- Євген Б***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий
Та ж сама сітуація, як і в попередньому описі. Прийшов трошки інший без ніжки, із портів тільки один type-c, безпровідних заряджання 7,5А, а не 15. Але за словами продавця новіша модель з покращеними характеристиками. На перший погляд: корпус якісний, заряджає та заряджається норм. Ємність ще не перевіряв. Вважаю можна було б і замінити товар у каталозі, а не відповідати кожному про новішу модель і старі залишки на складі.
- Переваги:
- Невеликий, гарно зроблений
- Недоліки:
- Поки нема
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий
Все ок було б, якби продавець трішки не збрехав. Я замовив цей павербанк, а він зателефонував мені і сказав, що вони вже довго на складі і там вбита батарея. Запропонував почекати кілька днів, щоб були нові поставки. Попередив, що він такий же, як цей, але я хотів з ніжкою, щоб можна було ставити, як на підставку. Ніжки у цьому павері немає.
- Переваги:
- Цена, качество.
- Недоліки:
- Нет ножки, чтобы использовать, как подставку.
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий
Все ок
- Вячеслав І***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий
Чудовий павербанк,все сподобалось.
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий
Все чудово. Павербанк чудовий.
- Андрій В***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий
Гарно, підходить!
- Назар Т***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий
Чудовий павербанк дуже задоволений
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий
усе чудово працює, добре тримає магнітами. Вистачає на 2-3 повні зарядки.
- Ярослав Б***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий
Одразу відчувається, що продавець цінує покупця надаючи повноту інформації та допомагаючи підібрати те, що дійсно буде корисно! Сам павер працює чудово)
- Переваги:
- Виконує свою роботу
- Недоліки:
- Євгенія Д***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий
Все супер
- Яна Р***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий
Дуже задоволена якістю товару! Павер максимально зручний у використанні та завжди з собою бо не займає багато місця, навіть з маленькою сумочкою колір блакитний
Ідеальний для подарунку для найкращих- Переваги:
- Маленький, заряджає телефон швидко, магніт сильний!
- Недоліки:
- За два місяці використання, поки не знайшла!
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий
Топ за свої гроші
- Владислава С***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий
Чудовий павербанк
Довго тримає заряд, зручний - Єлізавета К***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий
все супер!!
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий
Швидко відправили, компактний павербанк, свої функції виконує, айфон заряджає навіть без магсейв чохла
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий
Гарної якості, приємна на дотик матова поверхня корпусу. Заряджає айфон до 100% досить тривалий час, години 3-4
- Євгеній Г***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий
Задоволений на всі 100%
- Інна С***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий
Дуже задоволена! Все як і хотіла.
- Переваги:
- Зручно у подорожі, компактний розмір, стильний дизайн, швидко заряджається, не нагрівається.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Владислав З***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий
Павербанк супер! Беру з собою на навчання. Хватає на два дні щоб зарядити телефон з 20/30 відсотків до 90%. Зарядка хоч і не супер швидка, але все одно, дуже якісний. Рекомендую
- Переваги:
- Хватає на два дні на одному заряді.
- Недоліки:
- Недоліків немає
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий
Дякую, все чудово працює
- Даша П***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий
Всё работает , отправили быстро
Покупала на подарок парню он доволен )- Переваги:
- Всё супер
- Недоліки:
- Не обнаружено
Доволі хороший якщо брати на навчання. Заряджається трохи довго але як на мене це не велика проблема. Магніти добре тримають, найкраще з чохлом який має магніти. Цілково все супер, рекомендую))
- Драгой С***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий
Чудовий павер
- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий
Супер клас
- Цывульская У***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий
Гарний повербанк, все сподобалось
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий
Все чудово
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий
Powerbank прийшов швидко. Зручний у використанні. На вигляд якісний пристрій.
Поки що не можу нічого сказати про автономність, ще мало користувалась. - Тарас Ш***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий
Товар супер, краще ніж очікувалось. Для iPhone 13 mini, де батарея є слабкістю - топ
- Переваги:
- Хороша ємність, ціна, швидкість заряджання
- Недоліки:
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий
Швидко проконсультували.
Павербанк заряджає швидко , дуже зручно.Дякую- Переваги:
- Доставка швидка , на наступний день вже отримала
- Недоліки:
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий
Работает. Подставка удобная. Телефон держит. Для пиксель 8 про докупил чехол для магнитной зарядки. Греется, но не горячий, а средне теплый.
- Станислав М***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Ємність батареї: 10000. Колір: Сірий
Быстро, качественно, соответствует описанию. Рекомендую!
- Переваги:
- Супер!
- Недоліки:
- Нет.