мене дві німецькі вівчарки! Їдять із задоволенням. А від попереднього воротили носами) Тому вирішила поміняти виробника. Дуже рада, що не прогадала. Те що треба! Дякую за якість!

Переваги:
    Собаки їдять із задоволенням!
  • Микола Г***

Товар супер улюбленці в захваті

Недоліки:
    Не має
  • Анна

Собака довольна. Ест с удовольствием.

• МАРІЯ Б***

Одна з собак їла,інша відмовилась.
    До цього були на натуральному кормі.
    В цілому задоволені якістю та ціною

• Микола Г***

Корм супер улюбленці їдять із задоволенням!

Корм супер

• Елена Х***

Хороший корм, собака ест.

• Іван К***

Все супер. Рекомендую

Товар супер

Переваги:
    Ціна та якість
  • Ольга Я***

Все супер

• Володимир Р***

Х***я рідкісна!Брав для дачних псів,але вони навіть відмовляються його пробувати!Повівся на угорського виробника,до цього угорський корм від 600-700 грн поїдали більш-менш охоче.Тому не рекомендую.Спробую сгодувати воронам.

• Продавець  COMPETS

Дякуємо за Ваш чесний відгук! На жаль, наш корм не сподобався вашим собакам. Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок. Якщо Ви маєте будь-які інші питання або Вам потрібна допомога у виборі іншого корму, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. Ми завжди раді допомогти і зробити все можливе, щоб наші клієнти були задоволені.

• АЛЕКСАНДР М***

Гарний корм за гарну ціну, добре запакований

Переваги:
    Корм для собак корело-финскої лайки підійшов їдять з задоволенням
    Недоліки:
    нема
  • Ігор Т***

Собака їсть із задоволенням, корм дуже сподобався

Переваги:
    Адекватна ціна
  • Анна М***

Хороший корм. Собака ест.

• Родика П***

Отличный корм для бюджетного ряда. Собака ест с удовольствием, имеет приятный запах. Заказ доставлен вовремя,очень хорошо был упакован.

Переваги:
    Все устраивает, особенно цена
  • Сергей М***

Все быстро хорошо

• Юрий М***
  • Катерина Я***

корм підходить ціні, собаки їли нормально.

• Анна Е***
    Відгук від покупця. Продавець: LapkoHouse. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Купувала собакам на роботу. Їдять із задоволенням. Навіть цуценята. Дворові собаки коло дому не їдять. Коти аж давляться )) кому як піде. Я задоволена. Дуже зручно у спеку. Не кисне , не воняє, як каша

• Марія

Нормальний корм, моя вівчарка малінуа їсть з задоволенням, 10 кг вистачає рівно на місяць, купуємо вже півроку

• Марія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: CanaryUA. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Кокер спанієль їсть.

Переваги:
    Цінп
  • Наталія У***

Не їдять ні свої ні безхатні. Запах відсутній.

• Гуменюк В***

Вже друге замовлення, доставка в терміни, собака їсть з задоволенням

• Вера К***

Дякую за корм. Собака їсть із задоволенням. Рекомендую

• Вікторія

Дякую за швидку відправку та приємне спілкування!! Все відповідає опису, моя вівчарка їсть с задоволенням

• Леся Ш***

Песики їли з задоволенням

• Руслан

Для моїх собак, супер чудовий корм. Дякую!

Переваги:
    Дешево
  • Татьяна К***

Корм для маленьких и середних собачек,вживають нормально,

• Валерий Д***

Гарний корм. Всі їдять дуже добре.

• Ольга Л***

В мене собака породи Мопс, відмовився їсти..

Переваги:
    Недоліки:
    Собака відмовляється їсти...
  • Аля
    Відгук від покупця. Продавець: КотоПес. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Хороший корм. Нет какого-то запаха ярко выраженного, но собака кушает с удовольствием!

Переваги:
    Хороший корм