- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Працює все добре
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Працює все супер
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Prime
Придбали розумну розетку, вже підключили
Рекомендую!- Переваги:
- Переваги:
- швидке замовлення
- швидка відправка
- легка в керуванні - Недоліки:
- нина к***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Розетка дуже гарної якості! Підключилась швидко! Дякую за швидкудоставку!
- Переваги:
- Гарна якість
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Все згідно опису і дуже швидка доставка. Дякую!
- Продавець Prime
Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар відповідає опису, а доставка Вас порадувала своєю швидкістю. Бажаємо приємного користування та будемо раді Вашим майбутнім замовленням!
- Віталій Л***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Працює чудово, різні режими налаштування.
- Продавець Prime
Дякуємо за відгук та високу оцінку!
Раді, що розумна розетка вам сподобалася та що ви оцінили різноманітні можливості налаштування. Бажаємо комфортного користування та стабільної роботи пристрою.
Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову!
- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Якість суперова! За 2 роки користування жодного збою.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Prime
Працює чудово, налаштував через мобільний застосунок Tuya. Але чи то вже нова версія, урізаний функціонал, тобто не має можливості вимкнути світлодіод, чи включити захист від дітей, хоча в інших розетках такого типу цей функціонал є. Але загалом поки все працює чудово.
- Переваги:
- Недоліки:
- Урізані налаштування розетки
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Добре працює
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Товаром задоволена. Вчасно відправили, швидко розібралась з підключенням, все працює.
- ЕгорВідгук від покупця. Продавець: Prime
Все працює як і повинно.
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Prime
Швидке підтвердження та відправка, товар відповідає опису, розетки за таку ціну з дуже достойним функціоналом. Повністю задоволений товаром та продавцем. Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна, функціонал, наявність.
- Недоліки:
- Не помітив
- Алексей Х***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Все добре, все працює!
- Марія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Підключилась швидко, інструкція в наявності (англ).
Перший день тестування на кондиціонері інвентарному. За 6 годин роботи - на дотик тепла.
Поки додати нічого.
Цікавить як поведе під час вимикання світла..
І може хто знає, там є функція вимкнення якщо напруга буде меншою за 3w 40 хв, як налаштувати щоб вона автоматично знову увімкнулась?
Бо кондиціонер інколи може видати помилку і зупинитись, і в ідеалі потрібно щоб розетка потім дала напругу і тим самим "перезавантажила" його.- Продавець Prime
Функція вимкнення, якщо потужність менше 3 Вт протягом 40 хвилин, є в даному пристрої. Чи увімкнеться потім автоматично - потрібно перевіряти на практиці.
- Олег Ш***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Розетка добре працює, легко підключається до Wi-Fi і керування через додаток зручне. Можна вкл/викл техніку та налаштовувати таймери. Виглядає стильно, працює надійно
- Виталий В***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Брал ради счётчика ЭЭ. В общем всё нравится, советую за эти деньги отличный продукт, качество материала хорошее.
- Переваги:
- Работает, конектится сразу, можно настраивать под себя.
- Недоліки:
- Жаль интерфейс на английском, не критично
- Андрій Х***Відгук від покупця. Продавець: Prime
хороша розетка, свої функції виконує
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Prime
все працює , як і попередні аналоги, дуже подобається даний девайс. облік спожитої електрики, розклад роботи, напруга в мережі, віддалене керування. в мене вдома їх вже 3шт.
- Переваги:
- працює, як заявлено
- Недоліки:
- поки нема
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Все працює, як і написано в описі. Зручна штука
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Нажаль одна швидко вийшла з ладу і перестала конектитись. Змінвав і вайфа і акк підключення. Все ж китай) а так дешевий варіант.
- Вадим А***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Так 20А или 16А (мах) как по инструкции?
- Переваги:
- Не тестировал, но надеемся на успех
- Недоліки:
- Не соответствует описанию
- Продавець Prime
Дякуємо за Ваш відгук. Хочемо уточнити, що дана модель розетки дійсно розрахована на 20А – саме така інформація була вказана виробником на упаковці. В інструкції ж зазначено 16А, оскільки виробник друкує однакові інструкції для обох варіантів розеток (16А та 20А). На нашому сайті в характеристиках вказані реальні дані для цієї конкретної моделі, тож Ви можете орієнтуватися саме на них.
- Веталь Ш***Відгук від покупця. Продавець: Prime
купив розетку , вона не працює
- Переваги:
- Недоліки:
- не працює
- Продавець Prime
Доброго дня. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з цією проблемою.
Будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки на Розетці, щоб ми могли допомогти вам вирішити цю ситуацію. Ми з радістю замінимо несправний товар або повернемо вам кошти.
Ще раз перепрошуємо за незручності та сподіваємось на швидке вирішення питання. - Веталь Ш***
продавець товар змінив , все працює
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Prime
Ось таку статистику показує геть незрозумілу.
На екрані вказані наступні дані:
• Струм: 347 мА
P = 227.1 В* 0.347 A
P = 78.0137 Вт
На екрані 41.1 як ??????? і яка цифра вірна ?- Переваги:
- Компактна
- Недоліки:
- Неточна статистика
- Продавець Prime
Дякуємо за ваш відгук і зауваження. Здається, що дійсно існує розбіжність між показниками на екрані та розрахунковими даними. Ми перепрошуємо за будь-які незручності, які це могло спричинити.
Ми передамо ваші зауваження нашій технічній команді для перевірки правильності відображення інформації на екрані пристрою. Поки що можемо припустити, що можливі технічні неполадки або неточності у вимірювальному приладі. Можемо запропонувати вам обмін або повернення товару.
Для більш точних вимірів ще можемо запропонути спеціальний пристрій - ваттметр посиланняним одразу можна заміряти потужність, силу струму і напругу. - Олег Г***
Був би радий можливості заміни (якщо ви перед відправкою перевірите що цифри +- відповідні) або хоча б обгрунтована відповідь на моє питання - яка цифра правильна - в ватах або в амперах ? (наприклад якщо у вас є можливість - виміряйте навантаження ватметром і скажіть яка цифра вірна), буду дуже вдячний.
- Продавець Prime
Доброго дня. Провели виміри професійним ваттметром і можемо сказати, що похибка нашої розумної розетки складає не більше 2%. Але при цьому формула P=VI не виконується в більшості випадків. Розбіжність між теоретичною потужністю та фактичною, виміряною приладом може відрізнятись через вплив навколишнього середовища, втрати в ланцюгу тощо. Тому тут правильніше буде застосовувати коефіцієнт потужності (cos φ). У випадку змінного струму, якщо навантаження має реактивну складову (індуктивність або ємність), то реальна потужність буде меншою, ніж розрахована за формулою.
Коефіцієнт потужності відображає частку корисної потужності у загальній потужності і може знижувати потужність.
Повертаючись до ваших замірів - напруга 227,1 В і сила струму 0,347 A мають бути правильними значеннями. При цьому потужність в реальних умовах, не буде відповідати теоретичному значенню 78 Вт, а буде меншою, через втрати. Реальне значення 41,1 Вт є цілком правдивим, так як втрати на невеликих струмах можуть досягати 50%. При потребі можемо скинути фото наших експериментів вам на Вайбер, так як тут немає можливості прикріпити фото.