- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Після 5-ти місяців користування тріснула дужка навушників. За таку ціну пластик з якого зроблені дужки навушників не витримав звичайного користування. При спробі зняти навушники дужка просто тріснула.
- Переваги:
- Непоганий звук
- Недоліки:
- Тріснула дужка навушників
Представник постачальникаДобрий день, Олег!
Дякуємо за зворотний зв'язок, розуміємо, як Ви засмучені. Для вирішення цього питання рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком за місцем придбання пристрою, для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії.
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посилання Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.- Олег П***
Сервіс як і прогнозувалось відповів що це механічне пошкодження і ніякої гарантії немає.
Висновок: ціна навушників не відповідає якості матеріалі з якого вони виготовлені. 2мм платику дужок не розраховані на посякденне користування навушниками. Краще не купувати, а надати перевагу іншим фірмам за аналогічною ціною є дуже хороші варіанти навушників.
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Товар не працює, один навушник не працює.
Віддали в сервісний центр, відповіді що саме з товаром від розетки отримати нереально.
Ми не знаємо, очікуйте 28 днів
Ви серйозно?
Яких 28 днів????
Поганий сервіс.
Не раджу купувати у Розетки нічого!- Переваги:
- Гарний дизайн
- Недоліки:
- Сервіс розетки відстой
Представник постачальникаАртем, доброго дня!
Дякуємо, що поділилися, розуміємо, як ви засмучені. Для того, щоб розібратись в цій ситуації, нам потрібно більше інформації. Прохання з серійним номером навушників звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- Дарина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Вже місяц користуюсь цими навушниками і повністю задоволена. Брала їх як альтернативу своїм Razer Kraken X Lite. На них немає дуже великого навантаження, т.я. я не граю в ігри, але для мітингів і прослуховуванні музики( чи відосиків) топчик!)
На покупку вмовив чоловік, в нього Lorgar Noah 501 Black (LRG-GHS501).
З підключенням до стаціонарника не виникло ніяких проблем. Едине що поки не звикла вимикати їх коли встаю із-за комп'ютера!)- Переваги:
- Гарне звучання, зручні
- Недоліки:
- Поки все норм
Представник постачальникаДоброго дня, Дарина!
Дякуємо за Вашу довіру до Lorgar. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!- Дарина М***
Доповню відгук.
Через 2 місяці перестав працювати лівий навушник і я віддала їх до сервісу.
Сервіс визначився з проблемою протягом 11 днів. Прийняли рішення повернути кошти. Хотілось би щоб просто видали нові навушники, але нажаль сказали що такої опції не існує.
Представник постачальникаДарина, доброго дня!
Дякуємо за доповнення і що знайшли час, щоб поділитися власним досвідом.
- Євгеній В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Плюси.Після покупки довелось трошки повозитись з підключенням, але після налаштування проблем з перепідключенням до різних девайсів не виникало. Звук не топовий, але для блютуз гарнітури - нормально. Зарядки вистачає приблизно на 12-16 годин.
Мінуси. Дуже хлипка конструкція. Кріплення одного навушники зломалось через 2 місяця користування. Дужка тріснула через 5. Це враховуючи що користувався ну дуууже ніжно.
Висновок. Не рекомендую до покупки. Ціна не така уж і маленька для такої недовговічної конструкції.- Переваги:
- Звук, підключення
- Недоліки:
- Матеріали
Представник брендуДобрий день, Євгеній!
Дякуємо за зворотний зв'язок. Розуміємо, як Ви засмучені. Для вирішення цього питання рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком за місцем придбання пристрою, для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії.
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.- Євгеній В***
Не дуже зрозуміло про яке гарантійне обслуговування ви пишите, якщо за посиланняніякі механічні пошкодження під гарантію не підпадають =\
Представник постачальникаВітаємо Вас, Євгеній!
Гарантія поширюється на весь пристрій і застосовується до дефектів матеріалів чи виробництва, але при цьому не включає механічні пошкодження, що виникли в результаті неправильної експлуатації пристрою. Оскільки кожен випадок індивідуальний, а для з'ясування причин виникнення пошкодження, необхідно ретельно оглянути пристрій, щоб максимально Вам допомогти, тому ми й рекомендуємо звернутися для діагностики пристрою.
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
користуюсь два місяці. влаштовує все крім якості мікрофону і зв'язку по радіоканалу. час від часу "сиплеться" звук. тріск на піку високих частот при перегляді відео з браузеру на ютубі, навіть якщо підключити до телевізору. раз в 40-60сек робить звук "цик". затримки чи "ковтання" звуку немає. перешкод між донглом і навушниками немає, пряма видимість. через блютуз і кабель все ідеально.
не зрозумів за що відповідає кнопка на самому донглі, в інструкції не знайшов.
можна сказати що мікрофону немає, він дуже поганої якості. користуюсь рідко, раз в кілька днів по роботі, приходиться голосніше говорити і повільніше. нвідіа броадкаст не допомагає. навушники спеціально брав із мікрофоном який ховається всередині, щоб не заважав.
якщо є спосіб пофіксити тріск "пісок" в радіоканалі, напишіть будь ласка- Переваги:
- звук такий який я хотів, басовитий, багато хто скаже шо глухо як в бочці, але тут вже кому шо.
для шутерів, слухати хто де ходить і шарудить, то вони не дуже підійдуть, шукайте інші. - Недоліки:
- дуже яскравий діод в донглі, в інструкції не знайшов чи можна його відключити. на великій голові будуть трохи давити. дуже поганий мікрофон і радіоканал
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за вибір бренду Lorgar. Ми завжди уважно ставимося до зауважень та побажань наших покупців, саме вони допомагають нам робити продукцію краще з кожною новою моделлю. Гарантійне обслуговування здійснюється безпосередньо за місцем придбання (гарантiйний термiн - 24 місяці). Ви можете звернутися до магазину, для діагностики і в подальшому обміну чи ремонту в рамках гарантії.
- Тарас
через тиждень після написання відгуку, звук перестав сипатись, проблема плаваюча і швидше за все з моєї сторони
Представник брендуДобрий день, Тарас! Дуже раді це чути. З питань експлуатації Ви завжди можете звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті Lorgar. Бажаємо довготривалої експлуатації!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
27.05.2023 Купив наушники. Коробка ціла неушкодження, пломби не вскриті дуже був радий бо це знак того що їх не використовували. Обережно відкривши вдома коробку переглянув навушники на цілісність результат - все добре цілі неушкоджені. Одразу підєднав їх через Bluetooth наче все добре сполучення є. Одягнув для прослуховування музики і тут біда праве вухо грає гучніше ніж ліве. Дуже прикро нові і така халепа але це пів біди через приблизно хвил 30 - 40 у правому вусі почав зявлятися писк а саме коли комп. щось завантажує та коли рухаєш мишкою. Прикро.
30.05.2023 - Відніс до точки видачі на повернення (пояснив всі недоліки). Написав заяву на повернення. Але співробітник сказав що треба здати на сервіс для діагностики. Ну на сервіс так на сервіс ОК.
АКТ № РО330130159
Менеджер пункту видачі сказав що зі мною звяжуця стосовно повернення грошових коштів, але вже 07.06.2023 так нікто до мене і не перетелефонував. Дуже дивно і дізнатися на якому етапі все це діло теж не відомо(. Дайте будьласка зворотній звязок, дякую.- Переваги:
- Якісна упаковка, гарний вигляд самого виробу.
- Недоліки:
- Мабуть попалися браковані, праве вухо грає гучніше ніж ліве, із часом зявляеєця свист у правому вусі при навантаженні комп. чи коли рухаєш мишку.
- Єгор Н***
Напишіть їм напряму посилання
Представник брендуДобрий день, Андрій!
Дякуємо Вам за придбання продукції Lorgar. Ми розуміємо, як Ви засмучені та хочемо Вас заспокоїти. Бо наші спеціалісти з сервісного центру вже провели діагностику пристрою і найближчим часом Вам буде повідомлено час, коли можна забрати навушники. Після отримання навушників прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланнядля отримання подальших інструкцій.
- Матвейчук В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Очень хорошие и качественные наушники. Мне понравились, покупкой доволен. Спасибо что есть такие бренды
Представник брендуВітаємо Вас, Всеволод!
Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель навушників від Lorgar прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купив навушники, упаковка класс, дизайн теж супер. Підєднав через БТ правий навушник працює гучніше ніж лівий. Ось така халепа.
Представник брендуДобрий день, Андрій!
Дякуємо Вам за придбання продукції Lorgar. Рекомендуємо під'єднати навушники до іншого пристрою, якщо ситуація не зміниться, зверніться, будь ласка, до сервісного центру, контакти вказані на офіційному сайті виробника посиланнядля діагностики коректної роботи модуля і в подальшому обміну чи ремонту в рамках гарантії у 24 місяці.
- Данил О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
На перший погляд чудові та якісні навушники, зовнішний вигляд чудовий, сидять гарно.
Але.
Елементи управління зроблені з дешевих матеріалів, як, скоріш за все й начинка. Звук як у бочці і сам мікрофон такий самий, не дуже, маю з чим порівняти. Якогось ПЗ немає.
Також зустрівся з неприємністю у вигляді погано чутного писку, який статично є після увімкнення у правому вусі, де і є вся начинка, а після з‘єднання з комп‘ютером, він стає сильнішим.
Придбав на заміну старим провідним навушникам, але доведеться повертати ці і підкопити на кращий варіант…- Переваги:
- Ціна, зовнішний вигляд, баси, 3 типи з‘єднання.
- Недоліки:
- Мало високих частот, не якісний мікрофон, писк при роботі, відсутність ПЗ.
Представник брендуДоброго дня!
Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі навушників від бренду Lorgar, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Наша продукція виробляється з дотриманням усіх міжнародних стандартів та проходить декілька етапів перевірки якості. Щодо писку у правому навушнику, рекомендуємо звернутися за місцем придбання товару для діагностики і в подальшому обміну чи ремонту в рамках гарантії.- Данил О***
Хочу доповнити свій відгук після купівлі інших беспровідних навушників, трішки дорощих за ці. Коли я повертав ці, працівник розетки намагався запевнити мене, що той писк, що я чув, то через шумозаглушення навушників і таке є у всіх. Це не зовсім правда, у нових навушників присутній нанописк, але він зовсім не дискомфортний, а з часом я зовсім його перестав чути, на відміну з цими навушниками. Тому в мене дійсно, мабуть, був брак, хоча повернув я їх не тільки через це. Звук, порівнюючи, дійсно як у бочці.
Тому повторюсь, на мою думку, краще купити дороще, але якісніше. Виробнику, можливо, краще передивитись ціну, або начинку навушників.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Загалом враження хороші.
Хороше пакування, добротні матеріали. Приємно сидять на вухах, регулювань під розмір і форму голови цілком достатньо.
Звук на відповідному рівні.
З'єднання через usb-ресівер стабільне на відстані 8 м через дві стіни.
Неприємно здивувало те, що не працює мікрофон при кабельному підключенні (пробував на кількох пристоях, в тому числі зі сплітером). Тут питання до представника бренду, чи повинно так бути?
При бездротовому з'єднанні в простої ледь чутно тихий шум. Якщо б це було дротове з'єднання, то я б подумав, що через індуктивні струми. Останнє, насправді не критично.- Переваги:
- Якість матеріалів. Чистий, хороший звук. Зручне керування відтворенням і дзвінком.
- Недоліки:
- Не працює мікрофон при кабельному з'єднанні. При бездротовому з'єднанні в простої чутно тихий шум.
Представник брендуДоброго дня, Олександр!
Дякуємо за вибір техніки Lorgar. Прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника lorgar.eu та більш детально описати процес підключення навушників через перехідник і кабель.- Олександр
Доповню відгук. Виявилось, що проблема з роботою міркофону при кабельному підключенні через несправний AUX-кабель, що був у комплекті. В підтримці дуже оперативно зреагували. Менш ніж за добу після звернення надіслали кабель на заміну, за що їм дуже вдячний.
Представник брендуДоброго дня, Олександр!
Ми дуже раді, що Ваше питання було швидко вирішене та Ви залишились повністю задоволені наданим сервісним обслуговуванням. Бажаємо цікавих придбань у найближчому майбутньому!
- Віталій М***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Гарнітура з коробки має приймач, кабель 3.5 і юсб кабель. Тобто усі можливі сценарії підключення враховані виробником. Має невелику вагу і не викликає дискомфорт від довгого використання. Швидко заряджається, а навіть якщо розрядилась, то просто під'єднати за декілька секунд по 3.5 кабелю і продовжити використовувати. Зручне керування гучністю, мікрофоном, з'єднанням. Те що мікрофон ховається в саму гарнітуру - особисто мені подобається. На дотик амбушури приємні, не тиснуть. Оголів'я теж регулюється добре.
Але нажаль недоліки доволі суттеві. По перше коли береш в руки - є відчуття що ось ось зломаються, можливо складна конструкція тут зайва. Друге - пластик скрипить коли тримаєш в руках, дуже тонкий. Підсвітка є, але краще б не було - сажає АКБ, дає писк у правому навушнику коли увімкнена, не працює при підключенні 3.5 кабелем, неможливо вимкнути один раз і назавжди, треба кожний раз гратися з тою комбінацєю.
ПЗ Лоргар не бачить цю гарнітуру, тому і ніяких налаштувань немає.
І усе б було нічого, але нажаль звук теж дуже посередній за таку ціну. Грати і дивитись ютуб заголом можно. Слухати музику чи фільми - відчуття що звук плоский.
Саме великий недолік - мала гучність при дзвінках по бездроту, в обидві сторони не вистачає гучності. По дроту цієї проблеми намає.- Переваги:
- Легкі, усі можливі варіанти підключення, тримають заряд
- Недоліки:
- Якість звуку, не додаються в ПЗ, виглядають не надійно.
Представник постачальникаДобрий день, Віталій!
Дякуємо, що знайшли час поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний звʼязок від наших користувачів. Щодо конструкції, гарнітура Lorgar Noah розроблена таким чином, щоб її можна було регулювати та повторювати природний силует голови, а також за потреби складати. Звук забезпечується двома 40-міліметровими динаміками з діапазоном частот від 20 Гц до 20 кГц. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- HelenaПродавець: Rozetka. Колір: Black
Ця гарнітура мені сподобалась, бо в неї багато плюшок для комфортного користування. Є різні типи підключень, в т.ч. і ВТ як я й хотіла, складаються та регулюється, мікрофон можна сховати. ТОму й придбала саме цю модель. Ціна досить доступна. По звучанню глибокий бас та якісний звук, мікрофон теж хороший.
- Переваги:
- способи підключення, підсвітка, складаються.
- Недоліки:
- немає софта.
Представник брендуДоброго дня!
Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі навушників від бренду Lorgar, ми завжди уважно ставимося до зауважень та побажань наших покупців.
- ДіанаПродавець: Rozetka. Колір: Black
Мені подобається як якісно зроблені навушники, вони не стирчить на голові, а досить симпатично виглядають, нема масивного мікрофону, він окурантний, невеличкий і ховається в навушник. Батарея потужна, заряд гарно тримає. До звуку взагалі притензій не має, чути дуже класно, посторонніх звуків не чути. Є ще й підсвітка, яка вмикається і вимикається.
- Недоліки:
- нема ПО для них, хоча я сама пошаманила в налаштуваннях ноута і влаштовує все. Колір підсвітки лише один, я це знала, коли купувала і мені норм, але комусь може бути принципово.
Представник брендуДоброго дня!
Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі навушників від Lorgar. Ми дуже цінуємо Вашу думку стосовно техніки нашого бренду. Користуйтесь із задоволенням!
- Павло М***Продавець: Rozetka. Колір: Black
В інструкції нема, але можена вимкнути підсвітку натиснувши, три рази на кнопку викл а потім три рази на кномпу М.
- Переваги:
- Доволі непогані навушники
- Недоліки:
- Нема єквалайзера, було б непогано якесь ПО для налаштування єквалайзера та підсвітки.
Представник брендуДоброго дня, Павло!
Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі навушників від бренду Lorgar, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Хотіли б звернути увагу, що для вимкнення підсвічування потрібно просто натиснути кнопку "М" три рази і тим самим збільшити час автономної роботи. Дякуємо за Ваше уточнення, у майбутніх партіях ця функція буде вказана в інструкції. Бажаємо приємного користування.