- Зведений відгук із відкритих джерелЯк один із найкомпактніших кольорових лазерних МФП на ринку, HP Color Laser 178nw позиціонується як базове рішення для домашнього офісу з невеликими обсягами друку.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Власники домашніх кабінетів відзначають швидкий вихід першої сторінки та зручне підключення через Wi-Fi, що дозволяє друкувати документи прямо зі смартфона.Користувачі часто нарікають на дуже повільний кольоровий друк, порівнюючи його швидкість із черепахою, та необхідність перегортати аркуші вручну через відсутність автоматичного дуплексу.У відгуках покупці попереджають про високу вартість експлуатації: оригінальні картриджі швидко закінчуються, а при використанні аналогів пристрій часто не читає чіп картриджа.Для багатьох каменем спотикання стала робота з ПЗ, оскільки драйвери бувають глючні на Маку, а дворядковий екран здається занадто дрібним і незручним для керування.Переваги: Компактний дизайн, швидкий старт друку, стабільний Wi-Fi через HP Smart App, чітка передача кольорів при 600 dpi, місткий лоток для паперу.Недоліки: Дуже повільний кольоровий друк, ручний дуплекс, дорогі розхідні матеріали, проблеми з драйверами на macOS, лоток іноді жує папір.
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: KramStore
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Бомба для домашнього користування! Користувався попередньою версією 17 років: безвідмовний, надійний до останнього дня. Довелося замінити тому що почалися конфлікти з програмним забезпеченням мережі та інших пристроїв. Висока вартість замінних картриджів компенсується дуже довгим терміном їх використання в домашньому режимі використання. Новий працює як і попередник бездоганно.
- Переваги:
- Якість всіх функцій протягом всього часу користування
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Принтер дуже "ніжний". Через пів року при друку почав "двоїти" зображення (фото додаю). Спочатку не звертали увагу, а зараз вже гарантійний термін минув. Друкували дуже мало. Ті картріджі що з ним продавались зараз наповнені на 70-90%. Шкодую що купили.
- Переваги:
- Малі габарити, не засихає як струменевий. Більш-менш нормальні кольорові фото.
- Недоліки:
- Швидко виходить з ладу. Дуже дорогі картриджі.
Представник брендуВітаємо. Прикро, що ви зіткнулись з подібною проблемою. Радимо звернутись в зручний офіційний сервісний центр для отримання гарантійного обслуговування. На жаль, від браку ніхто не застрахований, маємо надію ваша проблема швидко вирішиться. Дякуємо за розуміння!
- Лупаїна Р***
Там ракель меняется и проблема исчезает. Гляньте в нете. Это частая проблема принтера этой серии. Но я вам скажу что абсолютно любой принтер с проблемами, его нужно уметь обслуживать самому или быть готовым вывалить сумму тому кто это сделает за вас
- Кулик С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для небольшого офиса подойдёт.
- Дария Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Если бы я выбирала принтер в ад, я бы отправила туда HP Laser 178nw.
Это не принтер , а сплошная беда. После месяца печати закончился чёрный картридж и как оказалось модель с этой прошивкой не заправляется, а нужно купить новый картридж за 1500грн. Хотите перепрошить и работать дальше? Нет уж, надо покупать чип и перепаивать всю схему или каждый месяц тратить по 6000грн на это!
Я уж молчу про вечную беду с HP Smart и зажёвыванием бумаги- Переваги:
- Недоліки:
- Весь принтер это сплошной недостаток
- СЕРГЕЙ Б***
все написаннее,відповідае дійсності,повністью згоден.Додам що на цю модель принтерів(і samsung slp 360) запчастини вітсутні повністю.Все що можна заказати це тефлоновий вал і шестерню на ного.ПРИНТЕР біда.Хоча друкую з рідними картріджами гарно.
- Виталий А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный, компактный принтер. Покупался для дома, в качестве сетевого принтера. Подключен кабелем (WiFi в принтере тоже есть, но я не пробовал).
Установка и настройка на macOS устройствах в один клик, без скачивания дополнительных драйверов или программ. Функции принтера и сканера доступны, через родные приложения macOS.
Установка дополнительных приложений на iPhone/iPad, также НЕ требуется, все прекрасно работает через AirPrint и средствами самой iOS, хотя я встречал отзывы, говорящие об обратном.
Принтер имеет web-интерфейс, в котором, собственно, и можно посмотреть состояние картриджей, ресурс компонентов, а также выполнить дополнительные настройки (как зайти в расширенное меню, если вы уверенны, что это вам нужно, ищите на официальном сайте)
Каких либо проблем или трудностей в эксплуатации или настройке я не обнаружил. Про ресурсы картриджей пока сказать не могу, все они показывают 100%, но и было отпечатано всего 30-40 страниц.
Я и моя семья покупкой довольны.- Переваги:
- Отличное качество печати, компактен, простой и понятный интерфейс
- Недоліки:
- Пока не заметил
- Гнилицкий Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Устраивает во всех отношениях . Цена -качество соответствует. Скорость и качество печати на высоком уровне.
- Алексей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ч/б картридж закончился очень быстро при малых оборотах печати
- Переваги:
- Качественная печать
- Недоліки:
- Ч/б картридж закончился очень быстро при малых оборотах печати
- Владимир К***
Где и как заправляли картридж?
- Алексей
Картридж заправлял в каком-то сервисе. Но комментарий шел про родной картридж (родную заправку). Черный и желтый очень быстро затребовали перезарядку.
- Patriot O***
Так в этого принтера крохотный ресурс всего 1000 страниц это очень мало, лучше возьмите там где от 3000страниц
- Андрей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Принтер достаточно капризный. Работает не со всей толщиной бумаги. Сложен в настройке. Долго мучался при загрузке драйверов. Отсутствует инструкция пользования.
- Переваги:
- Хорошее качество цветной печати.
- Недоліки:
- Очень дорогие картриджи. Нет установочного диска.
- Артем
ви в 2000 застрягли?) для чого диск?
- Юрий
это старый добрый Samsung CLX-3305W )
- Владимир А***Продавець: Rozetka
Самый плохой принтер, который я встречал в своей жизни. Не соответсвует отпечатанным количество копий заявленным характеристикам. Капризен в выборе бумаги. Никому не рекомендую!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- не смогли подключить по wi-fi, не соответствует заявленным характеристикам
- Жека К***Продавець: Rozetka
где купить картриджы на него?
Не могу найти в розетке- Денис К***
Их не покупают их заправляют. А так ищите на оф сайте.