- AI аналіз відгуків45 відгуків: позитивний: 88%, нейтральний: 6%, негативний: 6%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Пахаренко А***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Масло смачне і дуже приєне на аромат. Був нюанс з тим що одна з банок була розбита хоча пакування якісне, магазин без проблем вислав нову банку. Та підказав як подати скаргу на службу доставки . Всі питання були вирішені
- Продавець Freshly shop
Щиро дякуємо Вам за відгук та розуміння
Нам дуже приємно, що Вам сподобалися смак і аромат нашого масла ГХІ
Прикро, що під час доставки виникла така ситуація з банкою, але раді, що змогли швидко все вирішити та допомогти
Для нас важливо, щоб кожен клієнт залишався задоволеним не лише продуктом, а й сервісом.
Дякуємо за довіру та будемо раді Вашим наступним замовленням
- Анжела І***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Найкраще масло яке я коштувала.
Я на кєто дієті,мені воно дуже смакує до ранішньої кави- Переваги:
- Запах,смак. Якість. Українська марка,що є важливим.
- Продавець Freshly shop
Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
Нам дуже приємно знати, що наше масло стало частиною вашого ранкового ритуалу та смакує вам під час кето-дієти. Особливо цінуємо вашу підтримку українського виробника, для нас це справді важливо. Бажаємо вам ще більше смачних і корисних сніданків!
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Товар можна замовити тільки на нову пошту і з після платою, що робить покупку дорожчою.
- Переваги:
- Ароматне смачне масло, яке просто хочеться їсти ложками
- Недоліки:
- Не зручна банка для користування
- Продавець Freshly shop
Дякуємо вам за відгук і приємні слова про смак та аромат нашого масла — нам дуже цінно це чути!
Хочемо уточнити, що окрім доставки Новою поштою з післяплатою, є й інші варіанти. Ви можете замовити товар через точку видачі Rozetka та оплатити його на рахунок продавця. Для цього достатньо зателефонувати нам — ми з радістю організуємо максимально зручний для вас спосіб доставки та оплати.
Також дякуємо за зауваження щодо банки — обов’язково врахуємо це в подальшій роботі.
Будемо раді вашим наступним замовленням!
- Аліна У***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Дуже смачне масло. Не вперше купую.
- Переваги:
- Смачне, гарно запаковане, швидка доставка
- Продавець Freshly shop
Дякуємо вам за довіру та повторну покупку!
Нам дуже приємно, що ви оцінили смак, якість пакування та швидкість доставки. Будемо раді й надалі тішити вас нашою продукцією!
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Свіженьке, смачне масло. Швидка доставка.
- Переваги:
- Якісне масло
- Продавець Freshly shop
Дякуємо Вам за відгук та довіру до нашого бренду!
Нехай смакує:)
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Смачно
Дякуємо Вам за відгук!
Нехай смакує! Чекаємо Вас знову:)
- Юлия Г***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Масло супер,рекомендую
- Продавець Freshly shop
Дякуємо, Юліє, за відгук та вибір нашого бренду!
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Дуже швидко відправили, масло дуже ароматне, буду замовляти ще
- Переваги:
- Якісне, ароматне, адекватна ціна
- Продавець Freshly shop
Дякуємо Вам за відгук та довіру до нашого бренду!
Чекаємо Вас знову за покупками!
- Дмитро Р***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Perfecto
Щиро дякуємо, що обираєте O’freshly
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Гарний якісний товар, приємний запах при смаженні, користуюсь із задоволенням. Дякую виробнику і продавцю.
- Маргарита Д***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Масло дуже смачне та гарна якість, вже декілька раз купувала
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Масло на вкус добре, тільки тиждень чекала, щоб відправили замовлення. Може зі світлом проблеми були. Прийшла посилка гарно упакована, думаю без домішок масло, але склад продукції не знайшла.
- Переваги:
- Гарна упаковка.
Добрий день, Олена!
Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю нашого продукту. Ми постійно працюємо над тим, аби вдосконалювати його та тішити смакові рецептори наших покупців!
Нажаль, через проблеми зі світлом, справді дещо збільшилися терміни доставки. Та ми робимо все можливе й неможливе, аби відправки їхали в найкоротші терміни.
Дякуємо Вам за очікування та вибір O`Freshly!
- Артур П***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Чудовий продукт!!!
- Переваги:
- Все
Дякуємо за відгук!
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Дуже якісне масло.
Дякуємо за відгук!
- Валерія С***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Якісне масло, замовляю не вперше. Дуже полюбляє його дитина. Якість відмінна
- Переваги:
- Якість, ціна, швидке відправлення
- Продавець Freshly shop
Доброго дня! Щиро вдячні за довіру. Приємно чути, що Ви повертаєтесь до нас знову. Нехай масло приносить тільки користь Вам та Вашим рідним і смакує щодня!
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Хороший смак, гарна ціна
Доброго дня.
Дякуємо Вам за відгук! Ми раді, що Ви залишилися задоволені смаком та ціною нашої продукції. Це найкраща оцінка нашої роботи. Чекаємо на нові замовлення! До нових зустрічей в нашому магазині!
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Масло сподобалось. Смачне, корисне, не горить, приємний аромат, свіже. Приємно здивувало гарне пакування, все дійшло цілим і неушкодженим. Дякую за якісний продукт! Рекомендую.
- Переваги:
- Не горить, свіже, корисне.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Продавець Freshly shop
Доброго дня!
Дякуємо Вам за такий теплий і детальний відгук! Ми щасливі, що масло Вам сподобалось і виправдало очікування — і смаком, і ароматом, і якістю. Приємно чути, що й пакування залишило гарне враження. Ваша рекомендація для нас дуже цінна. Будемо раді знову бачити Вас серед наших клієнтів!
- Любовь К***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Дякую за смачне масло.
Надіюсь, що усе натуральне, і що в складі тільки молочні жири.- Переваги:
- Смачне, бажання смакуватися ним, але економлю, бо не дешево.
- Недоліки:
- Немає,а ціни зараз скрізь високі.
- Продавець Freshly shop
Доброго дня!
Нам дуже приємно, що Вам смакує. Склад повністю натуральний. Тому це не тільки смачно, а і корисно. Будемо раді бачити Вас і надалі в колі клієнтів нашого магазину!
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Масло смачне і свіже (дата виробництва = день відправки)
Доброго дня!
Дякуємо Вам за приділений час для написання відгуку. Нам дуже приємно, що ми змогли виправдати Ваші очікування.До наступних зустрічей!
- Бойчева В***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Смачне, має приємний аромат, навіть чомусь нагадує аромат солоної карамелі
- Переваги:
- Якість, ціна, швидка відправка
- Недоліки:
- Поки не помітила
- Продавець Freshly shop
Добрий день.
Дякуємо Вам за теплі слова! Раді, що наше масло припало Вам до смаку й здивувало своїм ароматом. Нехай кожне використання приносить Вам задоволення та нові кулінарні ідеї!
- Юлия Т***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Замовлення відправили швидко. Масло гхі куштую перший раз, мені сподобалося.
- Продавець Freshly shop
Доброго дня! МИ раді, що справили хороше враження про масло Гхі. Надіємось побачити Вас іще в нашому магазині!
- Гришина Л***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Масло дуже свіже, смачне та ароматне, дякую за швидку доставку! Обовʼязково буду брати ще
- Переваги:
- Свіженьке
- Продавець Freshly shop
Доброго дня! Дякуємо Вам за Ваші відгуки про нашу продукцію! Ви мотивуєте нас ставати ще кращими!
- Яромир С***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Хороше масло
- Продавець Freshly shop
Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук! Ми раді, що Вам сподобалась наша продукція. Раді будемо новим зустрічам!
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Вітаю, масло чудове, спободалось
Доброго дня.
Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Вам смакує.
Очікуємо на Вас іще в нашому магазині!
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Масло свіже, гарно пахне. Смак вершковий з легким горіховим присмаком! Обслуговування на гарному рівні ! Дякую
- Продавець Freshly shop
Доброго дня! Щиро вдячні Вам за приділений час для написання відгуків про нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Вам смакує. Раді будемо бачити Вас іще в нашому магазині.
- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Відмінна якість товару та робота магазину! Рекомендую масло, дуже смачне, а саме головне корисне! Магазину процвітання та багато вдячних клієнтів
- Продавець Freshly shop
Доброго дня! Дякуємо за зворотний зв’язок! Ваші слова - потужний заряд енергії для всієї команди. До зустрічі в майбутньому!
- Юлія О***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Норм, але якесь не таке як я брала іншго виробника, має запах невеликий солодко-вершковий
- Продавець Freshly shop
Доброго дня! Солодко-вершковий запах Гхі з’являється при правильному, повільному топленні масла, коли білки встигають карамелізуватись, але не підгоріти. Цей запах - індикатор якісного, добре приготованого Гхі. Чекаємо на Вас знову — у нас завжди все смачне та корисне!
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Чудове, якісне масло! Відмінний смак і запах! Приємно здивувала дата виготовлення - в день відправки товару! Дякуємо! Замовлятимемо і надалі!
- Переваги:
- Смак, запах, свіжість продукту
- Продавець Freshly shop
Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук! Щиро раді, що Вам смакує. Очікуємо від Вас нових замовлень.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Хороше масло, приємно пахне, не горить. Правда рідкої консистенції приїхало (хоч ніби не спека ще була), тож зберігаю в холодильнику.
Швидка відправка, чудове пакування. Думаю, що сюди і повернусь за наступною баночкою)- Переваги:
- Якість, ціна, сервіс та швидкість відправки.
- Недоліки:
- Не виявили)
- Продавець Freshly shop
Дякуємо Вам за відгук!
Важливо знати, що за температури вище 20 - 22 °C масло може ставати м’яким або трохи розшаровуватись. Це природний процес і не впливає на якість. Просто перемішайте при кімнатній температурі та охолодіть і Гхі знову стане однорідним. Зберігайте у темному, прохолодному місці, ліпше - в холодильнику (як Ви і зробили).
Повертайтесь до нас за наступними покупками. Раді будемо бачити Вас і надалі в колі клієнтів нашого магазину!
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Дійсно гарне масло. Каші з ним виходять набагато смачніші, ніж із звичайним маслом.
- Переваги:
- Приємний смак та запах.
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Freshly shop
Доброго дня! Дякуємо за відгук! Раді, що Вам сподобалась наша продукція. Очікуємо від Вас нових замовлень.
- Віктор В***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Купуємо уже другий раз. Чудове масло і головне що воно свіже, дуже якісне і запашне. По доставці : швидка доставка та якісне пакування ( скляна тара). ВСІМ РАДЖУ! Замовляйте.
- Продавець Freshly shop
Доброго дня! Дякуємо Вам за такий детальний відгук. Ми дуже раді, що Вам все сподобалось. Ваші відгуки - мотиватори вдосконалення нашої продукції та якості обслуговування.
- Казаков С***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Якісний товар
- Продавець Freshly shop
Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук.
- Мар'яна Х***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Чудове масло
Брала діткам на прикорм
Закінчиться-візьму ще- Продавець Freshly shop
Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук! Очікуємо на Вас іще в нашому магазині.
- Алексей Ж***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Хорошее качественное масло. Хим анализ не делал, но на вкус всё хорошо.
- Переваги:
- Хорошее качественное масло. Хим анализ не делал, но на вкус всё хорошо.
- Продавець Freshly shop
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Чудове масло для жарки!
Доброго дня!
Ми дуже раді, що Вам все сподобалось!
- Віктория Т***Відгук від покупця. Продавець: Freshly shop
Покупаю масло Гхи уже в третий раз – отличный продукт! Приятный аромат, чистый вкус и хорошая консистенция. Качество полностью соответствует цене. Всегда приходит свежее, без посторонних запахов. Доставка быстрая и аккуратная. Буду заказывать ещё!
- Переваги:
- Только одни плюсы
- Продавець Freshly shop
Виктория, спасибо за отзыв! Ждём Вас снова!