- Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22
Едят не очень приходится смешивать с другими кормами
- Переваги:
- Что-то новенькое
- Недоліки:
- Плохо едят
Дякуємо за відгук! Маленькі нявчики часто бувають вибагливими до нових смаків, адже лише формують свої харчові вподобання. Тому іноді їм потрібно трохи більше часу, щоб розкуштувати новий раціон.
- Євтушенко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22
гарний склад
котику сподобався корм- Переваги:
- зручний розмір
- Недоліки:
Дякуємо за відгук! Раді, що нявчику сподобався вологий корм Half&Half. Нехай кожен пауч дарує хвостатому нявмовірно смачний кусь!
- АняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22
Киця зацінила, дуже любить цей корм. Гарний склад і приємно, що український бренд.
Дякуємо за підтримку українського бренду! Нехай вологий корм Half&Half щодня дарує нявчику няумовірррно смачні моменти.
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22
Дуже хороший корм за таку ціну!
Дякуємо, що обрали Half&Half! Смачно, вигідно й з любов’ю до хвостатих.
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22
Супер корм,котеня їсть із задоволенням!
Дякуємо за довіру до Half&Half! Коли нявчики їдять із задоволенням, ми няумовірно щасливі.
- Ксенія Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22
Одразу не помітила, так як не дістаю всі пакетики з упаковки і зберігаю в коробці в якій надійшли, сьогодні помітила, що один пакетик був пошкоджений (
Прийшлось викинути, так як невідомо скільки часу він зберігався в такому стані- Переваги:
- Корм чудовий, котику подобається
- Ніна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22
Спочатку не сподобався, їла по чуть чуть, потім розпробувала, тепер лоток після їжі виблискує, а моє кошеня сидить облизується від задоволення.....дуже смачно!!!
Дякуємо, що поділилися! Бажаємо нявчику ще багато смачних і корисних моментів із Half&Half!
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22
Все сподобалось. Швидка доставка. Рекомендую продавця
Дякуємо, що обрали Half&Half! Ми стараємось на максимум, щоб нявчики не чекали ні хвилинки на свою смакоту. Хай кожен павуч смакує на всі 100 мурняв!
- Вікторія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22
Корм просто супер, кішечка їсть з великим задоволенням.
- Переваги:
- Чудовий запах
- Недоліки:
Дякуємо, що довіряєте Half&Half! Нехай кожен кусь буде тільки в задоволення!
- Леся С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22
Вологий корм вищої якості, кусочки цілі сформовані і в мокрому желе. Котику сподобались так, що боюся перегодувати…
- Переваги:
- Дуже багато корисних властивостей.
- Недоліки:
Дякуємо за такий чудовий відгук! Ми справді збираємо максимум користі та якості в кожній порції Half&Half, тож хай нявчик смакує на здоров’я й росте щасливим хвостиком!
- Юрий У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22
Кіт їсть із задоволенням
- Переваги:
- Коту подобається
- Недоліки:
Дякуємо за відгук! Бажаємо, щоб вологий корм Half&Half й надалі був улюбленою щоденною нямочкою для нявчика!
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22
Наше кошеня дуже задоволене
Дякуємо за фотофідбек! Ваш нявчик просто няумовірно класнючий. Хай смакує Half&Half із задоволенням щодня!
- Леся С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22
Дякую, кошеняті сподобався
Дякуємо, що поділилися! Хай смакує щодня з апетитом і росте здоровеньким нявчиком!
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22
Быстрая доставка, котёнок ест с удовольствием.
Дякуємо, що обрали Half&Half! Шматочки індички в желе — справжня ням-радість для маленьких хвостиків. Хай смакує з апетитом щодня!
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22
Корм якісний, кицька задоволена
Дякуємо, що поділилися відгуком! Нехай кожен пауч Half&Half приносить ще більше нявщастя.
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22
Виправдав сподівання
Дякуємо, що обрали Half&Half! Нехай у нявчика завжди буде чудовий апетит і море енергії для веселих нявкоzoomies.
- Богдан О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22
Нашому кошеняті дуже подобається . Купуємо постійно .
Дякуємо за довіру до Half&Half! Хай кожен пауч буде смачним приводом для задоволеного мурр і лагідних обіймів після кусь!
- Юлія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22
Кошеня їсть. Було рівно 22 шт, як і заявлено
Дякуємо, що тішите нявчика Half&Half! Сподіваємось, кожен павуч викликав нявкоzoomies і непереборне бажання робити смачний кусь ще і ще!
- Вероніка К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22
В мене кішка-метис (наполовину британка) і простенький котик-дворянин)) Обидвоє їдять цей корм з задоволенням. Ніяких проблем зі шлунком немає, ситі та енергійні кицюнчики :)
- Переваги:
- Гарний корм!
- Недоліки:
Дякуємо за фідбек! Half&Half підходить усім хвостатим – з титулами, без титулів, із характером чи просто з великим апетитом. Нехай кожна порція приносить нявчикам користь, енергію й муркотливе щастя!
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22
найсмачніше, з усього що мій кошак пробував в своєму житі.
Оце так муррр-комплімент! Дякуємо, що обираєте Half&Half!
- Яна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22
Однозначно рекомендую вологий корм від цього виробника! Сухий ми ще не пробували, а цей наша кицюня обожнює. При отриманні на Розетці перераховую, щоб всі 22 пачечки були в коробці, завжди все чітко. Але як то кажуть, довіряй, але перевіряй! Бо вдома на мене свій голодний ревізор чекає.
Дякуємо, що обираєте Half&Half і ділитеся досвідом! Бо петлюбов – це і про смакоту, і про відповідальність! Хай нявчику няумовірно смакує щодня! А ще рекомендуємо спробувати ласощі з нашої лінійки для кошенят.
- Ірина Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22
Купувала їх киці ще коли та була кітна, за порадою ветеринара, бо в кормах для малечі більше містить корисних мікроелементів, ніж звичайний корм для дорослих котів, а зараз вже даємо їх і котятам, тому беру відразу ведику коробку на 22 штуки. Смакує всім!
Дякуємо за відгук! Так, дійсно корм для кошенят містить підвищений вміст вітамінів та мінералів, які корисні не лише малюкам, а й киці під час вагітності та годування. Нехай Half&Half смакує і надалі кожному нявчику!
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
На другий день перестала їсти кішка. Собака доїв з труднощами. Хоча собака їсть дешеві корми на кшталт Леопольда. Ціна неадекватна якості
- Переваги:
Шкода, що корм Half&Half не припав до смаку вашим хвостикам. Зазначимо, що цей корм створений спеціально для кошенят з урахуванням вікових потреб, балансу поживних речовин та смакових вподобань. Тому дорослі котики або собаки можуть не оцінити його смак чи склад, і це цілком природно. Дякуємо, що поділились своїм досвідом!
- Соломія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Ділю один пакетик на двох кошенят, тут 100 грамів хватає нараз наїстися їм з головою. Склад хороший, нічого зайвого. З’їдають усе.
Для нас головне, щоб хвостаті були ситі й росли здоровими та щасливими. Раді, що корм Half&Half став частиною смачного раціону ваших нявчиків!
- Олексій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22
Все супер. Кіт задоволений
Дякуємо за відгук! Нехай нявчику няумовірно смакує Half&Half! Задоволений пет – щасливий петперент!
- Поліна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22
Мої кошенята невеликі любителі пити воду, через це вирішила брати ще і влогий корм, а не тільки сухий. Як на мене то Індичка в желе чудовий варіант за свою ціну. Обидва котики їдять його гарно.
Дякуємо за відгук! Вологий корм дійсно допомагає підтримувати водний баланс у кошенят, особливо якщо вони не люблять пити водичку. Індичка в желе від Half&Half – чудовий вибір!
- Аліна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Чудова якість корма ,ціна прекрасна.
- Переваги:
- Доставка на розетку
- Недоліки:
- Не бачу
Раді, що корм припав до смаку! Нехай нявчик насолоджується кожною порцією Half&Half. А ми будемо і надалі тішити вас гарними цінами.
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Дуже подобається нашому котику корм,їсть з задоволенням
- Переваги:
- Гарний склад,доступна ціна
- Недоліки:
Смачно, корисно, муркотливо! Дякуємо, що обираєте Half&Half!
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Взяла на пробу своїм котам. Навіть привередлива киця їсть його з аппетитом і просить добавки. А раніше тільки супер-преміум їла і то не з таким захватом.
- Переваги:
- склад
- Недоліки:
Нявчикам смакує – і це найбільша радість для нас! Особливо, коли навіть найвибагливіші хвостаті задоволені. Дякуємо, що обираєте Half&Half!
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Взяв на пробу маленький пакунок, дуже зручно для перевірки чи сподобається новий корм котикам.
Обидва їдять з задоволенням, можна брати.- Представник постачальника
Один кусь – і зупинитися неможливо! Нехай кожна порція Half&Half дарує хвостатим няумовірну насолоду та користь!
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Купую не вперше, кошенята їдять із задоволенням. Будь-яких побічних ефектів не виявила.
- Переваги:
- Гарний набір із 6 пакетиків за приємну ціну
- Недоліки:
Дякуємо за вашу довіру! Нехай маленькі хвостики ростуть здоровими, грайливими та смакують Half&Half із задоволенням!
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Мала їсть неможна відірвати від миски
- Недоліки:
І хіба це не щастя! Дякуємо, що обрали Half&Half! Хай нявчику смакує!
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 22
Покупаю все виды кормов и вкусняшек для кошек от этого производителя. Высокий процент влаги помогает поддерживать водный баланс у котиков на сухих рационах. Котик ест хорошо, проблем нет. Ест и сухой и влажный. Съедается все! Рекомендую.
- Переваги:
- Котик очень любит, да и состав и запах хороши. Очень хорошее качество за реальные деньги.
- Недоліки:
- Нет, пока все отлично.
Ми цінуємо вашу довіру і дякуємо за вибір Half&Half. Нехай нявчику смакує!
- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Корм добрий.
- Переваги:
- Їдять
- Недоліки:
Дякуємо за ваш вибір. Обіцяємо й надалі тішити ваших нявчиків якісним кормом Half&Half!
- Аліна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Котам подобається
- Переваги:
- Ціна,доставка,якість
Дякуємо, що поділилися! Нехай котики і надалі смакуватимуть улюбленим кормом від Half&Half.
- Татьяна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6
Гарний склад, кішка 9 місяців їсть із задоволенням (цього ж виробника з качкою смак їсть гірше, може лишити в мисці)
- Переваги:
- Кішці подобається, жере під ноль
- Недоліки:
- Не бачу
Дякуємо, що обираєте Half & Half і ділитеся своїм досвідом! У кожного нявчика свої улюблені смаки – і це абсолютно нормально. Нехай смакує!