- Світлана Ю***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Вага 1 шт: 1.5 кг
Котики смакують із задоволенням.
- Переваги:
- Акційна ціна
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ
Наскільки знаю з дослідів вчених пробіотики (корисні бактерії) є надзвичайно важливими для людського/тваринного організму адже вони допомагають у дуже багатьох процесах роботи шлунково-кишкового тракту. Як показують дослідження пробіотики навіть впливають на настрій/характер та фізичні показники. Тому як і людині так і тваринам треба періодично вживати корисну мікрофлору, для її відновлення/поповнення/покращення. Особливо пробіотики потрібні при вживанні антибіотиктів (вони вбивають не тільки шкідників а й корисну флору), та ліків які негативно впливають на мікрофлору. Купив вперша для котика, сподіваюсь на гарний результат, від даже відомого бренду. Поки "заочно" ставлю 5 зірочок.
- Переваги:
- Поповнення/відновлення корисної мікрофлори домашніх улюбленців.
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ
Потрібен пробіотик. Коту смакує
Щодо користі поки що не можу нічого визначити, але мені радили саме цей- Переваги:
- Ціна,якість
- Недоліки:
- Не помітила
- Малько О***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ
Вислали прострочений товар не рекомендую !!!!!!
- Переваги:
- Немає переваг
- Недоліки:
- Проспочка
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 45 г
Гарний пробіотики. Завжди беру, коли котам прописують саме пробіотики. Їдять тільки цей з великим задоволенням, хоча перепробували різні
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 45 г
Купуємо не вперше, будемо купувати ще.
- Переваги:
- Кішка їсть самостійно з задоволенням. Покращує травну систему.
- Недоліки:
- Не побачили.
- Гиленко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 45 г
Нормалізує роботу жкт та підвищує привабливість їжи для котика
- Переваги:
- покращує апетит та загальний стан котика
- Недоліки:
- не знайшла
- Евгений Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 45 г
Купляємо кішці не перший раз,не скрізь є саме Plus.Все чудово.
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 45 г
Проблема с отправкой не того товара, что был заказан , была решена очень быстро, большое спасибо за оперативность
- Переваги:
- Быстро решили
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 45 г
Заказала FortiFlory для кошек , пришел товар для собак, что делать????? Телефоны нигде не работают , я просто в шоке, очень ждала этот заказ, ужасное обслуживание!!!!! На почте не проверила, так как всегда было все отлично, сейчас просто не знаю что делать
- Переваги:
- О
- Недоліки:
- Отправили не тот товар
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 45 г
Кошке понравился. Даже поправилась немного.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 45 г
При посипці потроху цього засобу на їжу, яку кіт не дуже хоче їсти, з'їдає, тобто аромат пробіотику мого кота приваблює, інші властивості важко помітити, бо давала не в лікувальних цілях, а для профілактичних , та для покращення апетиту))
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ
Чудовий засіб, щоб змусити мого котика зʼїсти корм, який їй не подобається
- Переваги:
- Один пакетик мені вистачає на 5-6 прийомів їжі
- Продавець ЕКСПЕРТПЕТ
Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
До наступних зустрічей!
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 45 г
Дуже класна штука для тваринок. Цей пробіотик можна використовувати у вигляді лікувальної терапії так і профілактично. Мої хвостики не полюбляють корма, які відносяться до групи дієта, на допомогу приходить о ця присипка. Все з'їдають і мисочку оближуть. Рекомендую.
- Переваги:
- Відновлення мікрофлори, а також допомога при дієті
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 45 г
Головну проблему мого кота, закрепи, добавка не вирішила, але покращився апетит, якого майже не було. Котик набрав вагу. У нього медична проблема, тому я не чекала дива. Спочатку приходилося примусово давати засіб. Потім я скатувала кульку, додавши пару крапель кип'яченої води в порошок й кіт почав сам його їсти. Зараз просто приправляю сухий або вологий корм й добавка добре з'їдається. Планую купувати ще, тому що ефект має місце.
- Переваги:
- Покрашився апетит у котика
- Анастасия
Извините,что вам помогло от запоров,моему тоже этот пробиотк не очень помог
- Оксана К***
Для Анастасии. Помогают только специальные корма, например, Gastrointestinal Fibre Response. А так же слабительные мед. средства. Последние только по рекомендации ветеринара, так как у всех зверьков проблемы могут быть разные.
- Людмила Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 45 г
И вкус и запах отвратительные. Будьте готовы к тому что животное не будет ЭТО есть добровольно. Какова эффективность сложно сказать, надеюсь она будет, если мы сможем залить раствор с этой гадостью в рот коту. Знала бы что придётся мучить животного - ни за что бы не купила
- Переваги:
- Не известны
- Недоліки:
- Цена, вкус, запах. Кот не станет есть это сам
Представник постачальникаДобрий день, Людмило! Нам шкода, що Ваша кішка не вподобала даний корм.
Ми розуміємо, що в кожного домашнього улюбленця є свої особливі вподобання, тому завжди стараємось приготувати корм смачно, аби цей продукт вподобали якомога більше котиків. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними. Якість продукції є одним з пріоритетів нашої компанії, тому ми використовуємо лише високоякісну сировину та дотримуємось усіх необхідних стандартів та вимог при виготовленні цього продукту.
Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50.
- Роберт-Георгій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 45 г
Не люблю цей бренд, тому що в основному склад такий собі за ці гроші (корм, паштети та ласощі) з хімічними добавками. Але цей продукт дуже якісний, особливо з акцією розетки. Ніякі пасти не допомагали для виведення шерсті та нормалізації роботи шлунку. А звичайна фортіфлора поставила кота на ноги, покращила апетит та виправила проблему. Плюс версія ще краща
- Переваги:
- Максимальна ефективність. Відсутність побічних ефектів. Достатньо половинки стіку навіть.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 45 г
Ще не застосовувала, але цей самий товар тільки для собак то - супер.