Відгуки покупців про Дитяча інтерактивна іграшка собака робот на радіокеруванні з великим набором функцій Білий з синім

Оцінка користувачів 5/5
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys

Дякую за іграшку,замовляли на подарунок дитині

Переваги:
    Цікава іграшка
  • Орел О***
    Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys

Быстрая отправка, качественный товар, грамотная консультация менеджеров. Магазин рекомендую

Переваги:
    Получили собачку, дарили племяннице на ДР, она в восторге и мы тоже. Товар качественный, без браков и прочих моментов. Полностью довольны товаром.
    Недоліки:
    Не выявлено
  • Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys

Робот дуже милий! Дитина у захваті)
    Але треба мати на увазі, що по ламінату грюкає добряче коли перевертається чи лягає.
    Магазину дякую за швидку відправку та якість роботи.

Переваги:
    Симпатичний, багато функцій
  • Дарія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys

Чудова іграшка. 8-річній дівчинці дуже сподобалася. Собачка гарно запакована та має все необхідне в комплекті. Керування за допомогою пульта.
    З порад покупцям: купуйте відразу батарейки.
    З порад продавцю: додайте відразу в комплект батарейки))
    Дякую!

Переваги:
    Якісний пластик, багато функцій, в наборі все необхідне
  • Оседця О***
    Відгук від покупця. Продавець: Bube Toys

Дуже вам дякую за чудовий сервіс та якісну іграшку! Замовляла песика, просила перевірити його та покласти батарейки для пульта. Песик приїхав з батарейками, все працює. Працює до речі довше ніж півгодини на повній зарядці.
    Замовляла синові на 10 років. Ну дуууже сподобався подарунок, дуже вам дякую, я боялася що буде щось не так, але все вийшло пречудово. Не вагайтесь замовляти в цьому магазині, чуйнета гарне обслуговування, вчасно все приїхало, все ціле і все працює.
    Слава Україні!

Переваги:
    Працює без підзарядки довше заявленого