- Діана Б***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Колір: Black
Хороший і якісний звук , заряд тримають добре
- Продавець Spirite
Раді що вам сподобалось,)
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Spirite. Колір: White
Работают, все ок
Звук нормальный, могу рекомендовать
Единственный минус лично для меня, что нельзя вообще отключить сенсор на наушниках, когда в кровати что-то слушаешь, постоянно рукой задеваю и сенсор реагирует- Продавець Spirite
Дякуємо
- Войтенко Л***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Колір: White
Гарні навушники
- Наталия Ф***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Колір: Black
Навушники супер
- Николай С***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Колір: Black
Покупкой доволен, обслуживание на высоте. Рекомендую
Дуже дякуємо)
- Влад П***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Колір: White
Потужно
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Колір: Black
Хорошие наушники мне нравятся
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Колір: Black
Сину дуже сподобались. Жодного недоліку.
Дякуємо) звертайтесь
- Андрей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Колір: Black
Все супер, товар відповідає опису. Оперативне опрацювання замовлення.
Дякуємо)) звертайтесь
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Колір: Black
Тиждень з ними. Поки мені подобається в них все. Все працює. І класно ,що через додаток можу знайти по сигналу навушник,який зняла та десь поклала)
- Переваги:
- Окремий додаток де можна налаштувати під себе навушники.
- Недоліки:
- Як на мене ...їх немає.
- Продавець Spirite
Раді що вам сподобалось звертайтесь))
- Катерина Г***
Добрий день. Чомусь перестав працювати лівий навушник. Не синхронізується з правим. Підкажіть що це може бути і як виправити ?
- Остапенко Т***
добри день! підкажіть, будь ласка, який саме додаток використвуєте? дякую
- Ваня М***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Колір: Black
- Константин Б***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Колір: Black
Отлично
Дякуємо
- Лилия Г***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Колір: Black
Навушники гарні, але в комплекті нема USB кабеля для зарядки.
- Переваги:
- Гарні навушники
- Недоліки:
- Нема USB кабеля.
- Володимир Ц***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Колір: Black
Замовив цей товар для своєї мами (так як вже маю такі самі то знаю чого очікувати, замовляв раніше на розетці і дуже радий цій покупці).
Продавець по телефону попереджав що товар може прийти розпакований, для мене це не критично, головне щоб товар був справний та нормальної якості.
Навушники прийшли (дійсно розпаковані - заводскі пробми зняті) але майже не робочі:
- у фірменний додаток неможливо дадати (підозрюю що мені прислати китайську підробку на китайські навушники, в неї навіть шрифт на кейсі відрізняється від моїх)
- лівий навушник не працює
- перші рази взагалі не міг підключити до телефону
- коли підключаєш зарядку до кейсу то гніздо хлюпається
В результаті: навушники в мусорку, максимально не рекомендую продавця
(декілька раз порівнював свої навушники із тими що прийшли - на моїх навіть не встигаю щось зробити як вже все підключається та автоматично налаштовується, ті що прийли пробував декілька десятків раз підключити/перепідключати і все марно)- Переваги:
- Шикарні наушники якщо брати не в цього продавця
- Недоліки:
- Продавець прислав якусь неробочу китайську х***ь
- Продавець Spirite
Добрий день вибачте за ситуацію, це китайська версія вони відрізняються від глобальної ,але вони підключаються і працюють без проблем , напевно вам потрапив брак ,зробимо замінену на нові
- Євгеній А***Відгук від покупця. Продавець: Spirite. Колір: Black
Спочатку не зрозумів чому не під'єднується до апішки. Правий навушних працював поки був заряд. Потім вмер, з кейсом не контактує.
- Переваги:
- Недоліки:
- Правий навушник не працює.
- Продавець Spirite
Добрий день зробимо заміну
- Марсель Н***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: Black
Удивлен. Первое впечатление :
По звуку и по микрофонам лучше нежели JBL 230 NC которые вдвое дороже. И в разы лучше по всем пунктам по отношению к JBL WAWE BUDS TWS которые в одном ценовом ряду. В двух словах Xiaomi - удивляет. Аккумулятор держит уверенно, на сколько - нужно время потестить.
Продавцам отдельное : оперативно, быстро, соответствует увиденному. В субботу заказал, в воскресенье уже в руках, точнее в ушах. Спасибо!- Переваги:
- Громкость, чувствительность и качество микрофонов, аккумулятор.
- Недоліки:
- Буду искать
- Тетяна Ц***
Підскажіть , чи не було у Вас проблеми з зарядом навушників від кейсу? Заряджаються навушники від кейсу без використання заряду від мережі ?
- Вероніка С***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Black
Наушники просто сказка, стоят каждой копейки. Звук обволакивает и завораживает, я как меломан очень довольна. Форма удобная, уши не устают, не выпадают при беге, прыжках и разговорах(в них даже лежать на боку удобно). Микрофон- моë почтение, шумодав справляется просто великолепно, слова не захлебываются даже в очень громких условиях, но за такую цену не стоит ждать идеально чистого звука, звук голоса в шумных условиях будет как в бочке, но, опять же, слова все разборчивые, за такой бюджет большего и желать нечего. При первом подключении ничего не зависает, сразу высвечивается окно, что будет предлагать скачать приложение, его не нужно искать, всë крайне удобно сделано. При дальнейших подключениях наушники не теряются и быстро подключаются. И, говоря о приложении, оно сделано удобно и доходчиво, оно локализовано на русский язык (укр не нашла). Все указанные функции корректно работают. Дизайном осталась довольна, кейс не мешается в кармане и сумке. Отдельное эстетическое удовольствие доставляет звук при закрытии кейса. В общем и целом это лучший выбор в этой ценовой категории, советую.
- Переваги:
- Дизайн, удобная посадка в ушах, качество звука, корректная работа шумоподавления и прозрачности, микрофон, долго держат заряд, быстрая зарядка
- Недоліки:
- Блютуз перебивается через 2 стены
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: Black
Працюють чудово, жодних нарікань. Підключилися без проблем, гарний шумодав, можна геть з вулиці працювати у зумі і шум не чути ні мені, ні колегам на зустрічі. Довго тримає заряд.
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Поки не помітила
- Станіслав М***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: Black
За свою ціну круті наву
- Переваги:
- Аккумулятор, звук, налаштування еквалайзера у додатку
- Недоліки:
- Сенсорні кнопки , але це кому як зручніше
- Тетяна Ц***
Підскажіть, чи не було у Вас проблеми із зарядом навушників від кейсу без використання мережі ?
- Валерій Б***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Black
Сподобалися навушники
- Переваги:
- Ціна, якісний звук, зручні, легесенькі і не заважають зовсімлежати на подушці, підключився до застосунку швидко, можна не знімати за рахунок зміни режимів, чую людей біля мене краще , ніж без навушник
- Недоліки:
- Іноді треба перепідключати до застосунку, але це миттєво - покласти назад в кейс і через 10сек одягнути на себе
- Тимофій Б***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Black
Купував на подаркнок, людині все сподобалось
- Переваги:
- Ціна, якість, зовнішний вигляд
- Данило П***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Black
Навушники оригінал, все чудово працює.
- Переваги:
- Оригінал
- Недоліки:
- 1 місяць гарантії
- Дмитрий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Поки все сподобається. Подивимось, що буде далі :)
- Валентин Б***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Black
Купляли для доньки, юзає десь тиждень, дуже задоволена, нарікань немаю
- Марія А***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Black
Навушники гарні, звук чудовий, в користуванні не складні , зручні в використанні
- Михайло Я***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Black
- СергейВідгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Black
Все отлично
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Black
Дякую за оперативність. Доставка швидка. Якість навушників на доброму рівні.
- Переваги:
- Якість, швидка доставка.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Тая Л***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Black
Навушниками відмінні
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Black
Только начал пользоваться, вроде хорошие
Хорошо держат батарею - ВладимирВідгук від покупця. Продавець: NiceGadget. Колір: Black
Человек, для которого покупал доволен, пользуется больше месяца, минусов вроде как не обнаружено
- Фірсов М***Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Blue
Отримав навушники. Покупкою задоволений, побачимо, як покажуть себе в експлуатації.
Відповідальний продавець.- Продавець anytech
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: Black
Навушники за свої гроші мега крутезні. Купував собі, сподобались і взяв ще одні на подарунок
- Анжеліка О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Все дуже подобається. Достатньо гучні. Гарні. Дуже задоволена. Дякую.