- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Замовляю не вперше, собаки їдять цей корм добре
- Переваги:
- Не маленька фракція
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Тамара К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собака овчарка не хочет есть этот корм, ума не приложу что делать с 10 кг корма.
- Переваги:
- Пока не нахожу
- Недоліки:
- Почему-то не нравиться собаке
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та за те, що допомагаєте нам стати кращими.
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: ZooLis. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собаці сподобався, шерсть стала більш густою та блискучою
- Недоліки:
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм хороший, но наш пёс десятилетний реально поправился, слопав примерно полмешка!.. Пришлось срочно переходить на лайт! Доставлен был в целости и сохранности, спасибо, рекомендуем!
- Переваги:
- Качество, цена.
- Недоліки:
- Не обнаружили)
Представник постачальникаДуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!
- собко и***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Використовував як додатковий раціон для різноманіття. Лабрадор їв нормально, на сніданок через день.
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: КотоПес. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Отличный корм. Берём его постоянно. Песики довольны))
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: КотоПес. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Хороший корм
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Чудовий корм
- Виктория Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Хороший корм.
- Черноус Н***Відгук від покупця. Продавець: КотоПес. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собачці подобається
- АнонимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Отличные корм))) собаки хрумают с удовольствием уже года два заказываем его на Розетке, ибо цена, доставка и в общем обслуживание - все отлично
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Лариса Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собаке нравится и я довольна.
- Переваги:
- Собака хорошо ест именно этот корм
- Недоліки:
- Не увидела
- Екатерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Наш бордер ест с удоводьствием, не хуже, чем дорогой корм
- Переваги:
- Цена, небольшые гранулы
- Недоліки:
- Быстро заканчивается
- Елена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собака кушает с удовольствием, надеюсь, что улучшит состояние здоровья. Покупаю первый раз, 3 дня использую.
- Переваги:
- собака кушает с удовольствием, хорошая цена.
- Недоліки:
- большая упаковка
- Віта Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм хороший, собаки (обычные Дворяне) едят с радостью, беру не в первый раз.
Доставка быстрая. Рекомендую!- Переваги:
- Цена /качество
- Недоліки:
- Татьяна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Дуже подобається собакам.
- Переваги:
- Ціна, якість, виробник наш, Український. Має добрий запах.
- Недоліки:
- Собачки не виявили!
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Пес задоволений, беремо не вперше.
- Переваги:
- Якість, ціна, укр виробник
- Недоліки:
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Рекомендую ответственного и порядочного продавца. Доставка максимально быстрая.
- Переваги:
- Корм отличный, аллергии нет, запах нейтральный. Гранулы средние.
- Богдан Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собачка долго привыкала, по итогу ест, но все равно не охотно
- Валерий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Эконом вариант- собака в чистом виде есть не хочет приходится полить кефиром.
- Переваги:
- Недоліки:
- Качество плохого
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Супер корм
- Переваги:
- Цена, качество
Собаки хрустят с удовольствием
- Переваги:
- Цена и качество
- Недоліки:
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собаки плохо едят...жаль...
- Переваги:
- Состав
Беру первый раз.. Собака кушает, кот тоже.:)).. Пришло быстро, упаковано хорошо.
- Переваги:
- Вкус, цена
- Недоліки:
- Пока нет
- Полина У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
- Лариса Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм очень подошел моей переборчивой 16-летней собачке. Мы довольны.
- Наталья Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собаки едят с удовольствием, улучшилось качество шерсти
- Переваги:
- Хорошее соотношение цена - качество
- Недоліки:
- Не нашли
- Алла В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собакам дуже подобається,навіть коти їдять.
- Переваги:
- Собаки активні,гарна шерсть.
- Недоліки:
- Ціна.
- Гульнара Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм отличный. У меня Голден Ретривер и немецкая овчарка. до этого были на 4 лапы, перешли на этот. Едят с удовольствием. Коты тоже воруют.
- Переваги:
- цена, упаковка, качество
- Недоліки:
- нет. Главное чтобы со временем не испортилось качество
- Bиталий
Скажите пожалуйста, а сколько Вы пользуетесь этим кормом.
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Собаки їдять із задоволенням і добре себе почувають
- Переваги:
- Велика і зручна упаковка Недорогий
- Недоліки:
- Наталья Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Гарний корм, мій пес, середній дворянин, їсть із задоволенням. Він добре себе почуває, нормально виглядає, активний. Ми задоволені, ще буду будемо купувати.
- Переваги:
- Невисока ціна.
- Недоліки:
- Не виявила
- Богдана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Брала для старого побитого життям собаки. Корму дуже радів, порівняно з іншою їжею. Це вже було приємно. Але додатковий ефект!.. Неочікувано шерть собаки зі зваляної буро-сірої за кілька місяців перетворилася на золотаво-руду. Пес став активнішим, веселим, очі - яснішими. І це за нормальну, порівняно з іншими кормами, ціну! Чудовий корм. Дуже рада, що взяла. Пес теж.
- Переваги:
- ситність, позитивний влив на настрій і шерсть собаки, ціна
- Недоліки:
- не виявлено
- Bиталий
А що зараз з песиком?
- Мирошникова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Беру корм марки "Пан пес" ужу около полугода. Несмотря на низкую цену и категорию "эконом", моему псу вполне подходит. Раньше были на натуралке, но постоянно случались проблемы с пищеварением. Сейчас их нет, да и шерсть блестит и исчез неприятный запах псины.
- Переваги:
- Не слишком жесткий, нормального размера
- Недоліки:
- Пока не нашла
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Тоже отличный корм цена, качество разные перепробовали остановились на этой марки собаки довольны им!!!
- Переваги:
- Достоинства: Качественный и собаки восторге от лакомства!!!