- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 28
Чудово!
- Олеся К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Нитки що очікувала
- Переваги:
- Недоліки:
- Незручна
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Очень хорошая сковородка, ничего не прилипает, обжаривании равномерно и много вмещает
- Инна М***Відгук від покупця. Продавець: KotelokSHOP. Діаметр: 26
Давно хотіла саме таку сковорідку. Нормальна якість, ще й ціна приємна. Рекомендую!
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Дякую! Все чудово.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені нашим посудом. Бажаємо вам приємного користування!
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Чудова!
- Переваги:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені нашою жарівнею. Бажаємо вам приємного користування!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
потрібно правильно «запустити» сковорідку, обов'язково читаємо інструкцію і дотримуємося її, якщо пішло щось не так, не турбуйтеся - принадність полягає в тому, що її не можна зіпсувати. Готую на ній 2 дні - дуже задоволений, нічого не підгорає, не прилипає, смакові властивості страв супер
- Переваги:
- виробник Україна, чавун, невибаглива, залишає свої властивості протягом усього терміну служби
- Недоліки:
- важка
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ви абсолютно праві — правильний запуск та догляд за чавунним посудом гарантують його довговічність і відмінні кулінарні властивості. Радіємо, що ви задоволені нашою жаровнею та смаковими якостями страв. Нехай служить вам довго і надійно!
- Евгенія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Все супер, вже готували, нарікань немає!
- Переваги:
- Якісна, довговічна.
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені якістю нашого посуду. Бажаємо вам смачних страв і приємного користування!
- Евгений Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Все супер.
- Переваги:
- Чугун. Смажена картопля дуже смачна.
- Недоліки:
- Поки немає.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Раді, що ви задоволені якістю нашого посуду. Бажаємо смачних страв і приємного користування!
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Касна пательня, а якщо ще відполірувати то взагалі бомба.
- Переваги:
- Бомба
- Недоліки:
- Не иявлено
- Парасюк П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 30
Мені здаєтся мої правнуки ще будуть користуватися цією шикарною жаровнею. Головне правильно підготувати їх як тільки купив.
- Переваги:
- Тільки плюси покупкою дуже задоволений.
- Недоліки:
- Чавун, які тут можуть бути недоліки? Вона чудова. Головне розігрів хороший перед готуванням.
- ольгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Просто ГАНЬБИЩЕ виробнику! На третьому році війни упаковка на російській мові, лише маленькими літерами дублювання українською!
Це огидно! Виробник в Білій церкві, навіщось робить упаковку російською? Ви торгуєте з рашкою?- Недоліки:
- Російська мова на коробці
- Дмитрий И***Відгук від покупця. Продавець: KotelokSHOP. Діаметр: 28
Чудова сковорода, прокалив, маслом змастив, підготував і користуюсь. Стейки чудові получаються
- Переваги:
- Чавун
- Недоліки:
- Трохи нерівне дно ззовні
- Продавець KotelokSHOP
Дякуємо за ваш відгук!
- Игорь П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Жаровня, супер!
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: KotelokSHOP. Діаметр: 26
Продавець ввічливий, швидко реагує,товар відповідає опису.
- Станіслав Л***Відгук від покупця. Продавець: KotelokSHOP. Діаметр: 24
Ржавіє як не знаю що
- Продавець KotelokSHOP
Дякую за ваш відгук. Іржавіння посуду може виникати через декілька причин: неправильне миття та сушка, миття в посудомийній машині або контакт з агресивними продуктами (сіль, оцет та інші кислоти).
Щоб запобігти іржавінню, рекомендуємо ретельно висушувати посуд після миття, уникати агресивних миючих засобів і високих температур при митті в посудомийній машині, а також зберігати посуд у сухому місці.
Якщо ви вже помітили іржаві плями, ось як їх можна видалити: зробіть пасту з харчової соди та води, нанесіть її на іржаві плями, залиште на 15-20 хвилин, потім акуратно потріть м'якою губкою і змийте водою. Інший метод – посипте іржаві плями сіллю, потім протріть половинкою лимона, залиште на 10-15 хвилин, після чого змийте водою і висушіть посуд.
Ми завжди готові допомогти вам із будь-якими питаннями щодо догляду за нашим посудом.
- Вера К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Отличная жаровня соответствует описанию
Представник постачальникаДякуємо, що обираєте BRIZOLL!
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Після кількох тижнів використання Жарівні Brizoll monolith чавунної 240х60 мм (M2460U), я можу сказати, що це була чудова покупка. Жарівня має відмінну теплопровідність і рівномірно розподіляє тепло, що дозволяє готувати їжу до ідеального стану. Чавунний матеріал забезпечує довговічність і стійкість до подряпин, що є важливим для мене, як для любителя готування.
Переваги:
Висока якість чавуну, яка забезпечує довговічність.
Рівномірне розподілення тепла для ідеального приготування.
Стійкість до подряпин і легкість у догляді.
Недоліки:
Потребує ретельного догляду, щоб уникнути іржі.
Вага жарівні може бути незручною для деяких користувачів.
Загалом, я задоволений покупкою і рекомендую Розетку та цю жарівню всім, хто шукає надійний і якісний інструмент для приготування їжі.- Переваги:
- Висока якість чавуну, яка забезпечує довговічність. Рівномірне розподілення тепла для ідеального приготування. Стійкість до подряпин і легкість у догляді.
- Недоліки:
- Потребує ретельного догляду, щоб уникнути іржі. Вага жарівні може бути незручною для деяких користувачів.
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: KotelokSHOP. Діаметр: 28
Пателнею дуже задовільнена.
Ні які керамічні та антипригарні покриття не зрівняються з чавуном коли доводиться багато готувати на велику родину. Таки вироби на століття, вони ще і залишаться у спадок нащадкам Дякую виробникам та продавцям. - Сергій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Нажаль дно нерівне. На плиті крутитися як дзиґа. Підготовлена для першого використання згідно інструкції, додатково просмажена з олією 10 хвилин. Не сильно, але вперше приготована страва (яйце) прилипло. Хотів підтримати вітчизняного виробника, розчарований.
- Паркнюк В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Жаровня Супер.
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Чудова
- Переваги:
- Недоліки:
- Нз
- сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 30
Рекомендую,страви виходять і смачні і корисні
- Переваги:
- Ціна,якість
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 30
Дуже задоволена. Дякую за бистру доставку !!!
- Переваги:
- 100 процентів
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Шикарна пательня.
- Переваги:
- Ціна, якість, простота в використанні.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Для тимчасового користування-нормально. Якщо правильний догляд,то не підгорає. Добре підсмажує.
- Недоліки:
- Тяжка.Не можна залишати їжу. Потребує постійного спеціального догляду (це набридає)
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: KotelokSHOP. Діаметр: 26
Гарна річ,важка як і повинена бути
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Жарівня гарна. Смажить добре, не прилипає. Але ж пакування..... Ніби собаки погризли.
- Переваги:
- Якісна
- Недоліки:
- Пакування
- СЛАВА П***
Нужно правильно прокаливать и все будет гут.
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Дно оказалось снизу рифленным. А это снижает температуру нагрева. Огорчилась.
- Переваги:
- Качество отличное. Прожарка равномерная.
- Аліса Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Вона неймовірна
- Переваги:
- Смачні готові страви, швидше готуються
- Недоліки:
- Догляд займає трошки більше часу
- Юля К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Тільки принесла з пункту видачі ,повне розчарування .Лиття з купою нюансів чи брак ,вигляд ніби нею користувалися .Низ зовсім не такий як на фото сайту .В нас магазині на 50грн дорожче ,але ідеальна на вигляд і важча,називається повелася на скидки .
- Переваги:
- Недоліки:
- Лиття ніби браковане і з іржею
- Віталій
Це зараз такий "оригінал" роблять.
Я теж замовляв сковорідку в іншому магазині і привезли саме з таким дном і явними слідами поганого формування. Взяв іншого виробника, теж нашого, але там проблем теж вистачає. Вага виробу в обох випадках була менша на 20%!!! З таким підходом наш вітчизняний виробник завжди буде в ... , якщо не взмозі виплатити простеньку сковорідку, то що ще з нього можна взяти...
- влад п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Піде, нормально.
- Переваги:
- Пельмені жарить добре.
- Недоліки:
- Лиття виробу на 4
- Игорь З***Відгук від покупця. Продавець: KotelokSHOP. Діаметр: 28
Сковорода отличная.
- Люба М***Відгук від покупця. Продавець: KotelokSHOP. Діаметр: 28
Пiсля першоï жарки поржавiла, до тогож прилипае все дуже, грошi на вiтер...
- Продавець KotelokSHOP
Доброго дня, чавунний посуд не можна залишати вологим на тривалий термін - тому він у вас і поржавів. А для того, щоб не "прилипало" потрбіно його добре нагріти. Вся інформація є на упаковці товару.
- KotelokSHOP
Нужно вымыть,прокалить,маслом льняным смазать.На ютубе полно видео как и что делать.Зато это вечная посуда.Всякие алюминиевые с покрытием рядом не лежали.Покрытие через пару лет облазит.А тут с годами только лучше становится.
- Рудык Ю***Відгук від покупця. Продавець: KotelokSHOP. Діаметр: 26
Добротная чугунная сковородка, качество на высоте.
Быстрая доставка,ответсвенный продавец.
После покупки чугунной сковородки чтобы как можно больше смыть машинного масленого налета и далее рекомендуют засыпать дно мелкой солью
и прокалить на плите 10-15 минут, затем снова смыть с хоз.мылом, прогреть и только потом смазать лляным маслом
и прокалить либо на плите, либо в духовке 1 час при 250 градусах- Переваги:
- Добротная чугунная сковородка, качество на высоте.
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Відмінно
- Переваги:
- Чавун