- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
В цілому задоволена
- Переваги:
- Подобається, що гнеться , як трансформер. Спати в подушці дуже комфртно
- Недоліки:
- Важка, занадто велика
Представник постачальникаВітаємо!
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що подушка виявилася для вас комфортною та зручною у використанні.
U-подібна форма дійсно дозволяє використовувати її по-різному та підлаштовувати під комфортне положення тіла
Дякуємо, що поділилися також своїми враженнями щодо розміру та ваги — ваш відгук дуже цінний для нас
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Мікроволокно не звалюється, добре тримає форму і не «шелестить». Подушка щільна, але при цьому м'яка і приємна.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що подушка відповідає вашим очікуванням — щільна, м’яка та комфортна.
Нам приємно, що ви оцінили якість матеріалів та зручність у використанні.
Бажаємо лише приємного відпочинку з MirSon
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Гарний чохол та сама подушка, не збивається зручна
Одним словом Раджу
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо Вам за відгук Нам дуже приємно, що подушка для вагітних і відпочинку MirSon Naturale Line №8001 виправдала Ваші очікування та подарувала комфорт. Бажаємо лише зручності й затишку з нашою продукцією.
З повагою,
команда MirSon
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Подушка так собі, купувалась в квітні 2023, в принципі на рік її вистачить точно. Але через рік викинули наволочку бо замок розірвався, через 1,5 року розлізся внутрішній чохол. Всередині куча екопінопласту.
- Наталя К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Класна подушка.
- Переваги:
- Зйомний чохол
- Микола Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Стійкий запах цвілі
Мої зауваження ігноруються тому буду звертатися у держспоживстандарту і писати відповідні скарги. Ніякої реакції немає. Подушка для вагітних із цвіллю і стійким неприємним запахом. Думаю також потрібно подати скаргу у санстанцію тому що недопустимо що Ви продаєте такий товар. Із виробником даних подушок я уже зв'язався і маю відповідь і від нього. Будьте певні це так просто на цей раз вам не пройде. Подарунок із цвіллю для вагітної, гроші зникли і ніхто не повертає їх, ніхто не телефонує і не спілкується зі мною із цього приводу. Ну тоді будете спілкуватися із держ органами!- Переваги:
- Недоліки:
- Стійкий запах цвілі.
Дякуємо за відгук!
Перепрошуємо за незручності.Інформацію вже передали відповідальним особам. Ми вживатимемо заходів для недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.
- Микола Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Гіршого жахіття годі й придумати. Спорчений день народження моєї вагітної дружини. Подушка із запахом цвілі, стійким і ядким. Тканина не якасісня, колір на зображенні не співпадає із тим який прийшов. Замість гіпоалергенної подушки для вагітної дружини отримав смердючий цупкий чехол на який навіть сідати гитко. Це безумовно моя остання покупка на Rozetka. Гірко усвідомлювати що колись хороша платформа скотилась до такого рівня. Останні покупки чомусь завжди такі. Проблемні і неоправдовують очікувань. В кінці кінців замість того щоб повернути кошти за явно спорчений товар вони відправили його на склад розетки для перевірки і "Ремонту". Саме так було зазначено у акті який мені видали на руки. Неймовірна некомпетентність, шахлива невідповідність товару змушують мене покинути цей маркетплейс назавжди.
- Переваги:
- Недоліки:
- Стійкий запах цвілі, погана якість тканини, невідповідність кольору що заявлениц
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Подушка має жахливий запах аміаку. Наволку я випрала, сама подушка пролежала ніч на відкритому повітрі. Це не допомогло. В пралку на 8 кг вона не влазить, доведеться здавати в хімчістку
- Недоліки:
- Жахливий запах
Дякуємо за Ваш відгук!
Перепрошуємо за незручності.Інформацію вже опрацювали та передали відповідальним особам.Для вирішення питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Божественный отдых , очень довольны!!!
- Светлана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Якість гарна. Задоволені
- Переваги:
- Все добре
- Дмитро Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Не прийшов комплект упаковано ужасно єсть пробели це якийсь жах а інші відгуки не підходять під опис цієї подушки
- Переваги:
- Красива
- Недоліки:
- 2 хвилини полежали і вже мʼятина без простенький
Представник постачальникаДоброго дня!
Який комплект Ви маєте на увазі?
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Розміри як і замовила на розетці.
- Костя Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Чудовий товар , але з часом набивка приминається , але дружина задоволена
- Євгенія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Якщо ви хочете фіолетову подушку(яка зображена на всіх фото до цього товару) - то це точно не ваш вибір. В характеристиках вказаний правильний колір, але фото до товару вводять в оману. Також вказано, що наволочка у комплекті - але їх немає. Тканина самої подушки не дуже приємна, тому спати на ній без наволочки не вийде.
Дякуємо за відгук!
Ми перепрошуємо за незручності.Стосовно вирішення питання Ви можете написати на наш офіційний сайт.
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Дуже зручна подушка, комфортно спати, добре підтримує живіт
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Посилка доволі таки велика,зручна для сну в обнімку))Наповнювача достатньо і він не збивається в комки що вже саме по собі великий плюс.
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Жінці подушка сподобалась
Але наволочки в комплекті,на жаль, нема- Переваги:
- Зручна
- Недоліки:
- Трохи завелика, відсутня наволочка
Дякуємо Вам за відгук!
Хочемо зауважити що дані подушки йдуть без додаткових наволочок.
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Все чудово, зручна подушка, але чомусь немає наволочки в комплекті, так як це вказано!
- Яна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Користуюсь декілька місяців, спати зручно дуже зручно. Їх мінусів — погана якість наволочки, яка йде в комплекті. Після першого ж прання вся в катишках.
- Переваги:
- Зручний девайс для сну
- Недоліки:
- Погана якість наволочки
Дякуємо за Ваш відгук.
- Катерина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Прикольна штука, навіть для невагітних, допомогає заснути поки коханий на фронті.
- Переваги:
- Добре набита і тримає форму
- Недоліки:
- Тканина чохла надто груба, прям дуже суха бавовна. Висока частина в подушці, довелось забити трохи наповнювач в «ноги»
- Костя Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Замовляв для дружини , але ще вона не користувалась як тільки спробує, коментар допишу , а так мені сподобався по вигляду)
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Дружина сказала, що спати на ній дуже зручно та і я сам інколи на цю подушку ногу закидаю
- Переваги:
- Дружина задоволена
- Недоліки:
- Займає багато місця, але з цим нічого не поробиш
- Олексій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Всё отлично Отправили быстро,Супруга довольна,но наволочки в комплекте не было как указано в описании и на самой подушке.
- Переваги:
- Большая и удобная подушка
- Недоліки:
- Нет в комплекте наволочки
Дякуємо за Ваш відгук!
- Кристина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Подушка подходит хорошо для отдыха, хорошо поддерживает спину, мягкая, удобная. Но из-за того, что она большая и громоздкая, во-первых, занимает много места, во-вторых, неудобно ночью переворачиваться.
- Переваги:
- Хорошая опора для спины, для отдыха подходит отлично
- Недоліки:
- Маркий материал, даже пятнышки от воды остаются (не большая проблема). Не очень удобно спать ночью (лично мне, по крайней мере), большая - трудно переворачиваться, затекает шея от долгого лежания
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Дуже задоволена подушкою!
Зручна
- Алёна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Подушка супер. Рекомендую продавця і товар.
- Переваги:
- Велика і зручна
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Класна подушка дуже зручна,засинати на ній одне задоволення)
- Переваги:
- Знімається наволочка для прання,зручна застібка.
- Недоліки:
- Поки не виявила
- Ян Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Купував матері. Мати задоволена
- Переваги:
- Комфорт, розміри
- Константин П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Комфортно, гарний баланс мʼякості а утримки форми. Але маркий матеріал (від каплі води залишаеться пляма) - то не є великою проблеммою, але факт
- Переваги:
- Комфортно, гарний баланс мʼякості а утримки форми
- Недоліки:
- маркий матеріал (від каплі води залишаеться пляма)
- Наталья И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
вот что не хватало для сна и отдыха.спасибо.
- Переваги:
- Съёмный чехол на молнии.удобно и практично.
- МаргаритаПродавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Порекомендувала подруга мені подушку і це просто порятунок коли спина болить після важкого дня.
- АланПродавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Моя дружина просто обожнює цю подушку. Вона каже, що вона стала невід'ємною
- Ольшевська К***Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Знайшла цю подушку у вагітних форумах і вирішила спробувати.Це просто знахідка.
- Лилия К***Продавець: Rozetka. Розмір: 140x75
Потеряла форму , образовались пустоты. Плохое качество ткани все в катышках , прохожусь машинкой но не особо помогает . Цена не соответствует товару.
- Переваги:
- Удобно спать .
Представник постачальникаДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.